Da får eg god tid til å strikke da :0)

Har vore hos fysio i dag. Gjekk ned , men fikk skaffa meg skyss heim. T var vekkreist med bilen. Eg fikk ikkje lov å gå heim. Akutt betennelse i akilles, under hælen og undet puta bak stortåa. Gå alpsolutt minst mulig. Skal ned att å ta laserbehandling på mandag.

Eg har veldig plattfot og må gå med sko inne også. Nå var dei altså blitt trakka ned, så derfor måtte eg innom skobutikken og kjøpe meg nye innesko. Dei hadde eit par som passa meg og min fot. ecco til nesten 900 kr. Det er ikkje billig å passe på helsa hehe.

Eit av mine motto for resten av livet er å sjå mulighetene ikkje problema. I alle fall ikkje ta sorgene før dei er der. Derfor så skal eg no glede meg over at huset er ryddig og reint, bortsett fra golva. Og dei får vi håpe T rekk å ta i helga. Og eg får god tid til strikking, data og kanskje eg kan lese litt også. Tenk så heldig eg er. :=).

Ha ei super helg og husk sjå mulighetene ikkje ulempene

13 kommentarer

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

07.01.2011 kl.12:34

Au det hørtes vondt ut!

Men du er flink til å se det positive i ting. Kos deg med strikkingen i helgen :D

Hobbystua

07.01.2011 kl.12:50

Dette hørtes ikke godt ut Greta,men du får gjøre som dem sier og holde deg mest mulig i ro. Er godt du har strikketøyet ditt. Ja det koster mye penger skal en ha noe som er godt for bena,og Ecco er jo ikke kjent for å være billig,men er et supert skotøy. Og sikkert godt for dine føtter:) Er som du sier en kan ikke se negativt på alt,en har mange ganger lett for å svartmale ting føre en får prøvd.

Ønsker deg en flott og glad helg. Klem fra Marianne:)))

Stian Buhagen

07.01.2011 kl.12:55

Auu, det høres ikke godt ut. Er det på grunn av kulden eller? Uansett, god bedring :). Her snør det og det har absolutt ikkje tenkt å gi seg. Så bra eg fikk vintersko til jul. Klem

leirabestas

07.01.2011 kl.13:11

Eg mener å ha hørt att dei med plattfot kan få økonomisk støtte til sko,ta deg en prat med ergoterapaut og forhør deg.Ellers er det bra opp i det hele att du liker å strikke,da blir ikke innedagene i sofaen så lange.God bedring

siljeirenehobby

07.01.2011 kl.16:49

Heisann min venn:-)

Dette er ikke noe godt!! Hvet alt om de plagene der dessvere...Jeg får dekket såle til å ha i skoene, et par i året så det er ikke mye men det er nå det det er og de hjelper, når jeg får nye tar jeg de gamle i inneskoene:-))

Håper du snart blir bra igjen, utgiften til de nye skoene kan du føre på selvangivelsen som sykdoms utgift, da fører du mellom legget på disse skoene og hva andre sko haddee kostet som du kunne brukt om du ikke var syk..Men det hvet du vel:-)

Kos deg med strikking og andre kjeke inneaktiviteter,:-)

God god bedring klem til deg fra meg:-)

Trulte H

07.01.2011 kl.17:03

God bedring. Og kos deg med strikkingen så lenge. Av og til må man bare kjøpe dyrt, helsa går foran annet.

Georgine

07.01.2011 kl.17:58

Slutter meg til deg. Skal bli deilig med en helg med strikking, data og litt avslapning. Håper du får en kjempflott helg.

ninsas

07.01.2011 kl.21:04

Så utruleg positiv du er! Det er alltid så kjekt å lese :) Og vanvittig fin vest du har laga deg :) Pynta skikkeleg opp.

Ha ei flott helg, Greta. Og riktig god betring!

Bittami

07.01.2011 kl.21:15

Hei kjære vennen min:-) Himmel, så vakker vesten din ble:-)))) Lenge siden jeg har besøkt sia di, og det var mange nye innlegg her.

Håper du snart blir bedre igjen, men det er vel varme og sol som skal til, regner jeg med. Akillesen tar vel fysio'en seg av, men i helga må du bare sitte helt stille og nikose deg med strikking og sånt:-)

Jeg skal ha 5 nattevakter nå, og jeg har bestemt meg for å få skrevet ned mønsteret på de siste sokkene jeg har strikket. Det er så mange som spør etter det. Fint å kunne gjøre det på jobb:-)

Ønsker dere ei god helg, med masse kosetimer:-)

Store klemmer og god bedring fra meg!

Anne-Britt

07.01.2011 kl.21:22

Høres ikke godt ut, men som du sier så må man tenke positivt. Det er du veldig flink til. Å vri det til det positive. God bedring

malla

08.01.2011 kl.13:16

God bedring og kos deg med strikk og bøker!

ajende

08.01.2011 kl.14:38

Finnes det en forening for oss m plattføtter.?Håper du koser deg litt med strikk og annet kreativt arbeide. Strikking kan være god" terapi"En må jo ikke være i sving til enhver tid. Men kan godt være uten smerter.God bedring.Og det hjelper jo å være positivt innstilt.

ewymarie

08.01.2011 kl.22:11

God bedring og ha en fortsatt fin helg.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits