blåbærsylte, knekkebrød og litt av ein tunika

Driver for tida og prøver å få opp att lageret mitt med knekkebrød. det går såpass mye av det at det forsvinn fort. sermed starta eg dagen i dag med å steike to brett med knekkebrød og koke den blåbæra som T har plukka og renska.

Dei 5 første glassa står i boda, pluss eit lite eit i kjøleskapet. torstein får forhåpentligvis plukka mye mer. til helga drar eg til sunnmøre og besøker barndomsvennina mi som er heime på ferie. Når eg kjem att håper eg at det er masse renska bær klar til sylting. :)

Har som eg før har skreve ikkje vorte så mykje strikking dei siste vikene. Men i helga fikk eg strikka litt på tunikaen min. Eg gjorde nemelig ikkje noko anna. Vart litt formykje noen dager. Eg var tom, men strikke det går greit. :)
ikkje lett å sjå kva det er utifra bildet, men de ser no i allefall mønsteret

Den ligg dobbel da, så den er ikkje så smal ;). Men eg er litt redd eg mø bruke korsett i den hihi. den vert nok fin, håper eg. Men den har eg god tid på. Skal verte ferdig til okt. tenkte eg. Strikker også på noen av dei andre 100 påbegynte tinga mine. Tenk om eg ein gong kunne hatt berre eit strikk i gangen.

Fikk sprøsmål om kor mange griser eg har. Det er så lenge siden eg telte dem så det veit eg nesten ikkje. Skal ha med ein gris pr. ferdig plagg fremover, så kan eg telle dem samtidig.

Ha ei fin uke og ei flott helg. Den kjem snart sjølv om det berre er mandag i dag.

16 kommentarer

Sidsel

10.08.2010 kl.08:10

Flotte farger på tunikaen din! Hvilket garn strikker du av? Blir kjekt å ha fremover den der:-)

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

10.08.2010 kl.10:17

Kjempeflott tunika :) Fargene var skikkelig fine :)

Ha en finfin dag

leirabestas

10.08.2010 kl.10:59

Flott tunika,og så må eg skuffe deg.Du kommer nok aldrig til å ha bare 1 strikk,beklager du er altfor flittig til det sånn er det bare:))

Håper att jeg får plukket litt blåbær jeg også,men i dag kjem dei nygifte på besøk og skal være her til fredag,så vi får se til helgen.Ønsker deg en fin dag

tovepia

10.08.2010 kl.12:37

Det går ikke an å bare ha et strikketøy, det vet jeg alt om:D

Den tunikaen blir kjempeflott, nydelige farger i den!!

Så heldig du er som har bærplukker i familien;) Her strekker vi oss til ripsbuskene i hagen, men de er faktisk for lite modne ennå....da blir det ripsgele;)

Ha en super dag videre og klem fra meg;)

stubbetufsa

10.08.2010 kl.13:36

Du sylter og strikker!

Jeg hadde en liten baktanke med de grisene.

Vil du sende meg din adresse på mabrisim@online.no?

Unsepus

10.08.2010 kl.14:54

Kjempelekker tunika, fargene var veldig fine sammen! Den blir nok fin å ha til høsten, foreløpig er det vel heldigvis ikke bruk for så varme klær.

Hvordan er været på dine trakter nå? Vi skal ha oss en liten uke på hytten i neste uke, litt lengre innover i fjorden (Vetlefjorden ved Fjærlandsfjorden). Så da håper vi på strålende sommervær og masse herlig lesing og strikking! Ja, og noen fine fjellturer også!

Turi

10.08.2010 kl.19:39

Flott tunika. Har no plukka litt blåbær eg og men dei er oppetne alt. Blåbær med vaniljesaus er jo kjempegødt.

Hege

10.08.2010 kl.21:02

Knekkebrød? Syltetøy? og du lager det selv? Jeg tar hatten av for deg :-)

Skulle ønske jeg var flinkere foran komfyren, eller at jeg hadde lysten.. Tunikaen kommer il å bli kjempeflott, gleder meg til å se den ferdig :-)

Anlen

10.08.2010 kl.22:01

Dette blir ein flott tunika, det er eg sikker på!

siljeirenehobby

10.08.2010 kl.23:19

Det hørtes godt ut med hjemmelaget syltetøy;-)

Tunikaen blir jo kjempe fin!!!!

Likte fargene veldig godt, med den intensive treningen du holder på med så blir det ikke nødvendig med noe korset men heler at den blir for stor;-)

Gleder meg til å se bilde av deg når den er ferdig;-)

god god klem

Loppelill

11.08.2010 kl.13:23

Så flott tunika. Nydelige farger :)

Bittami

12.08.2010 kl.08:32

Den tunikaen kommer til å bli kjempeflott:-) Nydelige farger du har valgt. Det med 100 strikketøy kjenner jeg igjen, jeg har sikkert nesten like mange, og jeg begynner å bli frustrert over tilstanden...

Skal vi blogge alle våre prosjekter en dag? Hvis du tør, så tør jeg også:-) hihi... Det var dagens utfordring fra Meisebo!

Ønsker deg en flott dag, og vi snakkes på Facebook!

Klemmer i fleng fra meg!

LivM

13.08.2010 kl.13:16

Så flott tunikaen din kommer til å bli. Nydelige farger. Ja, knekkebrød må bakes stadig vekk for de forsvinner fort!

mimouna

13.08.2010 kl.23:30

Så deilig med hjemmelaget blåbærsyltetøy! Her er det nesten ingen bær i år, og de få vi finner er små og sure. Jaja...

Nydelig tunika du strikker, den likte jeg virkelig. Flotte farger og fint mønster.

Håper du får en god helg!

Y`s design

14.08.2010 kl.21:40

Mmmm det er nå bare såååå godt med hjemmelaget syltetøy. Tunikaen bli no så fin att det.

Neida,holder på å produsere litt som skal legges ut til salgs etterhvert,men noen blir nok gitt i gave også regner jeg med.

Håper du har ei toppers helg og koser deg.

Klems

bestemor drillo

15.08.2010 kl.21:31

Hei min venn ! Stikker innom for å hilse på! Du er like flittig som vanlig og det er så koselig å kunne komme inn til dere igjen! Klem fra bestemor som er tilbake på nettet!!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits