pærplukking, saftig

Eg tror nok at det vert lenge til alt eg har påbegynt er ferdig. For det første så gjør eg så mye anna no. som i går da plukka vi rips

Vi var på Håland og plukket dem. Seinare på kvelden var vi også der for å sjå fotball. Vi har ein 30 tommers flatskjerm. Altforlite syns T. Så da Magnar spurde om han ville se Rbk banke FC København på 46 tommers  skjerm, var han ikkje sein om å sei ja. Stakkars mann som stort sett på sjå på liten skjerm. hihi
I dag har eg laga saft av ripsen.

lagde 7 1/2 ltier saft. Har hatt 3 l i frysen. putter vel litt mer etter kvart. Safta vart frisk og god.

Skulle trimme oss ein liten tur på fjellet. Tok med plukker og eit par bokser, men hadde egentlig ikkje tenkt å plukke det vart vel 6 l blåbær. Har ein del ferdig rensa i frysen, så i morra vert det meir syltelaging. Kjekt å sylte og safte av det naturen kan gi oss.

Den andre grunnen til at eg ikkje får gjort så mykje på strikkefronten, er at eg om 7 dager drar til Kreta og vert vekke i 3 uker. skal ha med strikketøy, men regner vel ikkje med at det vert gjort så veldig mykje.
Ha ei flott uke folkens

9 kommentarer

malla

18.08.2010 kl.20:00

Kjekt å plukker bær eg driv og renser rips. her hos oss er det ein populær dessert . Håper du får ein kjempefin tur til Kreta. Kjenner at dei siste soldagane her gjer godt.

Hobbystua

18.08.2010 kl.20:08

Heisann:) Flink som gjør noe fornuftig ut av bærene du Greta. Deilig å kunne ta frem utover vinteren det. Er jo en jobb,men så blir det mye deilig ut av det. Jeg vil samtidig få ønske deg og T en flott og deilig ferie til Kreta,,og kos Dere masse.

Søndag reiser jeg,,så da blir vi vekk flere her nå. Men høst og vinter er lang så vi har masse tid til blogging senere.

Reiseklem fra Marianne:))

Y`s design

18.08.2010 kl.21:04

Dyktig du Greta. Så kjekt og godt å ha på lur hjemmelaga saft og bær utover høsten og vinteren. Ønske dæ en riktig fin tur til Kreta, kos deg masse og nyt dagene. Ha ei fortsatt fin uke du også. Klem fra Yvonne.

leirabestas

18.08.2010 kl.21:33

Heimlaga er best,rips er godt til så mangt.Mine vart deser bær i dag men noe skal bli til saft også.Jeg har ikke fått meg noe blåbær i år,kun ett par korger,men til gjengjeld har eg plukket 6 kg villbringebær.

Måtte smile når du sa att strikketøyet skulle med til Kreta bare du kan være så dyktig

Anlen

18.08.2010 kl.22:06

Du er flittig:) Det er jo veldig godt med både saft og sylte:)

Sidsel

18.08.2010 kl.22:10

Så flinke du / dere er! Klar RBK skal sees på storskjerm - skulle bare mangle:-) spennende kamp, men de berget seieren.

Ajende

18.08.2010 kl.22:33

Ååå, nå fikk jeg lyst på sjøllaga saft..

Bittami

19.08.2010 kl.08:35

Skal du til Kreta, heldiggris? Nå ble jeg lite misunnelig, ja.... Neida, unner deg turen av hele mitt hjerte, det blir nok supert å komme til Syden for noen uker. Håper du finner en internettkafe, så vi kan følge litt med på facebook hvordan du har det:-)

Jeg har kun fått ferdig ett av prosjektene mine, og det ble pulsvantene. Kalte dem Jazzing non-fingers... Garnfargene fra Regia heter Jazz colors:-)

Nå er det snart jobb for meg, og langdag - gleder meg:-)

Ha en super safte-sylte-dag, hjemmelaget fra naturen er helt topp:-)

Klem fra meg!

elins strikkeri

19.08.2010 kl.16:53

Hei, hei. Så flink du er som safter og sylter, godt å ha litt slikt på lur! ønsker deg ein riktig så god tur til Kreta!! Kos deg masse, forresten er det då du har stor dag?? Eg heldt på med planlegging av min dag.... Ha ein fin kveld:))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits