Super helg med jentene og ett par småting.

Denne helga har vi altså hatt besøk av småjentene i familien. Verdens beste barnebarn sjølvsagt :0). Vi hadde det så kjekt. Dei er så flinke. Det er jo 31/2 time med bil kvar veg. Dei sitter fint i setene sine og er en fryd å ha på besøk. Det er så kjekt å sjå at dei veks og utvikler seg masse for kvar gang vi ser dem. Skjønne er dei.

 Ett par helt enkle pulsvanter. Eller håndleddsvarmere er det vel meir. For dei går ikkje langt opp over fingrene. Dei er strikka i eit sokkegarn som er gått ut. Brukte siste rest til å strikke desse.Desse vart ferdig rett før eg skulle legge emg torsdag kveld. Dei er til meg. Eg trengte eit par som nesten matsja i fargen til sjalet eg fikk fra  Liv Marit. Dei er strikka i eit alpakka garn. Eg har klart å kasta vekk lappen. Kanskje Matja kan hjelpe meg, for var med da eg kjøpte det garn før jul i fjor.

Har ei halv julegave att å strikke og så masse småplagg som er påbegynt.

I morra skal eg rydde ferdig og begynne å småpynte til jul uten stress. Har jo god tid. Men eg bruker å vere ferdig emd pyntinga på denne tida. Så i år er eg faktisk seint ute.

da får eg gå og henge opp noe klede. ha ei flott ny uke folkens

10 kommentarer

Trulte

05.12.2010 kl.18:37

Så fine de var begge parene. Men fargen på de burgunderrøde var bare helt nydelig på min skjerm.

Koselig å lese om barnbarnbesøk for en som ikke har noen enda.

siljeirenehobby

05.12.2010 kl.21:23

Hei vennen min.

Så kjekt at dere har kost dere i helgen;-) Tenker det er stas å få besøk av jentene:-)) De er jo bergensere så det bare må være supert, heh he

Kjempe fine pulsvotter du har strikket, de så virkelg gode ut!! Flinke du vennen min!!

Kos deg med julepyntingen:-) Jeg må begynne snart jeg også, men nå er jeg helt utslitt etter alle besøkene og bursdag på isen var helt SUPERT!!

god kveld min venn.

Klem klem

Hobbystua

05.12.2010 kl.21:27

God kveld Greta:) Dette var fine pulsvanter,og jeg må nesten være litt frekk å spørre om det er mønster fra nettet?? Ser ut til å være et flott mønster på dem. Og det er jo koselig med barnebarn på besøk,og kan nok tenke meg at dere har hatt det koselig. Og nå er det sikkert deilig med roen i hjemmet igjen. Men slik skal det føles,for da har en gitt masse av seg selv:) Kjenner til det selv. Er koselig å kunne gå og pynte opp litt etter litt frem mot jul,er den beste tiden på det hele.

Må du ha en fortsatt fin adventssøndag,og en ny uke med litt mere pussel:))

leirabestas

05.12.2010 kl.21:37

Enkle og enkle fru blom synes dei ser avanserte ut eg med flettemønster på:))kjempefine var dei.Vi skulle egentlig ha besøk av barnebarn vi også i helga men slik blei det ikke siden mannen min har vært mer eller mindre sengeliggende siden vi kom hjem fra tur.I dag har vi hatt en utrulig fredelig og fin dag.Lykke til med pyntingen til jul

siljeirenehobby

05.12.2010 kl.21:43

SV: Åhhh jo de kan krangle!!! Men er mye søskenkjærlighet og det er herlig det!!! Er stortsett Vilde som "plager" og krangler på seg storesøster....he he skal jo være litt krangling og det gjør ikke noe for det er så mye kjærlighet<3

strikkogtov

05.12.2010 kl.21:51

Ja, de pulsvantene var kjempefine. Jeg har sansen for flettemønster:-).

Jeg har også verdens beste barnebarn, så det så.....

I gode og onde dager!

06.12.2010 kl.10:22

fine pulsvanter...

elins strikkeri

06.12.2010 kl.12:30

Hei! Flotte pulsvarmere du har laga!! Ja det er veldig koselig med besøk av barnebarn, kjekt å få vere i lag med dei!! Håper formen stiger utover dagen, kos deg med julepyntinga!! Eg greier liksom ikkje å komme i gang med noko særleg pynting og slikt enno, men får vel lyst til det etterkvart.... Ha ein god dag, klem:))

Turi

06.12.2010 kl.18:10

Flotte pulsvarmara. Reknar med at du koste deg med barnebarna i helga.

bestemor drillo

07.12.2010 kl.14:05

Godt å høre at det er flere som er sent ute med pyntinga!

Jula kommer den og da er det som regel ferdigpyntet forhåpentligvis uten stress!

Flotte pulsvanter du har laga!

Ha en fin kveld og kos deg!! KLem!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits