2 nye baggyluer. Greit strikk, men nå vil eg lage noko anna :)Det vert ikkje så mykje strikking når ein har besøk, men to nye baggyluer er det blitt. Da har eg strikka tre på rad, så nå tar eg ein baggypause :0).
Greit men litt einsformig strikk.

Får lånt meg eit ordentlig hode i neste uke, men inntil da så får kaffikann prøve seg på oppgioaven i dag :).

da er vi åleine att noen dager. elstemann reiste heim til Bergen i går. På fredag skal eg hente selbert besøk, som skal vere hos oss til tirsdag. Det vert kjekke dager der gamlefolket kanskje får prøvd seg litt :0). gler oss.

har plutselig fått sånn lyst tilå strikke til meg sjølv. Så nå har eg begynt på ein kjole med lange armer, men eg veit ikkje om eg kjem til å strikke armene. Innbiller meg at den vert meir anvendelig uten, men det er lang tid å bestemme seg enno.
så har eg planer om ein vest til, ein tunika og ein topp. Så har eg garn og mønster til tunikaer til jentene. Masse sokker, halser, votter og små sjal eg har lyst til å få strikka. tror nok ikkje eg får gjort alt, for eg vil jo gjøre andre ting også. Men det viktigste er jo at eg gjør det eg har lyst til og rekk, resten får no berre vere. eg når det siden eller ikkje.

i dag er eg husmor. Så nå skal eg gå og sette med ein klesvask til. Det må gjørest litt slike ting også. blir vel ein liten trimtur også, men ingen store trimplaner i dag. Gjekk til Håland i går også. det er ikkje den lengste turen. Når ein går stiene, trappene og veien opp, så tar det ikkje meir en 35-40 min i mitt tempo. men da er det oppover heile tida. Nedatt går det lettere.
Da får alle ha ein riktig så trivelig dag

14 kommentarer

siljeirenehobby

26.07.2010 kl.11:35

Hey hey min venn.

Så fine luer du har strikket! Kjekt å få gjort litt "enkelt" arbeid når en har besøk. så kjekt at dere har hatt koselig besøk fra Bergen;-)))) Flink å trime er du også, blir så glad når jeg leser at du trimmer, gleder meg at du klarer deg;-) Snart skal jeg også klare litt mer trening...Kjippt at terapibadet stenger i skoleferien;-(

Gleder meg masse til å se prosjektene dine når de blir ferdig:-) Alltid like kjekt å lese bloggen din!!!!!!

Ha en strålende fin husmordag;-)

Nå tar jeg turen til Haukeland og hilser på ny lege.....

Klem fra Askøyvennina di;-))

tovepia

26.07.2010 kl.12:38

Veldig greit med noe lettvint arbeid innimellom. Kjolen du skal strikke gleder jeg meg til å se; jeg synes det er artig, men spennende å strikke til meg selv.....har hatt noen bommerter med valg av størrelse:D

Høres ut som du har planenen klare på hobbyfronten;)

Kos deg og klem fra meg;)

Loppelill

26.07.2010 kl.15:05

Tøffe luer!

leirabestas

26.07.2010 kl.17:34

Tøffe huer og nøytral farge.Jeg blir helt satt ut av alle planane dine eg.Men sånn som du strikker så går det vel greit.Husarbeid må til,fikk vasket litt eg også i dag.Har ikke fått gått på tur,men trimmet har eg gjort i hagen.Ønsker deg en fin kveld

Bodil

26.07.2010 kl.18:02

Flotte baggyluer! Mange planar du har, så her blir det mykje fint å sjå framover :) Ha ein fin kveld :)

Bittami

26.07.2010 kl.18:12

Det er nå litt kjekt med sånn luestrikk, men enig i at det kan bli ensformig. Er det Lerke du har strikket i? (jeg maser alltid om hva andre strikker i) :-)

Jeg er nettopp kommet fra jobb, og nå skal jeg faktisk svinge pinnene litt. Tror ikke jeg orker så mye annet i dag - det var fristende å bare kose seg:-)

Klem!

Ruth Synøve

26.07.2010 kl.20:14

Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Så koselig, enda jeg har hatt en kjempelaang bloggpause:)) Disse Baggyluene ble kjempefine. Er så stilig med slike. Ønsker meg slik en dag, kanskje det blir en på pinnene etterhvert, men inntil da er det så mye annet som skal strikke, og jeg er ikke akkurat den raskeste på pinnene. Er så mye annet jeg vil gjøre også liksom.

Gleder meg til å se kjolen din. Den blir sikkert fin. Det står stor respekt av dere som orker slike store prosjekter. Min sylvi jakke er fortsatt ikke ferdig. Er bare hetten igjen, men etter en lang pause er det tungt å starte på`n på nytt. Får håpe jeg får inspirasjon og guts til å ta det i vinter.

Ha en fortsatt god sommer:)

Ruth Synøve

26.07.2010 kl.20:15

Skulle bare rette opp url adressen min i kommentaren over. Det er denne som er riktig!

marianne

26.07.2010 kl.21:27

Heisann Greta! Så fine luer,det spiller jo ingen rolle om de er enkle...da kan man jo strikke samtidig med kaffe,tv og skravling:) Og jammen har du planene klare,jeg blir helt matt..hihi. Har det litt rolig på håndarbeidsfronten jeg nå,men gnisten kommer nok tilbake senere. Strikker ferdig en Mariusgenser,og så blir det flere grytekluter som er bestilt. Men i disse dager pleier jeg bare forkjølelsen...Ha ei fin uke videre:) Marianne.

Hege

26.07.2010 kl.23:23

Høres nå ut som du har mange planer for nytt strikk :-) Gleder meg til å se dem ferdige.

Grete

26.07.2010 kl.23:52

Fine luer, jeg liker fargen også. Hilsen Grete

Nina

28.07.2010 kl.17:46

Å, så kule luer :) "Det vart ikkje så mykje strikking når ein har besøk". Jammen får du no strikka ganske mykje tykkjer eg :) Hadde eg fått strikka to luer mens eg hadde hatt besøk så hadde eg ikkje vore mykje sosial trur eg :P Du må jo vere kjappere enn lynet med hendene dine, for her går det unna! :)

Eg har faktisk vore og handla ein sværa bærepose med garn i dag. Eg innbiller meg at eg får gjort så mykje om dagen skjønnar du, eller så fekk eg litt handlemania igjen..hihi :) Ha ein fin dag, Greta!

Og forresten, flotte bilder av Høyanger. Kjekt å sjå, minner meg veldig om heimbygda mi:)

Toril

28.07.2010 kl.22:25

Like ivrig, like flink og like kjapp til å strikke som alltid. Fine baggyluer. Har lest oppskrifta, og har et par ting jeg ikke skjønte helt. Men det tar vi på chatten senere en gang.

Du har strikket mer til deg selv nå enn før, det liker jeg. Jeg har også kjøpt garn til en genser til meg selv, så får jeg se om den blir ferdig til vinteren....eller kanskje til vinteren etter den igjen ;-)

Tenker du ser frem til helga ja, det blir nok fint for dere alle det. Og nyt de rolige dagene dere har nå, det blir andre boller når besøket kommer, men helt sikkert bare koselig vil jeg tro :-)

Jeg nyter en rolig kveld alene nå, de andre er på hytta. Skal gape for denne hersens tannlegen igjen i mårra tidlig, men da farer jeg fort til hytta etterpå for å bade i sjøen :-)

Ha det fint så lenge vennen. God klem :-)

LivM

29.07.2010 kl.10:22

Flotte luer du har strikket igjen, men ikke glem sjalet da!! He.he!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits