Noen kjekke, hektiske og fantastiske dager er over.

Skulle vel egentlig hatt bilde av meg sjølv og Torstein med eit stort glis om munnen. der vi satt og snakka om jentene og besøket av dem hos oss.
men, det har eg ikkje . Dere får tenke dere korleis vi ser ut.

Har hatt noen flotte dager. Eg var litt spent på forhånd , må innrømme det. Men det var heilt grunnløst. Men det var første gangen vi hadde dem over flere dager helt åleine og foreldra var langt vekke. Men det frister virkelig til gjentaglese. Var litt sliten midt i, men så vart eg vand med det og såg att alt gjekk fint. Ein må bare ta tinga når dei kjem, viss det skulle oppstå noen. Eg kan ikkje vere forberedt på alt, så da får ein tat tinga når dei skjer. Eg er litt kry av meg sjølv som fortsatt lærer nye ting. Viss ein er enda mer avslapp så går ting så mye lettere. :0)
Det var veldig kjekt å stort sett vere to. Torstein var heime for det meste. Jobba berre halv dag på mandag.
Er så kjekt å sjå korleis dei utvikler seg.
Dei er flotte jenter.

Sikekrt kjedelig for andre å lese dette. For alle farmødre og mormødre har vel verdens beste barnebarn, men når ein ikkje har strikka noe siden torsdag så får man fortelle om kva ein har gjort istede :0).
blir ikkje gjort mye i kveld heller på strikkefronten, men i morra skal vi begynne å komme tilbake til normalen smått om senn.
Nå skal eg ha meg ein bloggrunde . Såt at der var 29 nye innlegg på bloglovin eg ikkje har fått med meg. Ha ein fin dag i morra

12 kommentarer

siljeirenehobby

04.08.2010 kl.20:34

Heisann og velkommen tilbake til bloggverden;-) Så kjekt å lese at dere har kost dere med barnebarna, alle bestemødre har lov å skryte av sine barnebarn sånn er det bare;-))

Gleder meg til du er igang med strikkingen igjen så vi kan få se dinne flotte kreasjoner. Ha en fin kveld min venn.

Klem fra Askøyvennina di

marianne

04.08.2010 kl.21:07

Hei Greta:) så fint at det gikk bra med barnebarna på besøk. Man får jo en ny hverdag,enn man er vant med. Men som oftest går det bedre enn man tror:) Koselig er det sikkert også!

Fine sokker du har strikket,så jeg...og snart er det vel mer i din produksjon igjen også:)

Ha ei fortsatt fin uke! Marianne.

leirabestas

04.08.2010 kl.21:31

Alle barnebarn er englunger ,især når mor og far ikke er til stedet bra er det att dere koste dere.Tenker du kjem raskt tilbake med nye kreasjoner kjenner eg deg rett.

Ønsker deg en fin kveld videre

Bodil

04.08.2010 kl.22:19

Takk for kommentar :) Når det gjeld Epla er det jo mange som bloggar som har laga seg butikk der. Det er eit enkelt konsept, og du betaler kun for dei tinga du sel. No har ikkje eg selt så mykje enno, men ein må berre ha tolmodighet og ta tida til hjelp. Epla er jo og ganske nytt, og det er stadig fleire som finn det. Du er i alle fall velkommen dersom du vil prøva det :) ha ei fin veke :)

tovepia

04.08.2010 kl.22:20

Godt å høre at du har kost deg; skjønner det med slitenhet underveis, men sannelig er det koselig også;) ...for ikke å snakke om hvor ungene har kost seg:)

Apropos sjalet mitt, jeg har strikket etter en norsk oversettelse, så hvis du går tilbake i mine innlegg eller etiketter strikking, så finner du en link til mønsteret i mitt 1.innlegg om dette sjalet.

Ha en fin kveld og klem;)

matja

05.08.2010 kl.09:18

Så kjekt å høre at dere har kost dere.Altid kjekt å ha barnebarna på besøk.Har de heldigvis litt nærmere,så jeg får se de ofte.

Blir nok ikke mye strikking når man har så hyggelig besøk.

Ha en strålende flott dag-Klem:)

Sidsel

05.08.2010 kl.10:46

Så koselig:-) Ja, det kan være slitsomt, men det å være besteforeldre er en så takknemlig oppgave at det veier opp i fullt monn. Selv er jeg farmor til 3 som er fra 5 år og nedover. Vi har det mye moro sammen når vi møtes, men jeg skal ærlig innrømme at jeg tar ingen sene kvelder når disse 3 natter over;.)

elins strikkeri

05.08.2010 kl.11:25

Hei, hei! Så kjekt å høre at du har kost deg med dei små, var jo ikkje i tvil om at du ville gjere det!! Men at det er litt slitsomt innimellom er sikkert, vi er jo ikkje tjue lenger:)) Eg skal ha to av mine små i helga ei på snart 5år og ein på vel 1 år, så rekner med at eg får litt å henge fingrene i:)) Men det er jo veldig kjekt så da veier det opp i fullt monn... Ha ein finfin dag, klem:))

siljeirenehobby

05.08.2010 kl.14:14

Hei igjen min venn. Tusen takk for god klem;-)) Her ble det både is og garn så nå er vi fornøde allesammen;-) Kos deg videre med husarbeid....skulle fått ånden over meg jeg også...venter og venter på den men den kommer jo ikke....hehe

Ha en fin dag min venn.

Klem til deg også fra oss<3

Bittami

05.08.2010 kl.19:57

Kjære deg - det er overhode ikke kjedelig å lese om bestemorgleder og plikter:-) Skjønner godt at dere koste dere med jentene, og de har sikkert kost seg de også:-) Selv har jeg ikke barnebarn, men ikke så stort savn ennå, så lenge jeg har Ingrid:-)

Jeg er hjemme fra langdag i butikken, og kjenner jeg er god og sliten nå. Men gleder meg over hver dag med fin form, så dette går bra:-)

Nå skal jeg finne fram masse rester og starte et morsomt prosjekt (som om jeg er fri for prosjekter for tiden... ) Det blir blogget om noen dager, må få en start på det først:-)

Ha en super dag videre, og kos deg litt nå med pinnene:-)

Stor klem fra meg!

Y`s design

05.08.2010 kl.20:48

Hei Greta! Takk for klemmen og kommentar. Kjekt å ta en tur innom bloggen din igjen,masse koselig lesestoff og mye flott å se her hos deg som alltid. Ønske dæ ei fortsatt fin uke. Klem fra Yvonne

05.08.2010 kl.21:51

Kjekt å lese at det gjekk fint med besøket:) Det er jo ikkje så vanskeleg å ha besøk av borneborn, dei finn gjerne på ting sjøl dersom det vert kjedeleg nok! Viktig lærdom å slappe av;)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits