Har fått meg ny lue :0)


Luen er strikka i dobbel babyull fra sparkjøp multifraga på pinne nr 5. Oppskrift fra tilbehørshefte fra dalegarn nr 219.

Det er ei lue med veldig god fasong på. Tror eg skal strikke flere sånn. Denne lua vert altså mi. Fælt så eg strikker til meg sjølv for tida hihi. Det er innimellom julegavene da. har ei og ei halv julegave att og det er strikk som tar tid. For ikkje å overbelaste emg. Får eg ikkje lov til å strikke meir enn 2 t på kvart strikk pr dag. Så da er det berre 3- 4 strikk som kjem eit stykke elngre dag for dag. Ganske gøy å gjere det slik også. Starter dagen med den julegava eg held på med og strikker to timer på den. Så en pause og så setter eg meg ned og tar eit strikk fra kurven. Veit ikkje kva det er før eg opner posen. Når eg så har strikka to timer på den, så legg eg det nederst i ein annan kurv. Slik roterer alle strikka mine. det blir ein liten leik også. Sånt liker eg. innimellom begynner eg på noo nytt, istede for å ta eit fra kurven .

Trenger lue nå i denne kulden og denne passa meg fann eg ut.

Liker ikkje kulden da, den gior meg verk i kroppen. Men det fåre g leve med :0)

Har heilt glemt å vise kva eg fikk i tillegg til garnet til flerbrukshalsvarmeren. FarmorIngrid kjøpte garnet for emg og så sendte ho meg dette i tillegg.Ein nydelig nøkkelring med hjerte på. Den er alt tatt ibruk og så julemarsipan da. Den skal eg spare så lenge eg klarer frem mot jul. Dei ser kjempegode ut. Tusen takk Farmoringrid!

Da skal eg gå til strikkekurven min å opne en nye pose. Spennde å sjå kva det er. ha ei fortsatt fin uke da folkens

13 kommentarer

akbhandy

24.11.2010 kl.17:36

Flott lue du har laget deg. Fin farge til deg. :-)

Trulte

24.11.2010 kl.20:38

Veldig smart måte å gjøre det på. Jeg har vanligvis max 2 ting av strikk, men nå er har jeg 4, kanskje jeg skal prøve meg på rotasjonstrikk jeg også. Må tenke på det.

(og svar på innlegget mitt og tynne pinner. Jeg bruker alt fra 2,5 til 3,5 på det garnet. Jeg avpasser strikkefastheten med hvor lang tråd jeg har...noe jeg lært av min mor. Jeg kan godt strikke på pinner 2,5 og strikkefastheten blir som det skulle vært strikket på pinne 3,5. Ikke spør meg hvordan jeg gjør det, for det går av seg selv med lengden på tråden på en måte....)

Hobbystua

24.11.2010 kl.20:44

Denne var du riktig så fin med Greta:) Er en farge som passer til deg dette. Du er fin med blått og turkisfarger. Og artig at du tar tid med litt småstrikk til deg selv også,for en trenger sannelig noe varmt om hodet i kulden nå. Er bitende kaldt med surt drag i lufta her også.

Må du ha en fin kveld videre:))

Turi

24.11.2010 kl.21:43

Flott hue! Hue er heilt nødvendigt no når det er so kaldt ute. Eg for min del har brukt hue sidan slutten av september.

strikkogtov

24.11.2010 kl.22:46

Det blir mange timer strikking tilsammen - og en tilsvarende produksjon.

Fin lue:)

matja

25.11.2010 kl.07:41

Kjempefin lue.Fargen kledde du godt.Kjekt at du strikker litt til deg selv.Begynte på 2 nye strikketøy igår,hihi.En lue og en hals.Tror jeg skal ta luen først.Er -9 her idag så slike plagg må man ha.Ha en flott dag:)

siljeirenehobby

25.11.2010 kl.08:35

God morgen min venn.

Kjempe fin lue du har strikket deg, Fargen kledde deg veldig godt!

Det var veldig lurt slik du gjør det med å strikke bare 2 timer på et arbeid for så å bytte:-) Jeg strikker/hekkler til jeg blir lei så bytter jeg...Hmmm kanskje jeg må prøve din metode:-)

Godt med slike gode varme luer nå når kulden herjer med oss!! Her er nå -7 og det er alt for kaldt for denne kroppen. Jeg er nå flink jente og holder meg inne og i ro..Jeg gjør som du sa;-) Var på medlemsmøte i går, ønsker de velkommen og presenterte foredragsholderen og ga ordet videre til nestlederen så gikk jeg hjem og la meg, Flink eller? :-D

Nå er jentene på skolen og jeg skal ta livet med ro for nå skal jeg bli frisk:-))

God god klem til deg min venn:-)

Monika!

25.11.2010 kl.11:14

Flott lue med fin farge altså!

Sv; er ferdig med utdanningen til jul ja.Intervjuet ordføreren i forbindelse med bachelor-oppgaven min.Og ang det bildet så har jeg gått ned ca 20 kg siden ifjor! =)

Bittami

25.11.2010 kl.15:28

Tror jeg må adoptere den leken din - det hørtes artigt ut:-) Kjempefin lue og ikke minst den halsen du viste i innlegget før:-)

Du er så produktiv, og har, som meg, mange prosjekter på gang. Jeg får av og til dårlig samvittighet for alle prosjektene, men den skyver jeg fra meg så godt jeg kan...hihi:-) Koser meg mest, da!

Ha en fin dag, og klemmer i fleng fra nord! (her er det også svinkaldt) :-(

bestemor drillo

25.11.2010 kl.21:49

Vakker lue, vakker farge og vakker dame !

Kan det bli bedre? Klem fra meg! I dag hadde jeg ingen problemer med å komme inn til deg!

tovepia

26.11.2010 kl.13:33

Hei på deg;) Her har jeg sannelig gått glipp av et herlig plagg under her!

Lua så god ut og du kledde den godt!

Jeg prøver også å veksle mellom strikking og hekling, tjukk og tynn pinne. Det blir artigere, men mer kaos rundt bordet;)

Jeg er lærer i ungdomskolen (nå i halv post), så rettetida starter for alvor.

Skal ha hyttehelg denne helga, så det blir nok en kald fornøyelse i starten, men med fyr på peisen og rødvin i glasset, skal jeg nok får varmen i kroppen:D

Ha ei koselig helg og klem fra meg;)

stubbetufsa

26.11.2010 kl.17:42

Takk for koselig kommentar hos meg, du! Det varmer mitt hjerte!

Men du som har strikket og produsert så mye, du må da ha hauger liggende noe sted? eller har du gitt bort og solgt det meste? Det går også an å bestille bord i lag med ei venninne som heller ikke syns ho har så mye... Men til neste år!

Det er noe eget med det stresset foran ei julemesse, alle slags tanker fyk igjennom knollen:

- Har jeg nok ting?

- Er jeg for dyr? For billig?

- Liker folk dette? Mange ganger liker ikke folk lokalt de tingene vi vasser i på bloggene, rart det der!

- Hvordan skal jeg stable tingene?

- Trenger jeg noe stæsj til å piffe opp utseendet på standen?

- Hv a skal jeg ha på meg?

stubbetufsa

26.11.2010 kl.17:44

Og lua di var knæsj, du kledde den!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits