klassebilde fra første skuledag


Dette bildet la læererinna mi ut i lokalavisa Bygdebladet(Lokalavisa for nordre del av sunnmøre og litt av romsdal).På den måten fikk ho gratulert oss alle med 50 årsdagen

Det er fra min første skuledag. Ho var klasseforstader for oss dei 5 første åra og fikk eit veldig spesielt forhold til oss, i følge ho sjølv. Eg hadde ikkje dette bildet.og vart glad når eivennine av meg tipsa eg om det :).

Er det nokon som klarer å sjå kven som er meg?

Det gjekk ikkje lang tid etter dette bildet vart tatt før eg fikk meg briller. Lærerinna vår skjønte med ein gong at eg ikkje såg noko serlig godt.

Da eg hadde fått brillene mine og stod i stueviduet heime sa eg: "Eg kan jo sjå bilane ned på veien".Det er vel ca 15 m i luftlinje ned til veien Da skjønte dei heime kor dårlig eg hadde sett. Eg visste det jo ikkje, for eg visste jo ikkje at ein skulle sjå bedre.

10 kommentarer

farmoringrid

26.09.2010 kl.10:09

Jeg gir meg ikke ut på å gjette hvem du er på bildet. Det er et veldig koselig bilde. Ikke av det oppstilte på rekke og rad typen bilde. Jeg hadde nok litt av samme opplevelsen som du da jeg fikk høeapparat første gangen. Bare det at det ble så mye bråk syns jeg. :)

elins strikkeri

26.09.2010 kl.10:30

For eit koselig bilde! Eg kan nok ikkje sei kven som er deg men det må vere eit kjekt bilde å ha. Enda ein nydelig dag her hos oss og det er det vel hos deg og! Du skal vel ut på tur tenker eg, de er jo så flinke å komme deke ut!! I dag skal eg ut på tur og, har ikkje bestemt målet enno men ein tur vert det... Ynskjer deg ein finfin søndag, klem:))

tovepia

26.09.2010 kl.10:59

Koselig bilde, men umulig å ta ut deg, de myser litt alle sammen:D Enda godt de fant ut av det med synet.

Nyt søndagen, her skinner sola;) Klem,)

Mamma

26.09.2010 kl.17:38

Det må da være du midt på bildet foran?

Greta

26.09.2010 kl.18:03

Rikitig det. Du burde jo sjå det da. :)

leirabestas

26.09.2010 kl.19:32

Koselig bilde,så kjekk lærinde du hadde som husker på dere på denne måten.

Det ser ut som den vesle jenta i rosa kjole slit litt med øynene så da tipper eg att det må være deg:))

Turi

26.09.2010 kl.19:55

Nydeleg bilde av ein flott gjeng med fysteklassingar. Bra at ho skjønta at du trengte briller.

Kjempeflotte bilder frå turen i forige innlegg.

Nina

26.09.2010 kl.20:18

Eg trur det er du i gult som myser foran der?? Sidan du sa du ikkje såg så godt :)

Så utruleg kjekt å få det bildet! :) Var ikkje store klassen :)

siljeirenehobby

27.09.2010 kl.09:03

Åhhhh så koselig bilde, tyder på at dere hadde en kjekt og flink lærer som ble glad i dere siden hun husket 50års dagene deres;-) Imponerende av henne!!

Må være kjekt å få et slikt bilde etter så mange år;-)

Kan tenke meg at mye ble bedre etter du fikk deg briller...kjekt å se det som er rundt enn.-) Mine briller er sporløst forsvunnet så jeg går rundt med gammle briller og det er ikke noe særlig så jeg går mye uten briller nå og når jeg setter de gammle brillene på nesen så skjønner jeg hvor dårlig jeg ser....Godt vi har slike hjelpemiddler;-)

Ønsker deg en strålende dag min venn.

foresten du må være den søte piken i midten på første rad....

Klem

bestemor drillo

28.09.2010 kl.00:54

Herlig tunika ! Jeg fikk jo svaret lengre opp så jeg slapp å gjette!

Ha en fin uke Greta ! Klem!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits