Fleire julegaver

Da var det gavene til mor som skal vises frem. Rsten av gjengen ser på film. Eg oker ikkje sitte oppe så lenge, så eg sakl snart ta kvelden. Mer og mer kveldstrøtt dame. vel vel. Nå var dt altså gavne til mor mi. først denne lua her.


Monika var modell i oktober da ho var her på besøk


Denne er strikka i siljagarn.

så skulle eg no ha eit bilde her av eit par sokker strikka i fabelgarn, mene g finn dei ikkje. så da har eg vel glemt å ta bilde av dem. Men eg ahr vist frem så amnge sokker av fabel før, så det får så vere.

Det er kjekt å gi vekk strikka gaver når den som får det vert glad for det eg laga. det vart mor mi :0).

Vo koser oss mye inne, men vi to gamle var flink å gjekk ein tur i dag også. Hadde på meg to lag med stilongs bukse og lange leggvarmere, to dobbelt sett med trøye, tjukke genser og jakke, lue skjerf og to apr pulsvanter. Fortsette denne kulden, blir eg vel nødt til å lage meg votter eg og. Men venter i det lengste.

Det er trivelig når vi alle sitter rundt bordet og spille Ticket to ride. Sjølv om eg som regel taper. No skal eg pakke sammen og gå til ro. Så får dei andre kose seg med film ei stund til. Det resulterer nok i at eg får morgonen for emg sjølv i morra. Greit det og.

ønsker alle som sitter opp ei stund til, ein fin kveld. Til resten god natt. klem fra det kalde høyanger

9 kommentarer

siljeirenehobby

27.12.2010 kl.09:09

God morgen min venn, ja denne gaven ble hun nok kjempe glad for!!!! Du er så flink min venn, gikk tidlig til sengs jeg også og nå er jeg trøtt igjen...Prins sover så tror det blir en liten blund nå på meg også:-)

ha en fin dag min venn!

Klem klem

farmoringrid

27.12.2010 kl.10:46

God formiddag. Jeg roter meg ikke inn her så tidlig. Vel overstått jul til deg.

Fine gaver til din mor. Godt å få noe som varmer på denne tiden. Kos deg med familien.

Georgine

27.12.2010 kl.10:47

Koselige gaver dette. Likte luen veldig godt. Blir mer og mer kveldstrøtt selv, og orker ikke å sitte oppe lenge på kvelden og se tv. står heller opp tidlig og har morgenene for meg selv. Håper du får en fin og rolig romjulsdag.

strikkogtov

27.12.2010 kl.10:54

Jeg likte også luen veldig godt. Ha ei fin romjul:-)

tovepia

27.12.2010 kl.10:57

Så flott heading med "nisssemor" og hennes små:)

Ingenting er jo bedre enn å få slike flotte hjemmestrikkede gaver, og her har du laget mange!

Kos deg videre i romjula og klem fra meg som er klar for lutefisken;)...den er god, skjønner du:O)

elins strikkeri

27.12.2010 kl.13:01

Hei og fortsatt god romjul til deg og dine!! Så fine gaver du har strikka, så flink du er!! Juleklem frå meg:))

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

27.12.2010 kl.13:55

Skal si du har fått laget masse flotte presanger :) Tenker det er mange rundtom som er fornøyd. Ha en finfin romjul :)

Klemmen

Bittami

27.12.2010 kl.15:16

God romjul, Greta - og så koselig at du viser fram det du laga til jul:-) Kjempefine luer og sokker, og vesten ble kjempefin:-) Jeg tror at de fleste setter pris på hjemmelagede julegaver, det er i alle fall min erfaring. Så til neste jul skal jeg begynne litt tidligere å tenke på det. Har en eske oppe på loftet hvor det som ikke har mottaker havner, og det var jammen litt av hvert jeg kunne hente der i år:-)))) Herlig!

I kveld begynner jeg på nye nattevakter, men bare to denne gangen. Så skal jeg ha litt dag- og aftenvakter resten av uka. Er alene nå, ungene har dratt avgårde, og da kan jeg jo jobbe litt. :-) Og strikke masse:-))))

Kos dere videre i jula, og så blogges vi nok!

Stor klem herfra:-)

Trulte

27.12.2010 kl.16:03

Flotte gaver du hadde strikket. Høres ut som dere har en koselig romjul. Og glemme å ta bilder ja, det gjør jeg ofte...(denne gang venter jeg på et bilde fra svigerdatter med henne inni julepresangen...håper jeg får det i kveld så jeg kan få blogget litt strikk i morgen....er så koselig å legge ut bilde med noen inni av og til.)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits