Dama drar til Bergen på torsdag og feirer 50 år's dag


Dette er det første bildet eg har av meg sjølv, sammen med farmor som holder meg og min kjære bestemor(mormor).

På torsdag vert denne lille jenta 50 år. Det er rart kor fort tida går :)


Her var eg noen år eldre. Kan vel vere 4-5 år, kanskje noen kan si det mer eksakt?


Eit stort øyeblikk i starten på mitt voksne liv. Har vore så heldig å vore gift med samme gode, snille mann i 30 år og kjærester har vi vore siden okt 78. Like glad i han i dag som den gang, det var feil, mykje meir glad i han i dag :) Han er den beste mannen for meg. Vi er eit godt team som har vore igjennom mykje og klart å kravle opp att gang på gang. Vi støtter kvarandre og er der for den andre når det trengs.

 

Dei aller største øyeblikka var nok når barna vart fødd. Er jo så heldig at eg har tre barn. Det var ein spesiell opplevelse å verte mor. Dei har klart seg bra alle tre. :)

Den eine er gift og bedre svigerdatter kan ein ikkje ha. Saman har dei dei to herligste jentene ein kan tenke seg. Verdens beste barnebarn enkelt og greit. Det å verte farmor var og ein fantastisk opplevelse som ein ikkje kan beskrive med ord

vår yngstefødt er samboer med ein kankandes kjekk gutt fra bergen.

Elstemann sturderer i Bergen

På fredag skal alle desse, som eg er så glad i, samlast og feire meg. Det er dagen etter dagen, men det passa best slik. Vi, eller eg, er ikkje som dei fleste. Derfor feirer vi at eg vert 50 år på ein Dolly Dimples restaurant litt utanfor Bergen sentrum. Der er det film og leikerom for barn, passer egentlig for folk i alle aldre (pizza er jo toppers!).

Lørdag går vi to gamle og to "gamle" par til ut og spiser middag. Om noen av de unge kommer, vet vi ikke, men håper jo det!  :)

Eg har hatt opp og nedturer i livet. Kven har ikkje det. Men har klart å takle dem på en noenlunde grei måte til slutt, syns jeg sjøl, da. Står i dag rakrygga (sjøl om herr Bechterew har noen innvendinger av og til), og er takknemlig for alt eg har fått. Nå er det tid for å sjå fremover til det som kjem. For om eg no vert 50 år, så er det berre eit tal. Eg er sikker på at eg har mykje å sjå fram til, eg skal leve og leve no. Ta til meg det som kjem på godt og vondt. Men eg trur at det meste vert godt. Har så mykje å vere glad for, og har opplevd så mange flotte ting.

Ein må leve i dag, det kan vere forseint i morra.

Aldri så galt at det ikkje er godt for noko.

Til lags åt alle kan ingen gjera, det er no gamalt og vil så vera. Eg tykkjer støtt at det høver best, å hjelpe den som det trenger mest (sjølv om eg kanskje til tider har prøvd å hjelpe alle og kanskje litt "for mykje").

Tro ikke alt hva du hører, si ikke alt hva du vet, da sparer du mange bører på sinn og samvittighet.

Noen visdomsord som eg prøver å leve etter. Ikkje alltid ein lykkes, men gode råd er dei.

Avslutter med eit bilde av slik eg ser ut i dag (kanskje bortsett frå hårfargen da).Håper eg får 50 nye gode og velfortente år.

Gratulere med dagen  torsdag den 7. Greta

 

 

27 kommentarer

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

06.10.2010 kl.06:25

Gratulerer så mye med dagen på forskudd! :D Håper du får en flott feiring og en fin tur til Bergen :D

Klemmen

Liv V.

06.10.2010 kl.07:41

Hei!

Grattis med en veldig rund dag!

Kos dere i Bergen med familien.

siljeirenehobby

06.10.2010 kl.07:52

god morgen min gode venn. Likte veldig godt dine visdomsord! Fine og koselig bilder var der også, Måten du beskriver deg selv og ditt liv er faktisk ganske litt til hvordan jeg oppfater deg, men du glemte å skrive at de er ei knakanes flott dame!!

Ønske deg en fin tur til Bergen, kjekt å høre at du skal feire med alle de du er glad i<3 Tror det blir en fin feiring på Dolly og en fin feiring med venner;-) En fortjener minst 2 feiringer når en blir 50år. Skule du og T sitte her i Bergen og ha tid til overs så er det bare å ta turen til Askøy, så kan jeg feire deg jeg også;-)))

Gratulerer på forskud min gode venn!!!

Klem klem

Sidsel

06.10.2010 kl.07:54

Til lykke med en stor dag - og velkommen etter sier nå jeg:) Håper du får en flott feiring sammen med de du er glad i, om det skjer på Dolly Dimples eller den fineste restaurant er vel helt uvesentlig når selskapet er de du setter mest pris på:-)

Kos deg du!

leirabestas

06.10.2010 kl.08:19

God morgen og gratulerer med den store dagen en dag på forhånd.

Det var en fin historie du delte med oss og nydelige bilder,du har vært søt hele livet ser eg:))

Pizza er en folkefavoritt så det er godt i alle sammenkomster,og det er settingen rundt maten som skaper festen,tenker det blir en velykket flott fest.

Jeg har ett motto når det gjelder selskap og det er,har barna det kjekt og får mat som dei faktisk spiser ja da har også dei voksne det godt:))lykke til og kos deg masse i Bergen

elins strikkeri

06.10.2010 kl.08:35

Hei,hei. God morgen og gratulerer så mykje med den store dagen i morgon!! Kos deg masse, med dine nærmaste rundt deg og god mat så får du nok ein flott dag!! Sender varme tanker og gode ønsker til deg, mange klemmer frå ei som er blitt femti:))

Mette

06.10.2010 kl.10:01

Åååååååååååå ko kjekt Greta :D:D kos dere kjeeempe masse ! ! Å gratulere m dagen på forskudd:D:D Skal huske deg imorra:D:D
Stoor klem

Matja

06.10.2010 kl.10:05

Velkommen etter:)Håper du får en strålendes flott helg og bursdagsfeiring.Mange fine bilder av deg og du er uten tvil en kjempeflott 50 åring.Har selvfølgelig jobbehelg,men du vet hvor du finner meg,hvis anledningen byr seg.Stoor klem:)

Ingrids strikkeri

06.10.2010 kl.10:10

WOW..Hvilken flott ung 50 åring;)

Lykke til med feiringen;)

Herlige bilder av deg og dine bestemødre;)

Stor på forskudd bursdagsklem;)

06.10.2010 kl.11:57

Gratulerer så mye med morgendagen! Koselige bilder og flott historie :)

Ønsker deg en super feiring! Klem!

bestemor drillo

06.10.2010 kl.14:19

Kjære deg!

Hjertelig tillykke med dagen som kommer!

Du fortjener all den oppmerksomhet du kan få! Kos deg sammen med dine!

Stor gratulasjonsklem fra ei som er 20 år eldre! Alder er bare et tall !!

Hobbystua

06.10.2010 kl.16:11

Flotte bilder og en fin fortelling vedrørende dine 25+25 år,så stor gratulasjon på forskudd Greta,og ha en kjempefin feiring med dine venner og familie i Bergen.

Stor bursdagsklem fra Marianne:)))

Mari

06.10.2010 kl.17:15

Håper du får ei super bursdagsfeiring! :D

Mamma

06.10.2010 kl.17:32

Hei Greta, gratulerer så masse med morgendagen! På det første bilde av deg som baby og bestemødrene, var mormoren din 50 år, som du er nå. Hun ville vært 100 år i år om hun hadde fått leve så lenge.

Bodil

06.10.2010 kl.17:45

Ynskjer deg ei super bursdagsfeiring :) Nydelege kjolar du har strikka tiljentene. Dei er heldige som har ei såå snill og flink bestemor.

tovepia

06.10.2010 kl.18:05

Gratulerer hjerteligst med morgendagen!! Godt å høre at du er "normal" med dine opp-og nedturer, vi har vel hatt dem alle:D

Håper du får en flott dag med dine kjære, har virkelig sansen for feiring på McDonalds;)...tenker de unge i famileien er storfornøyd;)

Kos deg og bursdagsklem fra meg;)

Anlen

06.10.2010 kl.18:13

Herlig innlegg:) Gratulerer så mykje med dagen i morgon! Eg skal til Oslo i helga og feire ei venninne som fyller 40, det er også ein dag det er stas å markere. Håper du får ei flott helg, det skulle ligge til rett for det!

farmoringrid

06.10.2010 kl.19:59

Gratulerer så my, mye med dagen til en flott dame. Takk, for historien om ditt liv som de deler med oss. Flott gjort! Du var en søt liten jente og har blitt en flott dame! Som med god vin - blir bare bedre med årene :)

Hjertelig til lykke med feiringen!

Nina

07.10.2010 kl.08:04

Gratulera så mykje med dagen i dag! Fint innlegg var dette :) Koselig å lese.

Vi skal feire 6,5år i dag på restaurant og kino etterpå, så da feirer vi deg samtidig ;) Hihi.

Ha ein flott feiring, og god tur til Bergen :)

LivM

07.10.2010 kl.08:47

Riktig lykke til med den store dagen!

Mayeliz

07.10.2010 kl.21:03

Kjære Greta :-) Stor grattis til ei flott dame.. tenk 50år, da gitt.... Må si du holder deg godt :-)

Håper du får en flott dag og ei fin tid fremover :-)

Unsepus

08.10.2010 kl.11:16

Gratulerer så mye med 50-års dagen, kjære Greta! Håper du får en flott feiring med familie og venner. Du holder deg fabelaktig godt!

olav

08.10.2010 kl.13:28

Gratulera med vel overstått bursdag. Reknar med at du kosar deg saman med familien i Bergen.

Bittami

08.10.2010 kl.21:49

For ei herlig dame du er, Greta - og du er minst like sprek å se til i dag som da du giftet deg:-) Flotte betraktninger om livet og dets opp og nedturer, de fleste av oss har nok hatt det. Men en deilig følelse å ha gjennomlevd dem og "står han av" som vi sier i nord:-) Tror vi blir sterkere etterpå:-)

Håper du koser deg storveis i Bergen, og at du får en flott pizzafeiring. Det hørtes kult ut, og den hadde jeg sansen for.

Stor bursdagsklem fra meg!

stubbetufsa

09.10.2010 kl.11:22

Kjære Greta!

Gratulerer med overstått 50-årsdag!

Jeg håper du hadde en fin feiring i Bergen!

Og når man er så positivt innstilt som du er, så blir nok de kommende år en opplevelse, selv om det også blir på godt og vondt!

Lykke til, Greta!

Farmors

10.10.2010 kl.09:57

Massevis av forsinkede gratulasjoner fra meg! Hyggelig lesning, og artig å se deg opp igjennom livet!

Trulte

10.10.2010 kl.19:18

Først gratulerer med dagen som har vært. Er så opptatt med meg og mitt for tiden at jeg helt glemte å gratulere deg. (og som svar på hvilken blogg jeg skal bruke så har jeg ikke bestemt meg enda...må tenke litt til. Liker begge to godt, men de er veldig forskjellige å bruke)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits