Damanter, kjekke pulsvanter å strikke

Desse var ferdig strikka på fredag, men trådene var ikkje festa. Det bruker eg å gjere, men eg fikk 18 nøster garn inn dørene og da vart dei glemt.


Diamanten kom litt dårlig frem ser eg. Får prøve å ta eit bilde til. Men først må eg takke for hjelpen til http://mimounashobby.sprayblogg.no/ Ho har oversett og skreve ned oppskrifta for meg. er så takknemelig. Det er så bra skreve at eg lett får det med meg. Er så glad for det. Tusen takk vennen.


Desse blir det nok mange av etter kvart. Eg har følgt oppskrifta til punkt å prikke på denne. det skjer vel så og sei aldri. Kanskje eg kan gjøre noen vri på den etter kvart .0).

Fikk altså 18 nøster garn på fredag. Dei er til to oppdrag. Spesial komponert leggvarmere i koksgrå smart og hals og skuldervarmer som skal strikkes i easy i mørk grå.  har så vidt starta på leggvarmerne. Dei vert litt sånn prøve seg frem, så kossen dei vert, veit eg ikkje enno.

Ellers driveg å går igjenn om stensiler, hefter og bøker og merker av det eg vil strikke. Skal tru om eg rekk å strikke alt eg vil før eg dør hehe. Koser meg veldig no. Er så kjekt å strikke.

T lagde nye og spennde rundstykker i går. Vi glemte å ta bilde av dei. Spennde smak med byggmel i. Veldig gode.

I dag skal eg begynne å trene att. Skal bli godt. så er det fysio i morra. Var på butikkrunde i går og det gjekk bra. Men eg kjende det godt i hælen. Det roa seg ned att med ett par timer ro. Men den er nok ikkje lega heilt enno nei. tar si tid dette. Men det får ta den tid det tar. Til påske er eg nok bra :0)

Ha ei flott uke folkens. kjem att med litt raport om oppdraga mine om ett  par dager

 

14 kommentarer

akbhandy

23.01.2011 kl.10:50

Det var flotte pulsvanter du har laget. Jeg har kun laget de med snøring, så må vel prøve meg på noen andre også. :-)

siljeirenehobby

23.01.2011 kl.12:08

Heisann miin venn.

Så fine pulsvotter du har strikket, de så kjempe gode ut!!

Gleder meg til å se oppdragene dine! du lager alltid så fine ting også går det så fort!!

Nå er det ingen andre hjemme for øyeblikket så skal nyte roen de minuttene det er sitlle her:-)

Ha en din dag og hils T:-)

Klem

unniirene

23.01.2011 kl.12:52

De var kjempe fine. Sånne kunne jeg tenke meg å lage også. :-)

Vigleik

23.01.2011 kl.14:02

Nydelige pulsvarmere. De var stilige. Syns du er superflink. Jeg har ikke fått gjort så mye håndarbeid i helgen. Ta deg en tur innom bloggen min. Så får du se hvordan teppet ble i stuen vår. Så kan jo si hva du syns:) Stor helgeklem fra meg.

strikkogtov

23.01.2011 kl.15:19

Så flotte pulsvanter. 18 nøster garn! Gleder meg til å se produktene:)

Bodil

23.01.2011 kl.15:54

Flotte diamantpulsvanta :) Ser ut som dei passar godt. Ha ein flott dag :)

tovepia

23.01.2011 kl.17:43

Disse var rene diamanter, kjempefine!! Lett å komme ut av fatning når en får garn; kjenner den følelsen:O)

Her har jeg tusen ting på gang, og sannelig begynte jeg på et par sokker i kveld, til dattera.

Kjenner jeg er litt sliten etter helga, men har kost meg masse..men det tar på, må jeg innrømme:O)

Ha en fin kveld og klem fra meg;)

leirabestas

23.01.2011 kl.19:02

Hei Greta.Flotte pulsvanter du har strikket.Greit å sitte inne og strikke når været er så ufyselig ,alikavel er det ikke godt å gå rundt med en vonde fot.Blir spennende å se hvordan prosjekta dine vil se ut,flinke du som tar på deg så mange oppdrag:))

Nina

23.01.2011 kl.19:33

Med denne farten, får du nok strikka alt du vil og meir til før du dør :) Så fine pulsvanter. Du er flink som tar på deg så mykje oppdrag. Og så blir det jo gjort i ein fei, så det er ikkje rart at du får mange oppdrag :) Ha ein fin søndag, det har eg med strikking i sofakroken! :)

Amalie Varden

23.01.2011 kl.20:02

stilige! :-)

Anlen

23.01.2011 kl.21:27

Desse vart flotte! Fint med pulsvarmarar:)

Bittami

24.01.2011 kl.00:21

Heia vennen:-) Du er blitt reine eksperten på pulsvanter, og de er jo alle så fine:-) Skulle ha strikket et par til meg selv, men det har jeg ikke hatt tid til ennå. Ønsker meg et par i Sterk, og er jo heilt oppslukt av det garnet for tiden, så jeg får se om det blir noen pulsvanter i stedet for sokker snart:-)

Jeg har nesten fått ferdig et par knestrømper, i ett litt enkelt mønster. De skal nok havne i gavekurven min, har en følelse allerede hvem som skal få disse i bursdagsgave:-) Og så må jeg forsøke å pønske ut et mønster som er litt mer avansert, men allikevel likt dem jeg nettopp har laget. Den mønstra skal til Du Store Alpakka dersom jeg får det til:-) KJempeartigt!

Vi har kosa oss her noen dager nå, og på torsdag drar vi hjem igjen. Kjenner det skal bli godt, hjemme er nå best, spør du meg:-)

Klemmer fra meg - og ha en super uke!

stubbetufsa

24.01.2011 kl.12:57

Så bra at du begynner å føle deg litt bedre!

Og du har strikka flere flotte pulsvanter!

Ha ei fin uke!

mimouna

24.01.2011 kl.13:43

Nå lurte du meg jammen innom igjen, måtte jo se på diamantene. :o) Sitter her med spøtet mitt jeg, så strikker jeg litt mens sidene lastes. Sånn går no tiden, hehe...

De ble jo kjempefine, og det mønsteret er vandannende, så bare pass deg! Jeg har kommet ut av tellingen nå, det har jammen blitt noen par.

Du er heldig som har en mann som er så flink til å bake! Skulle nesten fulgt duft med noen av blogginnleggene dine. Får håpe at formen fortsetter å bli bedre da, og at veiene blir slik at man kan våge seg ut. Imens er det jammen godt å ha et strikketøy å kose seg med.

Vi snakkes! *klem*

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits