ein flott sunnmørstur

Har vore på sunnmøre og besøkt barndosmsvennina mi som er heime på sommerferie. ho jobber for tida i Kasakztan. Det var einaste måten vi kunne treffes på og det vart ein flott tur..
Fredagen berre skravla vi. Lørdagen var vi først på Moa. eg skulle ikkje ha noko, men så var det litt salg på salgsvarer og da var det godt at eg hadde noen kroner tjent på strikkinga mi. Den kontoen vart tømt :). 2 topper, ein tunika og to bukser nedomknea(ei kvit og ei lys blå). til den nette sum av 465 kr. berre den eine buksa hadde kosta full pris 495. Syns eg gjorde det bra eg.
I går var vi turister og dro til fjellgården der mor mi voks opp. Gården ligg 300 m over havet. rett opp.

Stort hus. Det er 2 fettere som eig kvar sin del av huset no. Og dei held det ved like smått om senn og sler all innmark. 17 mål slær dei for å holde skogen unna.

Var så heldige at den eine eigaren var der. Kjekt å få litt meir ny info  og skravle litt i det praktfulle veret.

løypestrengen som dei frakta varene opp frå sjøen og til gårds med. dei rodde over fjorden og handla.

Det er lenge sidan eg var der sist. Dei har bygd seg opp ein ute sitte plass, for det er jo ikkje noen plass å sitte ute egentlig. veldig kjekt det.

fin utsikt eller?

dette bildet taler for seg sjølv

Dette og. :)

Ein kan ikkje vere heldigere med veret på ein slik dag. skulle tatt bilde av vegane ut dit og, men dei hadde eg nok med å kjøre :). avslutta med ein tur i Valdalen kjøpte jordbær og jordbærkake.
Strikke vart det gjort serdeles lite av på turen. Hadde vel med meg 8 forskjellige strikk og strikka berre litt på eit. Sånn kan det gå :)
Ha ei super uke folkens5 kommentarer

elins strikkeri

16.08.2010 kl.12:07

Hei. Så fine og koselige bilder, kjekt med ein slik tur å få sjå der ein har røttene sine!! Eg har vore ein tur til Trysil der mi mor kjem i frå, fekk helsa på to tanter som bur der fortsatt, veldig koselig.I dag er ferien min slutt og eg skal på jobb igjen, skal no verta greit det og. Nydelig vær i dag så eg set ute med strikketøyet mitt men det er så varmt at det vert no ikkje så mykje gjort:) Ynskjer deg ein flott seinsommardag,klem:)))

tovepia

16.08.2010 kl.15:35

Dette var sikkert en flott tur, og ekstra fint å sjå igjen heimgården til din mor. Bildene viser jo et landskap som er helt tatt fra turistguiden;)

Egen tilfredstillelse når en har handla på salg og gjort noen kupp;) Kjenner den følelsen;)

Nyt dagen, her skinner sola og det er varmt!!...og jeg maler levegg:D

Klem fra meg;)

Mamma

16.08.2010 kl.17:40

Her har en dyktig fotograf fått fram akkurat slik som det er på Klevberg. Sola skinner hele året!!!!

leirabestas

16.08.2010 kl.17:58

Fantastisk plass og nydelige bilder,så fint det må være og sitte der og bare ta inn inntrykkene som den storslåtte naturen gir.

Når du sei du bare har strikka litt ser eg for meg en halv meter:))

Jammen er dei flinke,som slår alt for å holde skogen unna,skulle hatt fleire med den innstillingen

venkesstrikk

13.02.2011 kl.22:21

Litt av et hus å holde ved like ute i ødemarka, såg over til Stranda. Flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits