litt småstrikk

Strikket ferdig to småstrikk som dukket opp i korga mi i gårkveld. var berre litt att på begge deler.


Ett par lommetøfler i smart. faktisk var dei røde så da vart dei godkjent som julelommetøfler av nissen. nissen fikk foresten navn i går. Stubbenissen, han likte navnet svært godt.

Stubbenissen vil igrunnen vere med å godkjenne alt eg lager og han gokjente også desse sokkene i str 36-37 trur eg. Dei er litt forsmå for meg


Han diskutrete sokkene litt med skinissen. Dei var ikkje heilt sikkre, siden sokkene ikkje var heilt like i stripene, men godkjente dem til slutt.

Ellers så tror eg eg kan sei at no kan jula berre komme. Er ferdig med å strikke og kjøpe alle gaver, baksten er klar, julekorta og breva er skrevne og sendt og dei siste småpakkane er også på vei til sine mottakere. Den maten som kan kjøpes tidlig er i hus. det er berre ferksmaten att og den kan eg jo ikkje gjere ferdig før jula nesten er her.

T hadde storvask av alle golv i går. Sånn skikkelig god vask. Så da er det berre småvask og støvsuging att. Eg er klar. T er ikkje heilt klar da. Han må ein tur til Førde. Har ikkje fått ordna det han vil til fruen sei han. Hadde tenkt å dra i går, men da var det så glatt att han utsette det. Har ei helg att.

No kan eg berre kose emg med å fiske opp nye strikke poser fra korgene mine og strikke litt på dem og så ta noe nytt. Kan berre nyte førjulstida. Kanskje taimot ett par besøk.

Håper dere andre som ikkje er ferdig til jul, ikkje stresser. Eg kan stresse med mye, sjølv om eg har roa meg ned mykje, men til jul har eg aldri stressa.

Ha ei flott uke

14 kommentarer

Bittami

12.12.2010 kl.10:55

For en herlig følelse å være ferdig, og nå kan sitte og bare kose seg med strikk og besøk:-)

Og den nissen, jo, han er klok, for det var kjempefine ting du har strikket. Han må du spørre til råds ofte:-)))

Jeg stresser ikke, bortsett fra at i morra må jeg få sendt to pakker avgårde. Ellers baker jeg litt og pynter litt:-) Det er jo koselig, da:-)

Hils flinke T, og send ham hit dersom han er litt arbeidsledig... Har noe vask her:-))))

Kos dere begge framover med 3 lys i dag og ellers med adventstia:-)

Klem fra meg!

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

12.12.2010 kl.11:07

Så fine sokker og tøfler :) Bra at nissen godkjente de. Hihi

DU er flink som er ferdig med alt til jul. Jeg har en god del igjen, men stresser ikke. Får liksom ikke ryddet og vasket før badet er ferdig, og det håper vi er ferdig til uken. Ellers har jeg bare et par julegaver igjen og maten kommer mor og svigermor med så det er jo veldig greit :D Nå som jeg er sykemeldt skal jeg bare putle på i huset framover. Kjekt det.

Klemmen

Silje Irene

12.12.2010 kl.11:32

Hei min venn:-)

Så koselig innlegg<3

Det var fine sokker og tøfler du har laget! Skjønner godt at nissen godkjente de:-))

Ønsker deg og T en fin søndag.

Klem

Mette

12.12.2010 kl.11:46

åå for noen fine lommetøfler :D De var kjempe fine :D:D

Dere er effektive, flinke :D

akbhandy

12.12.2010 kl.11:53

Flott og klok nisse du har laget. Sokkene og lommetøflene var veldig fine. Er ikke helt ferdig til jul ennå nei, men tar meg tid til litt strikk innimellom. :-)

leirabestas

12.12.2010 kl.11:57

Så herlig å lese dette innlegg:))jeg er også ferdig og bare nyter dagene fram mot jula.Synes småstrikka dine var fine spesielt godt likte eg stubbenissen din og samtalen han hadde med skinissen:))

Det skal komme nisser her også men dei må vente en uke til.

Da ønsker eg deg og T en herlig adventsøndag:)) klem fra din venn på leira

Strikkepinnen

12.12.2010 kl.15:03

Enige med nissane. Gokjent. Sokkene var fine fordi om stripene ikke er like : )

Harligt med avslapping nå. Det jer eg o. Det som stresse meg mest nå, er alle folka som sier dei stresse. : )))

mimouna

12.12.2010 kl.18:15

Så flink du er! Deilig å kunne roe ned og ikke stresse. Han nye nissen din er visst en ordentlig linselus, hihi!

Ser du var heldigere med dine lommetøfler enn det jeg var med mine. Og jeg som likte så godt det mønsteret, sukk. Har faktisk gitt bort noen par også, litt flaut.

Kos deg i godstolen med strikkekurven! *klem*

Ajende

12.12.2010 kl.18:42

Ja, vi som er ferdig med stort sett alt til jul kan slappe av med bloggbesøk. Og se på det fine du lager f.eks.Koselig tid dette. Men har da jammen hatt travle førjulstider i mange år med butikkdrift.Men nå nyter jeg og nesten koser meg ihjel

Trulte

12.12.2010 kl.21:01

Jeg er av de som alltid stresser til jul...Tidligere var jeg aldri ferdig før kl 23 lille julaften, men nå som jeg ikke er i jobb lenger så er det ikke så mye jeg orker...men stresser gjør jeg...Heldigvis har jeg en snill herremann i hus, og han er vaskekjerring, bakstekjerring, og alt mulig mann...så det blir jul...Men stresse må jeg...med det lille jeg orker å gjøre som er litt baking, (jeg kjevler og triller, han steker...) stryking, og matlaging.

Jeg har hatt litt problemer med sokker som er laget av garn som lager striper...Det ble litt feil for meg...jeg MÅ ha ting likt...Men har blitt bedre med årene og har lært meg at har man slikt selvstripe garn så blir det IKKE likt, og det er enkelt, og mindre tråder å feste...ser på det positive og da plutselig er slike selvstripesokker veldig fine.

bestemor drillo

12.12.2010 kl.21:17

Så godt at du har noen tilå godkjenne det du gjør !

Kjekke karer de nissene!

Kos deg videre i adventstiden!

Klem!

tovepia

12.12.2010 kl.22:04

Tror du er godt i havn med det meste;)

Jeg stresser heller ikke til tross for lite baking m.m. Kanskje blir det litt etter neste helg, for i neste uke kommer eldstedattera med med fam, gleder meg, for der kommer en prinsesse:D Men må nok rydde og ordne litt før hun er i hus;)

Ha ei god uke, klemmer fra meg;)

mimouna

12.12.2010 kl.22:32

Hehe, her kommer svar på svaret på kommentaren. Mine lommetøfler hadde skumle blader på seg, det var vel det som ble feil. ;o)

Perler er gøy det ja. Vi har fortsatt flere igjen, så da blir det kanskje videre smykkeproduksjon.

Bittami

13.12.2010 kl.20:13

Ferdig til jul allerede? Heldig du:-))) Jeg vet ikke om jeg blir ferdig, men jeg vet at det blir jul allikevel. Har litt for lite energi til at alt skal komme i boks, men noe blir jo gjort. Skal heldigvis feire jul borte i år, så det er egentlig ikke så nøye. Og når vi kommer hjem så drar ungene bort allikevel. Og jeg skal jobbe, jobbe, jobbe...

Ha ei koselig tid framover med strikking og bare avslapping!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits