små puslerier på kjøkkenet og eit par deilige pulsvanter

Eg fikk eit hint for litt siden om at dei trehvite knottene på skapdørene og skuffene på kjøkkenet ikkje var serlig fin. Og så var der ei i plast og pluss to håndtak i kvit plast. Hintet jobba i hodet mitt og brått fann eg ut at eg måtte gjere noko med det. Men eg har ikkje penger for tida, så da tar man kva man haver.

slik såg litt av kjøkkenet ut førSlik ser det ut no

Eg flytta vekk microen opp på kjøleskapet, dermed vart det meir plass på benken som de kan sjå på første bildet. Fann ei hylle i metal som ein gong var kvit. den fikk litt svart på seg og. Den svarte malingen hadde eg i boda. Dei små brikkene har Monika sydd for eolnge siden dei fikk ein omgang med strykjernet etter at dei var vaska. Og vips så har eg fått eit mykje fineare kjøkken syns eg sjølv

I løpet av helga skal T henge opp ny vifte over komfyren og den er svart og enkel, men trur det vert bra også. Dei to siste veggene på stua skal også få seg ein omgang med kluten og da er stua og kjøkkenet så bra som det kan bli. Liker meg eg.

Har fått ferdig to ting i dag, men den eine er julegave så den kjem etter jul. Men desse enkle men mjuke og gode pulsvantane kan dere får sjå. dei har ingen mottaker.


strikka i cora trur eg det hette. Mista magebeltet på desse nøsta. Har det ein stad såe g skal kome tilbake til kva det innheld. Men dei er garnatert kløfri og mjuke og deilige. kossen dei er i bruk, ja det veit eg ikkje.

da skal eg gi emg for denne gang. berre opplyse at vi ahr barfrost og ca -3 g. Eg koser emg inne og har det godt og varmt. ha ei fortsatt fin uke

13 kommentarer

Trulte

10.11.2010 kl.20:59

Du har styra på kjøkkenet i dag. Flink du.

Og så var det jo et par nydelig og delikate pulsvanter ferdig. De så gode ut.

leirabestas

10.11.2010 kl.21:10

Det er ikke altid så mye som skal til for å friske opp nei,litt maling kan å trylle:))

nydelige pulsvarmere,kan trenge det nå utenpå hanskane så kaldt som det er,7,8 minus her akkurat no,men godt og varmt inne

10.11.2010 kl.21:22

Kjekt med litt forandring, det skal ikkje so mykje til alltid. Flotte pulsvarmara :-)

siljeirenehobby

10.11.2010 kl.21:48

god kveld min venn:-)

Kjøkkenet ditt ble jo kjempefint, Ikke alltid det er så mye som skal til for å få litt forandring. Liker din holdning, man tager hva man haver:-)))

De pulsvarmerene så virkelig deilige ut, også var de jo kjempe lekre!!

Her er det ikke gjort så mye håndarbeid. Havnet på legevakten i går med migrene anfall grunnet smert/sykdomsstress....Men blir snart bra og da blir det fart på pinnene igjen:-)

Er veldig glad for at du har bestem deg for å komme på besøk til meg. Håper du får tid i januar:-)) Vilde sier hun skal rydde rommet ekstra fint vis du kommer:-)))) Så som du skjønner så er du hjertelig velkommen<3

God god klem

Greta

10.11.2010 kl.22:32

Tror eg må lage fleire slike pulsvanter. Dei vart solgt tvert.

JANNES VERDEN

10.11.2010 kl.22:40

så flink du er da... men skal du gjøre slike ting da :P flotte pulsvarmere.. de så deilig ut

Hobbystua

10.11.2010 kl.23:03

Litt malingstrøk kan gjøre underverker det,og rydde litt vekk så en får en god arbeidsplass på kjøkkenbenkene gjør mye det. Nydelige pulsvanter du har strikket også:))

farmoringrid

10.11.2010 kl.23:44

Kjekt å få større benkeplass. i har en tendens til å sette altfor mye frem på kjøkkenbenken. Microen har jeg hevet ut forlengst. Etter min mening ødelegger den maten.

De pulsvantene var riktig fine! Jeg er i Farsund og her har det vært ca +5 grader i dag og sol og greier. I går var det bitende vind.

elins strikkeri

11.11.2010 kl.10:54

Hei. Så fine dei pulsvarmerene var!! Godt med ein liten forandring av og til, ikkje så mykje som skal til!! Her er det og kaldt, litt overskya i dag men elles opplett og fint. Ha ein god dag, klem:))

JANNES VERDEN

11.11.2010 kl.13:45

skjønner hva du mener. har selv en mann som jobber alt for mye for tiden, ser desverre alt for lite til han....

så det skulle bare mangle at jeg gjør min del her hjemme, selv om det er tungt og kjedelig...

håper du har rett, tror du virkelig han kommer dagen før termin???? jeg vet ikke, kjenner ikke noen forandring, og har mer en nok med å ta en dag av gangen nå fremover....

bestemor drillo

11.11.2010 kl.15:32

Fint kjøkken og fine pulsvanter!

Duer ei flittig dame med mange jern i ilden!

Ha en strålende kveld! Klemmmm!!!

Bittami

13.11.2010 kl.20:14

Synes du har fått det kjempefint på kjøkkenet no, det er ikkje alltid det skal store forandring til før det synes:-) Knottene ble kjempefine og det ble også ventilatoren. Og skiltet passet jo flott:-)

Blir spennende å se alle julegavene du produserer i disse tider. Slik er det her heime også, og har ennå til to-tre igjen før eg seier meg fornøgd:-)

Ønsker dere ei god helg fortsatt - og så blogges vi!

Klem fra meg:-)

mimouna

16.11.2010 kl.15:12

Vi ser oss nok ofte blinde på det vi har rundt oss til daglig. Og så er det egentlig veldig lite som skal til for å gi et helt annet uttrykk. Nymalte knotter gjorde susen de!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits