Eg er heime att frå ein fin tur/Back from Blue Sky - Kreta

Vil berre sei at eg er tilbake og at det kjem fleire innlegg her etter kvart. Må berre få lande først. Heimreisa tok mye lengre tid enn tenkt. Turen tok 25t. Forsinkelser både her og der og ei ekstra overnatting på dyrt hotell i Bergen. No skal eg pakke ut og ordne og prøve å lande. Og så skal eg etter kvart prøve å oppdatere meg på alle bloggene. Klem

 

I am home at last. The plane was delayed, and in Bergen a lot of problems with luggage delivery. We had too stay one unintentional night at a hotel in Bergen.

I am going to write several chapters about our trip to sunny Kreta. See You soon!

9 kommentarer

leirabestas

17.09.2010 kl.13:38

Ønsker deg velkommen heim og gleder meg til å høre og se hvordan dere har hatt det.Ps.sendte kort til deg i dag

Vibeke

17.09.2010 kl.13:44

Hei!

Velkommen hjem! Håper dere har hatt det alldeles strålende!

Det skal bli fint å følge deg og bloggen din videre nå som du er tilbake!

Klem fra Vibeke

tovepia

17.09.2010 kl.13:50

Velkommen hjem!! Sannelig fikk du litt av en hjemtur, så nyt helga og klem fra meg;)

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

17.09.2010 kl.15:04

Velkommen hjem :)

Kom du hjem med en forsinket Thomas Cook i går kveld kl 19?

mimouna

17.09.2010 kl.16:47

Velkommen hjem igjen! :D

Håper du hadde en fin ferie til tross for en strabasiøs hjemtur. Venter på oppdatering, har merket godt at du har vært borte ja.

God helg til deg også!

Hobbystua

17.09.2010 kl.17:25

Hei og velkommen hjem etter en lang ferd hjem,,skal bli artig å følge med på hva du har av oppdateringer etterhvert nå. Men ønsker deg en fin helg:))

Klem fra Marianne:))

Turi

17.09.2010 kl.20:44

Velkomen heim igjen!

siljeirenehobby

17.09.2010 kl.21:10

Velkommen hjem min venn!!! Godt å ha deg tilbake igjen;-) Jeg syns ikke noe om å være tilbake i dette grusome høstværet....Jeg vil tilbake til varmen igjen så fort som mulig!!!! Gleder meg til å lese om turen din;-)

Klem

Bittami

17.09.2010 kl.23:58

Velkommen heim, du kjære vennen min:-) Jeg har savnet deg, og nå blir det spennende og se og høre hvordan turen har vært:-)

Jeg nyter frikveld i kveld, og har kosa meg sammen med Ingrid:-) Men har fått en vond rygg, aner ikke hva det er eller hva jeg skal gjøre med det. Kanskje bare jeg som er sliten, så jeg håper det er borte vekk i morra.

God helg til dere, så høres vi etterhvert!

STor velkommenhjem-klem!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits