Flere diamanter (pulsvanter med diamatnmønster)

To par med damanter har sett dagens lys plus ein liten hals.

Dette paret er med på bestillingen på halskragen og leggvarmerne. strikka i smartgarn. tok 22 omganger her for å få det til å stemme emd eit nøste.


Kjem kanskje ikkje så gått frem mønsteret når dei ligg slik, men det kjem bedre frem når dei er på hånda.

Dette paret er strikka i babysilk fra DSA. Fikk lyst å gjere ein liten vri


Måtte ha noen enkle fletter på brotet, men eg veit ikkje om det er det eg vil bruke fremover. Får sjå. Like fint med vanlig kanskje. Klarer ikkje heilt å bestemme meg.
Og så var det halsen da. Kan ikkje vere like heldig med alt, sei no eg. Ikkje meir å sei om den.Fått meg to nye bestillinger i dag og enda har eg tre som står for tur. Dette er kjekt. Den eine bestillingen er slike leggvarmere som eg lagde til meg sjølv etter eget hode i helga. Så nå må eg bruke dem som oppskrift. Går vel bra.

Eg begynner å bli sprek att. toler fremdeles ikkje så mykje gåeing som eg vil, men det går bedre der og. T har jobbet for mykje og har fått besøk av ein virus. slapp og sløv og må nok holde seg heime til over helga. håper han kviknar til så ha kan bake i helga hehe.

I helga skal eg prøve meg på eit nytt prosjekt. Har kanskje sagt det før, men er fole spent. Sei god helg eg, så får vi sjå om det prosjektet eg holder på med no blir ferdig før helga. da må eg vel elgge den ut.

 

7 kommentarer

Nina

03.02.2011 kl.20:51

Hehe. Eg likte kommentaren "kan ikkje vere like heldig med alt". Eg syntes no den var fin, eg. Så du treng ikkje vere misfornøyd med den :) :)

Håndleddsvarmerane var fine, gledar meg til du får laga mine :) :) Trur dei blir enda nydeligare med fargen eg har bestilt ;) Dei var stilige med den nye vrien! Kva kaller du den type strikking?

Du er no morsom og, ja, vi får håpe at T blir frisk så han kan bake litt :) Trur eg må lære min samboer å lage knekkebrød ;) Så slipper eg gjere det, for eg merkar at eg kjem ikkje til å klare meg lenge utan dei!

leirabestas

03.02.2011 kl.21:30

Så flittige du er da,kjempefine var dei:))eg har fått en strikkepropp:))det er helt tomt oppe i hode.Begynte på en genser til veslegutt i str 2 år,etter 2 nøster med juvel så kom eg til att det liknet på str 6 år så eg rekte opp alt.Du har ikke forslag til bruk av juvel garn?har 5 nøster liggande men ingen mønster.Så her har eg brukt hele kvelden på å blade i oppskrifter men kjem vist ikke lenger enn det:))ønsk t god bedring da

Mojita

04.02.2011 kl.07:39

Synes alle tre resultatene ser veldig fine ut jeg da. De i midten med flettemønster istedenfor vrangbord var veldig fine, så det kan du sikkert med hell fortsette med.

siljeirenehobby

04.02.2011 kl.07:50

God morgen.

Så kjedelig at T er blitt syk, men kjekt at du er på frem:-)

Ikke like heldig, hva mener du med det? Ikke noe å si på den halsen!!! Syns både hals og pulsvotter var kjempefine som ALLTID! Du er flinkis!!

Ha en superduper fredag og god helt. God bedring til T

Klem klem

tovepia

04.02.2011 kl.10:06

Disse diamantene dine ser virkelig flotte og praktiske ut!

Selv sliter jeg med en pekefinger for tiden (strikkefingeren, tror jeg), så jeg prøver å la være å ta i pinnene så ofte, men det er vanskelig:O)

Ha ei flott helg, håper T får jaget virusen på vei; klem fra meg;)

Anne-Britt

04.02.2011 kl.11:46

Så fine de var. Takk for hilsningen. Nå blir det iallefall litt over en mnd til hjemme på meg for å finne tilbake til litt energi. Det skal bli godt. Da skal jeg nok finne energien til å strikke, gå tur og kose meg. God helg til deg og. Klem

elins strikkeri

04.02.2011 kl.12:07

Hei. Som vanlig flotte ting her frå pinnane dine!!Kjekt å høre at formen er på bedringens vei!! Så må eg få ynskja din mann god bedring, ha ei god helg min venn, klem:))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits