Når kroppen småverker og er urolig, må eg berre gjere på noko

Har starta på eit prosjekt som tar litt vel lang tid, men som er godt å få gjort ein gang iblant. Jula skal ryddes vekk. Men før eg får gjort det så måtte eg rydde i ytterboda, det igejn førte til att eg måtte ta matboda. dei to er ferdig. Men da var galskapen igang. i dag har eg begynt på soverommet og gjesteromma/ekstrastua. Siste julegjest reiste i dag, eg har masse kribling og uro og småverk i kroppen. da kan ein ikkje sitte stille. dermed så får eg gyve på. skifte på senger, rydde i skapa, samle ting, kaste ting, og sjå kva som er der. Det største problemet da er jo at det skulle vore vår, så eg kunne fått lufta og hengt ut ting. Men, det er det ikkje. det andre problemet er at det vert så rotete på stuan og gangen når ein driv på med slikt. ja ja det skal bli fint og praktisk når det er ferdig.

siden er berre kaos her i dag, så vert det ingen bilder. Får heller sjå om eg kan legge ut noen bilder når alt er på stell att.

Ha ein strålandes dag alle som les dette

13 kommentarer

leirabestas

03.01.2011 kl.11:36

God morgen.Så driftige du er da:))jeg sitter bare og pusser nesen jeg:(heldigvis verker ikke kroppen men uff så travelt med en rennende nese får bare håpe det går fort over.Det gjør ikke noe om det flyter en gang iblandt det vitner bare om att her bor det folk:))tenker det blir fint til slutt.Du får no ha en fortsatt fin dag,håper uroen i kroppen din snart slipper taket

siljeirenehobby

03.01.2011 kl.11:50

Hei min venn.

Godt med en sånn liten opprydning, jeg skulle lage middag i romjulen og endte opp med å rydde og om-møbler i kjøkkenskapene....Men var godt å få det gjort:-)

Her laver snøen ned og det er igjen julestemning ute...Vil ha vår nå snart!!!!

Ha en fin dag min venn og ta vare på kroppen din!!!!!!

Klem klem

strikkogtov

03.01.2011 kl.12:07

Oj, jeg blir nesten målløs! Jeg har også holdt på med litt husmoraktiviteter i dag, men i langt mindre grad. I morgen er det jobb igjen, så litt må jeg få gjort idag. Klem:-)

03.01.2011 kl.12:25

Hei Greta!

Jula har havna på loftet igjen her idag. Deilig å få vekk alt det røde. Blei så lyst og fint.

Må fortelle at 4. oldebarnet kom til verden i går, 3082 gr. og 49 cm. En helt perfekt liten gutt.

Eg skal til Førde imorra og presentere meg for han. :-)))) Eg er veldig stolt oldis!

Liv V.

Vigleik

03.01.2011 kl.13:38

Alltid greit med nye bloggevenner så det er helt greit at du kaller meg din venn:) Det er sikkert godt med rydding i huset, selv om det kan være et ork. Her har jeg blogget på morgenkvisten og i formiddag så har jeg, Jens og pappa vært ute å saget, kvistet og kappet bort endel trær rundt huset. Så jeg tror nok at det blir et blogginnlegg av det etterhvert:)
Ha en super dag. Selv skal jeg starte i ny jobb om 1 time (spent som en unge).

Turi

03.01.2011 kl.16:27

Gødt nytt år!

Hos meg får då jula vere ei stond til. Du har vore flittig og fått rydda mykje i huset ditt. Ha ein flott kveld.

stubbetufsa

03.01.2011 kl.16:42

Å, det er en stund siden jeg var inne hos deg.

Du skriv så fint om alle dine gleder! Og du rydder så det er en fryd!

Jeg tør ikke tenke på å rydde bort jula enda, her får den være lenge!

Jeg håper du får et fint år 2011, med fine opplevelser og flotte overraskelser!

Klem fra meg oppe i nord!

akbhandy

03.01.2011 kl.17:08

Jøss så flink du er. :-) Har vært på jobb i dag og det merkes at man har hatt fri og late dager. Men det var faktisk godt å være tilbake. Blir vel ikke gjort så mye annet enn å strikke litt i dag. :-)

farmoringrid

03.01.2011 kl.17:16

Så driftig du er da! Godt å få gjort slikt, men det fører rot med seg og. Håper koppen er snillere i morgen!!

Jeg har ikke vært fullt så flink som du, men et skap i entreen fikk seg en gjennomgang i dag.

Hobbystua

03.01.2011 kl.20:22

Hei Greta. Det er godt å få gjort noe fornuftig etter jul og nyttårsfeiring. Blir mye daffe dager som merkes på kroppen. Er godt med hverdagen igjen. Og jeg har ryddet vekk julen selv,og må si det var godt. Du har jo hatt familien ganske så lenge hos deg,så det er nok litt å gjøre nå. Men blir sikkert fint hos deg etter en arbeidsøkt. Trasig at kroppen ikke er helt i lage for deg,men du kjenner sikkert hva du klarer og ikke skal. Må du ha en fortsatt fin ny uke i det nye året. Her skal det strikkes nå:) Klem fra Marianne:)

Anne-Britt

04.01.2011 kl.08:59

Hei og godt nytt år. Gleder meg til å følge bloggen din i året som kommer også. Så effektiv du har vært, men pass på kroppen din. Er hjemme i dag med en kropp som har sagt stopp og verker fra topp til tå og sykt barn. Sånn det er av og til. Antisklimiddelet fikk jeg tak i en hobbbutikk i Moss. Tror panduro har slikt også, og vet at en del butikker som selger tekstilstoffer mm. har sånt. De hadde slike ferdige føtter som man også kan stryke på under, men de var fryktelig dyre når man skal ha på så mange par tøfler. Kostet 100 kr for en flaske, og har masse igjen selv etter alle disse tøflene så den var drøy. Lykke til med nye prosjekter.

Unsepus

04.01.2011 kl.09:42

Hei Greta - og et riktig godt nyttår til deg! Håper du får et flott 2011 og at kroppen spiller på lag. Jeg er ofte så imponert over alt du får til, selv om du har vondt og ikke alltid er i slag. Du er en skikkelig stå-på-dame som kan være god inspirasjon for mange!

Tusen takk for de fine ordene på bloggen min. Du fikk formulert mye av det jeg tenker på selv. De siste månedene har vært fryktelig tunge, men det er noe som skjer når vi nå har fått et nytt år - det blir litt lettere å se fremover. For livet ER jo fantastisk og det er mange ting å glede seg over. Og sånn litt etter litt klarer jeg også å se fremover uten å føle at alt er for mye og for vanskelig.

Klem

Trulte H

06.01.2011 kl.14:13

Høres ikke godt ut. Når jeg har vondt så orker jeg bare å strikke...

Jula er på vei ut hos oss også, men vi bruker litt tid på å få den ut...er liksom litt trist at alle nissene må flytte inn i esker i 11 mnd.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits