GODT NYTTÅR TIL ALLE :0)!!!!!!!!!


Det er kalde men flotte bilder av Høyanger. Kan vere vakkert her og mellom fjella når veret er slik det har vore denne jula. No er jula slutt og eg vil avslutte dette bloggåret med litt fleire vinterbilde fra bygda eg bor i
Nederst til høgre bor denne dama her og trives godt med det. Om eg bor der når eg vert gammel og heilgrå, er vel heller tvilsomt. Men kva morgendagen bringer er det ingen som veit.

Har hatt ei trivelig jul. Dagene går så fort og om to dager er vi inne i eit nytt år. Eit ubrukt år som ein kan bruke til mye godt for seg og sine. Har skreve med ned noen tanker og mål for det nye året. Bruker ofte det. Vert alltid litt  vemodig når året nermer seg slutten, jula er over og julegjestene begynner å dra kvar til sitt. Monika dro videre til Bergen i dag. Stian vert her til over nyttår.

Eg ser frem mot sommer og varme. Det lengter eg etter. Tror året 2011 vert eit godt år for familien Buhagen. Viss vi vil det skal vere eit godt år. :0). Det er så masse vi kan få gjort viss vi vil og vil det nok. Har ein skjønn familie. Ser frem mot mange gode stunder saman med dem. Gleder meg til 2011.

Håper at eg også skal få gjennomført planen mine om å treffe mange fleire av bloggvennen mine. Må jo finne ut kossen dere er i det virkelige liv :0). Dei som bor i og rundt Bergen, må eg no vel få til å treffe fleire av i året som kommer. vi får sjå kva som skjer.

Med desse orda vil eg og han Nissefar få ønske dere eit FANTASTSIK NYTTÅR
18 kommentarer

mette

30.12.2010 kl.09:49

Godt nyttår til deg og dine og ! !:)

Høyanger er utrulig flott når snøen ligger sånn !

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

30.12.2010 kl.09:49

Så nydelige vinterbilder du har tatt :D

Jeg er veldig enig med deg, 2011 kommer til å bli et fantastisk år! For meg kommer det nok til å bli det beste året noensinne ;)

Riktig godt nyttår til deg også!

Klemmen

Georgine

30.12.2010 kl.09:51

Så flott oppsummering av året som har gått og året som kommer og fine bilder. Ser da ut som du bor i et koselig lite leilighetsbygg som er akkurat passe stort. Et godt nytt år til deg også.

leirabestas

30.12.2010 kl.11:06

God morgen.Så flotte bilder det var kjekt å se litt mer hvordan Høyanger ser ut.Vi får håpe att 2011 gir mye glede og det gjør det vel hvis vi selv vil det.Jeg starter det nye året med en opperasjon den 13 da håper eg att ett problem blir borte:))og så vil eg prøve å være litt mer aktiv ute i naturen,nå hvet jeg jo hvordan livet mitt skal være,jeg er uføretrygda og må begynne mitt nye liv utifra det og det betyr ikke att eg skal sitte på rumpen.Vi er heldige som har familie rundt oss ikke alle er heldige å ha det,så ta vare på dine du og kos deg i året som kommer og hvem hvet kanskje vi møtes igjen i det nye året.Så ønsker deg og T en riktig godt nytt år

tovepia

30.12.2010 kl.11:28

Flotte bilder fra bygda di! Ja, man kan bli litt ettertenksom når man står ved et årsskifte, og kanskje er det godt både å se bakover og samtidig lengte framover mot det ukjente.

Jeg ønsker deg og dine ei riktig god nyttårshelg!! Gleder meg til å følge deg i det nye året.

Klemmer fra meg;)

malla

30.12.2010 kl.14:01

Kjempefine bilder frå Høyanger. Har vore der eit par gonger som sensor på vidaregåande, men mest reiser eg berre gjennom med buss til og frå.

Ønsker deg og dine eit godt nyttår.

siljeirenehobby

30.12.2010 kl.15:39

Hei min venn.

Nok et koselig innlegg og nydelige bilder fra bygda di:-)

Kjekt at Stian er hjemme og feirer nytt år med dere:-)

Gleder meg til du kommer på besøk til meg i det nye året:-))

Ønsker deg og T en fin feiring og alt godt i det nye året:-)

God god klem fra Askøy

siljeirenehobby

30.12.2010 kl.17:23

Hei igjen:-)

Jeg brukte et nøste på de jeg har på meg:-) Bruker normalt 1 nøste på en pulsvarmer, da blir de lange og gode:-))

siljeirenehobby

30.12.2010 kl.17:25

Å hei igjen for 3. gang... he eh

Hvor mange masker la du opp på skjerfet til Stian??

Hobbystua

30.12.2010 kl.20:12

Hei Greta:) Det er flotte bilder fra hjemtraktene dine,og veldig morro for en Østfolding å se så fin natur som Dere har. Nå vil jeg få takke for det året som har gått,og så kommer vi tilbake med ny glød på bloggen på nyåret igjen,og mange takk for flotte tilbakemeldinger du har lagt igjen hos meg:) Så da vil jeg få ønske deg og T et riktig godt nytt år. Og kos dere masse i morgen.

Stor nyttårsklem fra Marianne:))

Turi

30.12.2010 kl.21:53

Flotte vinterbilder frå Høyanger.

Ynskjer deg eit riktigt gødt nytt år!

31.12.2010 kl.10:07

Hei Greta

Fine bilder du viser fra Høyanger. Det ser kaldt ut, men det har det vel vært over hele landet i vinter så langt. Hos meg var det -16 nå i morges, men det er lite snø. Rart som årene går og som du skriver så er et årsskifte til ettertanke.

Ønsker deg og dine et flott nytt år.

Klem fra Sidsel

elins strikkeri

31.12.2010 kl.12:49

Hei. Så fine bilder du har tatt av heimplassen din. Ja vi må tru på at det nye året vert eit godt år for oss alle sammen!!! Så må eg få takke for året som har gått, for koselige kommentarer og hyggelig lesning inne på bloggen din! Ha eit godt nyttår min venn og kansje vi treffest i 2011, kem veit:) Nyttårsklem frå Åse:))

Y`s design

31.12.2010 kl.13:32

Så kjekt å få se bilder ifra hjemstedet ditt...Ønsker deg og dine en super nyttårsfeiring. Og takk for alle tilbakemeldingene jeg har fått,det setter jeg veldig pris på.(selv om jeg ikke har vært like flink selv)

Nå ser vi fram til et fantastisk og kreativt 2011.

Klem ifra Yvonne

LivM

31.12.2010 kl.14:13

Er innom for å ønske deg et riktig Godt Nytt År!

Trulte H

31.12.2010 kl.14:28

Flotte bilder.

Og godt nytt til deg og dine.

bestemor drillo

31.12.2010 kl.16:10

Vakre bilder fra en vakker dame!

Godt Nytt År til deg og dine! Ser fram til neste år på bloggen din! Stor klem!

unniirene

31.12.2010 kl.17:36

Hei. :-)

For noen flotte vinterbilder du har tatt. Det er veldig fint der du bor.

Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår.

Klem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits