Det er fantastisk å verte 50 år


Her har dama nett vore hos frisøren og fått eg ny sveis. Veldig fornøgd sjølv.

Dette er beretningen om den helga eg vart lurt og fylte 50 år. Vel det var vel ikkje berre denne helga eg vart lurt. Har vel blitt lurt i ukesvis.

Dro til Bergen på dagen og gjekk først til frisør. Traff ei vennen og koste meg sammen med henne. Ungene hadde ikkje tid til å møte meg før utpå dagen og kvelden og noen hadde ikkje anledning i det hele tatt. Men det var jo ikkje før dagen etter selskapet skulle vere, så det gjekk jo bra det. det var jo eg som ikkje hadde ville planlagt så mye.

Selskapet skulle vere på Dolly dimpel's på Straume. Det var ein barnevennlig plass. Svigerdattra hadde bestilt og ordna der. det var ei tragisk ulykke på veien ut den dagen. Vi brukte 3,5 t og da måtte vi sette fra oss bilen og gå eit stykke. vi skulle møtest og så dra sammen til DD. Trodde eg. Men slik var det visst ikkje like vel.

Festen var hos ene sønnen og svigerdattra og godjentene viste det seg. Der hadde dei rotta seg sammen alle sammen. Det var der dei var dagen før også. Dei hadde samla seg i hemmelighet og fått tatt bilde av seg. Barn, svigerbarn og barnebarn. Fellesgave fra mine kjære eit stort lerretbilde av dem alle. Det kunne jo ikkje gjøres før Dattra og sambuaren kom fra Nøtterøy.

Altså eg trodde vi skulle vere på DD ett par timer og spise pizza og så var festen over. Istede vart det familiesamling hjemme hos dem. Med Tapas


masse god drikke og til kaffen hadde svigerdattra laga denne


Nydelig kake :).

Så istede for en liten feiring til jentene skulle legge seg, tok vi taxi inn att til byen litt kl 2 om natta. Det var ein så kjekk, hyggelig trivelig kveld.

Denne vakkre gaven er det jentene som har malt til farmor.

Det var ein perfekt bursdagsfeiring for meg. Kunne ikkje vore bedre. Eg er så takknemelig og glad. Eg har verdens beste familie :0)

Lørdagen vart det litt vel hardt program, men eg kan kvile hele uken. Kort fortalt.Møtte jentene med foreldre. Dro på lagunen for å møte dattra, svigersønn. Var innom garnbutikken der Matja jobber. Hadde altfor dårlig tid der. sorry matja. Dro hjem til foreldra til svigersønnen og traff dem for første gang. tilbake til hotellet, skifte og ut og spise middag sammens med  to gode vennepar. Det vart litt mye. Eg måtte bryte opp 22.30. Da var eg tom. Vi hadde det veldig trivelig så lenge det varte, men nok ble nok.

Natta etterpå vart noe amputert og voknet med dårlig mave som varte ved mer eller mindre hele dagen. Heilt heilt utslitt i hodet og dårlig kropp. Men kva gjør vel det. Eg kan kvile ut og ta emg inn att i dagene som kommer. Eg har hatt ei helg eg seint vil glemme. Det var berre så fantastisk alt sammen.

Tenk i 3 uker har dei planlagd, løge og lurt jubilanten. ingen forsnakka seg, slik eg forstod det i alle fall. Eg hadde ikkje mistanke i det heile tatt. :=).

her er i alle fall noen av gavene eg har fått

Dette skal eg leve på veldig veldig lenge.


 

17 kommentarer

siljeirenehobby

10.10.2010 kl.21:54

Hei hei min venn. Åhhh så kjekt å bli overrasket på denne måten;-) Du fortjente virkelig en slik feiring!!! Tydelig at de er veldig glad i deg siden de har gjort så mye for deg, nydelig bord og flott kake og ikke minst mange flotte gaver!!!

du var kjeme fin på håret nå, det kledde deg veldgi, hvor var du?

Ja det var en tragisk ulykke!!! Aslak brukte 3timer hjem fra jobb og normalt bruker han 20-30min.... Forferdelig at 2 unge liv gikk tapt!!

Nå sitter jeg her og gledegruer meg til i morgen og Haukeland besøket, har tatt noen paralginer så nå er det noen smerter som begynner å roe seg, herlig!!

Skjønner godt at du er sliten etter en så travel helg, men tenker det er hvert det:-))

Ha en fin kveld min venn og plei kroppen din nå de neste dagene så du er oppe og går igjen fort;-)

God klem til deg

Matja

10.10.2010 kl.21:56

Hihi,stritt å fylle år,ja.Herlig familie du har,som laget en slik flott fest for deg.Forstår godt du er sliten,men det var sikkert en fantastisk flott opplevelse.Mange fine gaver fikk du også.Kos deg masse.Klem:)

Ann Karin

10.10.2010 kl.22:16

Det blei jo litt av ein feiring dette. Kjekt med sånne overraskelser.

Masse fint du har fått også. Slitsomt Ja,men gøy.

Nå får du slappa av og nyda roen,

Klem!!

leirabestas

10.10.2010 kl.22:42

Du er virkelig heldige som har ei så flott familie,det viser kor glad dei er i deg.Jeg forstår att du vil leve lenge på en slik helg:))

Og sveisen din var kjempefine,du er ei flott dame:))

kusine Siv

10.10.2010 kl.23:08

Ååååå så kjekk fest du fikk da Greta! Og for en fantastisk familie du har!! Men det er jo fordi de er i slekt med deg!! :-)

Hobbystua

10.10.2010 kl.23:39

Gratulerer med en vel overstått feiring av dagen din,og jammen ser det ut som den har vært både trivelig og hektisk. Men jammen har familien din laget et flott selskap for deg,og både mat og den flotte kaken ser himmelskt ut. Masse fine gaver har du jo også fått,og hårsveisen var kledelig på deg:) Må du ha en fin ny uke og slappe av og komme til hektene igjen:))

elins strikkeri

10.10.2010 kl.23:39

Hei. Så kjekt å høyra at du hadde ein fin dag!! Ikkje farleg å verta lurt når det var ein slik kjekk ting!! Og fine gaver har du fått, no må du berre kvila deg og nyta tilverelsen og ta godt vare på dei gode minna:) Ha ei god veke, klem!!

Bittami

11.10.2010 kl.06:53

God morgen, kjære vennen:-)

Så kjekt at du ble lurt, og du fortjener litt lureri:-) Snille barn og svigerbarn, og flink har de vært som ikke har sagt noe i forkant:-)

Nydelig 50-åring, forresten, du ser ikke ut som 50:-)

Jeg skal snart dra på jobb nå, har dagvakt i dag, og det er jeg ikke vant med. Så jeg gjesper ganske kraftig her jeg sitter. Men kjekt å være ferdig med jobben i vanlig tid, til en forandring:-)

Jeg får besøk av ei venninne fra Sarpsborg i dag, og hun skal være til fredag. Trenger vel ikke si at nå blir det strikkekos i fleng, hun er like hekta som meg:-) Og litt garnbutikkbesøk blir det nok også.

Ha en super dag, og kos deg og ta det med ro noen dager nå.

Klem fra meg!

Mari

11.10.2010 kl.08:32

Gratulerer så masse med overstått! Høyres ut som du har hatt ei fantastisk helg, spesielt med overraskelsesselskap! :D

Trulte

11.10.2010 kl.12:38

Koselig lesing. Det er herlig å bli lurt når det gjelder burdsdager.

JANNES VERDEN

11.10.2010 kl.14:51

sv: takk for det greta. kjekt å høre fra andre at mener jeg ikke er så stor... selv om en selv føler seg som en flodhest.... men vi er jo alle forskjellige..... og man føler seg jo tung og svær uansett på slutten.....

Y`s design

11.10.2010 kl.19:08

Hipp-hipp-hurra!!!! GRATULERER så mye med overstått dag Greta.

En fantastisk dag ser det ut som det ble også, kjempeartig.

Ønsker deg en fortsatt fin uke! En litt forsinket bursdagsklæm ifra mæ.

bestemor drillo

12.10.2010 kl.00:05

Så herlig Greta !

Dette hadde du virkelig fortjent! Så flott bord og presanger!!

Kos deg nå og hvil ut ! Klemfra bestemor!

marianne

12.10.2010 kl.00:17

Gratulerer så mye i etterkant,Greta:)) Jammen en flott 50-åring,og så fin ny sveis:) Jammen fikk du en overraskelse,men så morro da. Man fyller jo 50 bare en gang! Noen dager`s hvile,og du er i farta igjen. Flotte gaver også,og dette er nok noe du har mye glede av videre:) Ha ei fin uke!

tovepia

12.10.2010 kl.07:21

Vel overstått! Så herlig koselig selskap de hadde laget til deg;) Godt man ikke vet alt på forhånd, dobbelt så gøy når det skjer på denne måten. Litt av noen gaver du har fått også, så dette kan du virkelig minnes med glede;)

Flott 50-åring på bildet!

Nyt uka og at feiringa er over og klem fra meg;)

Sidsel

12.10.2010 kl.16:56

Gratulerer med vel overstått - så moro at de greide å lure deg:-) Dermed ble det en ekstra minnerik feiring.

15.10.2010 kl.15:03

Flott og kledelig sveis på flott dame!

Og sånn som du ble lurt! ;) Morsomt å lese, og tenk så gøy de har hatt det med planlegging! Og tenk at ingen røpet seg... Godt gjort!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits