vårlue

det er jo ikkje vår enno, men det er jo greit å drømme om den og glede seg til den. Har strikka ei lue som min mor har bestilt. Den var morsom å strikke og eg syns den vart veldig fin. Så fin at eg må ha meg ei sjølv også, men i ein annan farge. No er det helg og da skal eg ikkje jobb med oppdrag, så da kan eg strikke den til emg sjølv :0).

Mønsteret er fra Drops. eg brukte lerkegarn på p 3,5 og 4,5 og den vog berre 70 gram. her kjem den fra forskjellige vinkler.Hadde egentlig tenkt å begynne på eit anna prosjekt til emg sjølv, men no tar eg lua først og så det andre etterpå. har lua i fingrene no så da må eg berre strikke den :0).

Innever er det no i alle fall. Blåser og regner, nei snør nei regner. Altså ustabilt ver hehe. Og det er ikkje berre berre å kjøre bil heller. hlatt i sideveier og på hovedveien er det like mye dammer som ikkje. Planen er å vere inne resten av helga, men .......

Da håper eg alle får ei skikkelig god helg. klem fra meg

 

11 kommentarer

leirabestas

04.02.2011 kl.15:52

Kjempefin vårlue,og ja det er ikke vær til annet enn å være inne og strikke.

Tusen tusen takk for alle dei nydelige oppskriftane,dette var stas å få:)))

Ønsker deg en kjempefin helg:)klem fra connie

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

04.02.2011 kl.15:56

Ja det var en skikkelig flott lue :D

Her og er det skikkelig innevær. I går kveld og i natt var det snøstorm her, men snøen har heldigvis blåst vekk. Nå regner det og blåser om en annen.. Jaja bedre enn snø og glatte hvertfall.

Ha en finfin helg inne :D

Klemmen

Pia81

04.02.2011 kl.16:27

Det var ei kjempe fin lue.

Slik vær hadde me her i går, då hadde me alle årstidene på en gang.

Herligt inne vær ja. Her går det i monsterbukse. :D Ha ein kjempe fin helg du også. klem

Mojita

04.02.2011 kl.16:30

her er det nydelig vær og pluss 2 grader. Kjempeflott lue.

siljeirenehobby

04.02.2011 kl.16:31

Kjempe fin lue, godt å være klar til våren kommer:-)))

Kos deg med strikketøyet og ønsker deg og T en finfin helg<3

Georgine

04.02.2011 kl.16:45

Så flott og så praktisk å noen å prøve den på! Han en fin fin helg.

akbhandy

04.02.2011 kl.16:47

Det var en flott vår-lue. Hadde bare våren kommet snart. :-)

Stian Buhagen

04.02.2011 kl.16:56

Veldig fin lue :). Her blåser det og regner litt inn i mellom, og det haglet til og med i går. Men nå blåser det bare. Synes, ja, at våren bør kommer snart :)

marianne

04.02.2011 kl.20:50

Kjempefin lue:) Kjekt å ha den klar til våren kommer,tiden går fort. Ser du produserer for fullt,fine "diamanter" også:) God helg,Greta!

tovepia

04.02.2011 kl.21:18

Flott vårlue!! Strikker selv ei lue her jeg sitter på hytta med fyr på peisen og litt rødt i glasset og koser meg...og attpå til vann i springen!! Det var overraskende, for vi trodde vi var uten vann, men sannelig var det kommet tilbake:O)

kos deg videre, klem fra meg;)

Hobbystua

04.02.2011 kl.23:41

Heisann Greta:)) Her har du strikket årets flotteste lue etter min mening,,virkelig delikat og lekker. Så nå er du vel godt i gang med en til deg selv også alt. Diamant-pulsvantene dine er også flotte. Nå har jeg strikket dem selv,og ja det er en kvinnes diamant i strikkemasker det:)) Må Dere begge ha en riktig fin helg,og en god bedring til din T. Og stell pent om deg selv også. Klem fra Marianne:)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits