Livet er det du gjer det til på godt og vondt

Vil starte det nye året med å sjå posetivt på livet, sjølv om revmatismen har innheta meg igjen. Har hatt så god nytte av den kretaturen vår heilt til i romjula. Men da begynte smertene å tære på humør og energi. Har stura noen dager og ikkje skjønt kvifor. Men nå har eg innsett att vinteren har flytta inn. veldig greit å innsjå det, for da kan eg ta litt hensyn til det og forholde og gjere det som eg trur er best for å få en best mulig dag.

Eg har ingen ting å klage over. Må heller fokusere på kor heldig eg er. Har ein flott mann som eg har delt gleder og sorger med i over 30 år. Kjærligheten er ikkje mindre no enn i starten heller tvert imot. vi er heldige som har kvarandre og har klart det å holde sammen i alle desse åra. :0).

Har som eg før har nevnt 3 flotte barn, 2 fantastiske svigerbarn og 2 vidunderlige barnebarn. godt forhold til resten av familien har eg og. :0). Gode venner. Gode venner. Ikkje så mange nære venner, men dei eg har er verdens beste. Ei vennine har eg hatt siden eg var 5 år, bedre venn kan eg ikkje ha hatt. Her i bygda har eg flere gode venner og en av dem har eg hatt siden vi kom her så og sei. skjønn dame som bor i høgden :0). Dei siste åra har eg fått flere nye nære venner som er litt yngre enn meg. Veldig kjekt.

Må jo heller ikkje glemme alle bloggvennene. Noen har eg truffet, andre vil eg treffe og atter andre vil nok forbli venner på nettet. kejkt det og.

Eg er så heldig :0).

i året som vi no nett har begynt på skal eg prøve å huske kor heldig eg er, nyte kvardagen, alle gode stunder med familie og venner, og finne på noen små sprell som kan krydre kvardagen. Det eg ikkje skal gjere er å ta sorger på forskudd, gruble formykje. Rett og slett slappe av og ta ting som dei er når dei skjer og ta det derfra.

Håper alle får eit supert år. Takk for det gamle.Vil avslutte dette innlegget med eit bilde av mine tre siste grisevenner eg fikk til jul. Fikk eit koppehåndkle med gris på også, men det ligger til vask. Den til venstre trur eg at eg må spare på til morsomme opplevelser. Den til høgre får vere til å ha noen kroner i krisesituasjoner. Den i midten er komen til meg heilt fra østen og eg trur han vil trives.

Stor Stor klem

 

10 kommentarer

01.01.2011 kl.11:14

Godt nytt år. Glad i deg og! Kald klem

Randi Daugstad

01.01.2011 kl.11:27

Godt nyttår,Greta.Er så enig at vi må vere positive.Vi har det så godt,berre vi set pris på det.Hels Torstein og de andre.Klem fra meg.

Ann Karin

01.01.2011 kl.11:37

Hei Greta. Takk for året som har gått. Ønsker deg og dine et fint Nytt-år.

Varm Bloggklem frå Ann Karin ; )

leirabestas

01.01.2011 kl.11:40

God morgen.Det er så sant det du skriver,vi har det faktisk godt vi må bare lære oss å se det.Det er viktig å si det høyt for da vil en til slutt tro det og leve deretter:)) jeg er glad for att du er min bloggvenn men håper vi kan få anledning til å møtes igjen også:))

Nydelige griser du har fått i gave,men jeg synes nok litt synd på den som går rundt med en hammer i siden,det vitner om att en dag må stakkaren slaktas.

Ønsker deg en fin dag

Hobbystua

01.01.2011 kl.21:29

Hei Greta:) Godt nytt år til deg og T. Dette var virkelig flott skrevet av deg,og det er jo så mye sannhet og gode ord du beskriver dette innlegget:))

Må du ha en fortsatt fin helg. Snart hvedagen igjen (deilig)

Stor klem fra Marianne:)

Vigleik

01.01.2011 kl.22:22

Måtte innom for å ønske deg et skikkelig godt nyttår. Dumt at du plages med smerter av revmatismen, men det er bra du klarer å tenke positivt.
Håper det nye året byr på mange gode muligheter. Selv starter jeg i ny jobb på mandag og jeg kleder meg masse.
Godt nytt år til deg og dine.

tovepia

02.01.2011 kl.10:48

Godt nyttår, Greta!

Ikke greit å kjenne at kroppen stritter imot når kulda kommer, så vi får håpe du slipper og plages altfor lenge; måtte våren komme raskt! Men positiv tenking, hvis man klarer det, tror jeg hjelper på det meste;)

Ha en god søndag og klemmer fra meg;)

Grete

02.01.2011 kl.15:43

Kjære Greta, jeg føler med deg! Bra du har mange mange som bryr seg om deg, både familien, vennene og alle oss strikkerne / bloggerne! Jeg vil være din venn i det nye året også!

Hilsen Grete i Kroken

Bittami

02.01.2011 kl.20:11

Hei min gode kjære venn:-)

Leit å høre at du sliter litt igjen, men med din instilling klarer du nok å snu det til noe positivt innimellom:-) Det er flott, det!

Jeg har vært lat de siste dagene å besøke blogger, har vært litt tilbaketrukket og litt sliten langt inni margen, og da stenger jeg bare både blogger og det meste. Men nå kommer jeg ut en tur igjen, og skal prøve å bli litt meir synlig.

Ønsker dere et flott og godt år, og sender klemmer fra nord:-)

bestemor drillo

03.01.2011 kl.21:28

Leit at du har vondt, men godt at du er positiv!

Alt du sier er så sant, men noen ganger har vi lov til å være litt grinete!!

Ha det godt! Klem!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits