T dro til Førde å brukte penger i går, fornuftig invistering

På fredag fikk eg beskjed om å gå minst mulig. Da er det vanskelig å trene og bevege seg. Eg er avhengig av å få beget meg ein del, skal eg ikkje stivne heilt. så er eg så heldig og ha verdens beste mann og kjæreste. Han dro til Førde og kjøpte ergometersykkel til meg i går. Fikk handla inn litt mat på Rema og noe nødvendig garn også :0). Kva skulle eg gjort uten han ?????

Han liker å ta litt rare bilder og først eit bilde av føttene mine :0)Så blid blir eg når eg får emg sykkel


Denne kan eg få mye glede av både no og når foten vert bra att. Den skal bli fort bra, men om det tar litt tid så skal eg ikkje stagnere i formen alikevel. Kanskje eg til og med kan verte sprekere..

i går fikk eg garn og mønster til ett oppdrag og bestillinger på to til. Nå har eg 4 oppdrag. Gått igang med Mariusgeneren, så skal eg strikke Setesdals baggylue, sånn hals /skuldervarmer som Monika fikk til jul og spesial leggvarmere etter mål. Det er så kjekt. Gleder emg til kvar dag. Har jo mange kjekke strikk i kurven også. Strikker litt på dem og. Men nå skal eg ha hoved konsentra på Mariusgenseren.

Eg er så heldig og har alt eg kan ønske meg. Ha ein fin start på uka alle som leser dette. Klem til den som vil ha :0))))

18 kommentarer

Eva Petronella

09.01.2011 kl.13:07

God bedring Greta. Kos deg med sykleturer i stua og strikkeoppdragene dine =)

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

09.01.2011 kl.13:20

Grattis med ny sykkel :D Håper du får glede av den

Hobbystua

09.01.2011 kl.15:54

Dette var et fornuftig kjøp ja. Nå kan du sykle samtidig som du strikker. Ta to fluer i en smekk:)) Har en slik selv,men den står nå i kjelleren,,,burde nok blitt flinkere jeg også:) Uansett er det fint at du har dine strikkeprosjekter og holde på med. Så ønsker deg god bedring og en god sykkeltrim. Klemmen den gjorde godt:))

mimouna

09.01.2011 kl.17:57

Du gir deg ikke du, det er bra! Lurt å trene hjemme når du ikke kan gå så mye ute. Det er det vel ingen som gjør frivillig akkurat nå uansett, det er jammen GLATT!

Kjekt at du koser deg med strikkeoppdragene. Og jeg skal se om jeg får ordnet med det pulsvarmermønsteret snart. En dame trenger jo noen diamanter. ;o

God bedring og god ny uke! *klem*

tovepia

09.01.2011 kl.19:42

Leste forrige innlegg nå og ser du har fått problemer med fot, huff det er ikke artig når føttene ikke er på lag.Har selv blitt tverrplattfot, så må ha såler og brede sko; slutt på penskoene;)

Har hatt erggometersykkel selv, og jeg håper du holder ut, for det kan bli kjedelig; men må man så må man:)

Ønsker deg virkelig god bedring med det som bedres kan, klemmer fra meg;)

leirabestas

09.01.2011 kl.20:00

No gir du meg dårlig samvittighet:))min sykkel var godt i bruk,men så ble det for varmt på stua sette den i kjelleren og der vart det for kalt ,nå står den på hobbyrommet,og så lenge eg ikke ser den bruker eg den ikke:(trur eg må sette den på stua igjen eg.

Jammen er du heldige som har en mann som handler strikkegarn:))ikke hadde min orket det ,trur eg da:)) men har bestilt fra sparkjøp via nettet,tenker eg får det i morgen eller tirsdag

Turi

09.01.2011 kl.20:03

God betring!

Du er kjempeflott i den nye vesten :-)

strikkogtov

09.01.2011 kl.20:19

Jeg har også ergometersykkel, men bruker den nokså sporadisk. Jeg synes det er SÅÅÅÅ

kjedelig. Det hjelper hvis man kan se TV samtidig. Men håper du liker det bedre:)

Lykke til og ha ei fin uke.

siljeirenehobby

09.01.2011 kl.21:36

Såååå kjekt at du har fått deg sykkel, skikkelig go'mann du har!! Skulle ønske jeg klarte å sykle litt...har prøvd mange ganger men nå sier fysio at vi ikke skal prøve dette på en god stund, ikke vits å gjøre noe som gjør ryggen verre,,,,

Så kjekt at du også får sånne kjekke bestillinger, nå er jeg i gang med bestilling nr 3:-) Herlig!!!

Ha en fin kveld og hils T og si han er snill og god og fortjener en klem han også så klem til deg og T fra meg :-))

elins strikkeri

10.01.2011 kl.00:48

Hei, håper formen er stigande og at du snart er frisk igjen!! Iallefall så må du kose deg med strikkeoppdraga dine. No er det så glatt ute at ein nesten ikkje kan føte seg, ha ei god veke, klem:))

Toril

10.01.2011 kl.11:04

Spreking... og ja, du har en veldig snill mann. Ønsker deg en fin dag :-)

Bittami

10.01.2011 kl.16:45

Så fornøyd og glad du høres ut nå, Greta - og det kan jeg skjønne:-) Jammen var du heldig som fikk sykkel av snille T. Han passer godt på deg, skjønner jeg.

Jeg er trøtt nå etter alle nattevaktene, men har 2 igjen. Og så blir det bursdagsfeiring på fredag for lillesnuppa som blir 9 år. Utrolig hvor fort tia går.

Ønsker deg og T en flott kveld, og fine dager framover i uka.

Klem fra meg!

Unsepus

11.01.2011 kl.11:03

Du er nå ubetalelig! Hvis jeg hadde fått beskjed om å gå minst mulig, så kan jeg i alle fall garantere at jeg ikke hadde kjøpt meg en ergometersykkel og syklet i vei! Å neida du... da ville jeg nok heller satt meg til rette i sofaen med en god bok eller et strikketøy :-D Du er sprek!

stubbetufsa

11.01.2011 kl.12:50

Så dumt med den acillesen!

Men du tar det med godt humør og positiv tenkning! Du er bare skjønn!

Og strikkeoppdragene står i kø!

Jeg trøtnet litt av bare å sitte i ro i jula, en av de stilleste julene vi har hatt på lenge.

Nå broderer jeg litt, men øynene strekkes jo mot strikking.

Jeg tenker desverre enda på flere nissetyper, men det er jo flaut å strikke slike i januar...

God bedring!

Trulte

11.01.2011 kl.17:20

Gratulerer med "sykkel". Så fint at du kan bruke slik sykkel når du må være i ro, jeg kan ikke det jeg...jeg måtte ha "robåt"...

Du må bare stå på og holde på ditt gode humør, og positiv tenking som andre her også sier...og så får du holde på med strikking slik som jeg....Strikking er en overlevelse taktikk...Ha det fint.

Stian Buhagen

11.01.2011 kl.17:29

Du ser ganske fornøyd, men sliten ut, der du sykler :). Det er bra du for trent litt selv om du ikke skal bevege deg for mye. Du må jo opprettholde den formen du har :).
Så snille han er, det ser kjekt ut også. Sånn skulle mange hatt nå i vinter. Godt og kunne bruke kroppen litt når det glatte føret ute ikke forsvinner med det første. -kos deg med sykkel og strikkeprosjekter. Ja hva mer kan du ønske deg nå. :D

13.01.2011 kl.13:38

Gratulerer med sykkel, så heldig du er som har en så snill mann :)

Håper foten blir bra igjen snart, men du er ihvertfall heldig som kan strikke mens du venter! ;)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits