Fremdeles ingen strikk å vise frem, men eg fikk nybrillene i dag :0)

Eg strikker og strikker og begynner på nytt og får ferdig stadig fleire ting. Men alt er jo julegaver jo. Og da kan eg ikkje vise det frem. I alle fall så lenge som det ikkje er til jentene. Når deira gave er ferdig kan eg legge dem ut.

Men da kan eg heller vise frem eit bilde av mine nye briller på meg.


Tok masse bilder og hadde planer om å smile litt. For eg er veldig glad for nyebrillene. Men dei bilda eg smilte på, vel dei passa ikkje her i dag. Det er nuppekjolen eg har på meg. Den blir brukt som genser når det er kaldt. Veldig grei å ha på ute. litt for varm inne.

Håper å få ferdig noe småtteri snart også. Syns det er litt kjedelig at eg ikkje kan vise frem noe nytt igjenn snart hihi.

Kva syns dere om brillene da? Ærlig svar ønskes

10 kommentarer

ewymarie

18.11.2010 kl.12:48

Synes du kledde dem jeg : )

siljeirenehobby

18.11.2010 kl.14:33

Det var kjempe fine briller til deg;-)) Godt du har fått "øynene" tilbake:-))) Ha en fin dag videre og håper det går bedre med T.

Klem

18.11.2010 kl.15:51

Så fine briller:)))

akbhandy

18.11.2010 kl.17:03

Grattis med nybrillene. Var vel godt å få "øynene" på plass. :-)

Bittami

18.11.2010 kl.17:09

Hei smukka:-) Du var veldig fin i de brillene, men jeg har en mistanke om at du er like fin uten:-) Tror faktisk du er veldig fin hva du enn ifører deg, både nuppekjoler og annet:-)

Ærlig; brillene kledde deg veldig godt:-)

I dag har jeg vært på dagvakt, og jeg har vært stuptrøtt hele dagen:-( Men den gikk unna, hadde det rimelig travelt på jobb, så jeg rakk ikkje kjenne så godt etter. Bare når jeg satte meg ned, da holdt jeg på å sovne:-)

Ha en super kveld, og kos deg med alle julegavene du strikker. Her er også mange forskjellige prosjekter på gang. Vil ikke si hvor mange, men nok...

Stor klem til den vakraste dama i Høyanger:-)

Trulte

18.11.2010 kl.19:37

Flotte briller, du kledde de veldig godt. Og det var vel deilig å få brilller igjen tenker jeg. Og forstår at du ikke vil smile når du har på nuppekjolen av duett når du er modell. Lykke til med julegavestrikking. Det er alltid litt lite å vise fram i nov/des pga julegavestyre...

elins strikkeri

18.11.2010 kl.22:38

Hallo! Synest du har fått deg flotte og kledelige briller!! Ja eg tenker pinnane dine går i høygir no når du heldt på og trylle fram fine gaver!!Ha ei riktig så god helg:))

tovepia

18.11.2010 kl.22:41

Ærlig talt: de var kjempefine og du kledde dem såå godt! ..og så satt de på nesa til en søt dame som sikkert kler det meste;)

Ha en fin ferd mot helg og klem fra meg;)

Hobbystua

18.11.2010 kl.22:59

Grattis med nye briller:))

unniirene

19.11.2010 kl.21:07

Gratulerer med nye briller vennen. Syns brillene var veldig fine. Du kledde dem. :-)

Kos deg med håndarbeide fremover. ;-)

Klem fra Unni. :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits