Eg og ville ha sånn lue

Eg likte så godt den lua eg viste frem tidligere i dag at eg måtte lage meg ei og. Det tok meg 6 timer med effektiv strikking. Og mønstret kunne eg jo nesten no. La til eit par omganger eg syns passa og vips så har eg fått meg ei lue til pynt, kanskje?

Eg starta 17.30 og så hadde eg ei mini matpause og var akkurat ferdig no :0). vart viss reve litt med. Så ja Marianne eg var godt i gang med ei til meg og. :).

er ganske så sliten i kroppen og trøtt no. skal smårydde litt og så pitle emg til sengs. T som alltid veil vere lengst oppe sover nå søtt :0). Ikkje ofte eg er oppe åleine, men når noe ser ut til å kunne verte ferdig så måtte eg berre.

Får sjå om eg begynner på det nye prosjektet eller om eg berre strikker på gamle ting i morra. God natt til dei som les det ikveld og god morgen til dei som les det i morra.

p.s. lua er grå lerke

8 kommentarer

elins strikkeri

05.02.2011 kl.00:18

Så nydelig lue du har laga deg og så så kjapt!!! Må vel snart krype til køys eg og, skal på jobb i morgon men ikkje før om ettermiddagen. Klem:))

Hobbystua

05.02.2011 kl.00:24

Ikke før jeg hadde lagt inn en kommentar på den siste luen,så har du jammen rekt å strikke og legge ut en ny lue alt. Nei nå må du ikke ha så hastverk Greta,hihi,,, Og jammen er denne like flott,så nå har du en nydelig vårlue å pynte deg med utover:)) Tror nok jeg skal ta en titt på denne på Drops selv,,denne likte jeg veldig godt. Ja skjønner at du vil ta kvelden og dyna over deg nå,,for kjenner jeg deg rett så setter du nok igang med noe i morgen igjen. Ja det er en fin hobby dette:)) Sov godt og drøm søtt:))

siljeirenehobby

05.02.2011 kl.08:23

God morgen min venn.

Kjempe fin lue til deg selv også, så kjekt!

Kjenner den følelsen at en bare må strikke litt til for snart er det ferdig, og vips så gikk tiden og resten av huset sover:-) Men når det er så kjekt så må mann få lov:-)))

Ha en fin lørdag min venn:-)9

Klem

leirabestas

05.02.2011 kl.08:51

God morgen,skulle tru hendene dine var forvandla til strikkemaskiner:))det gå jo i reserfart hos deg.Hua er helt nydelig og fortener en plass på ditt hode:))

ønsker deg en fin lørdag

tovepia

05.02.2011 kl.10:46

Slik er det; når man ser man kan bli ferdig, så går det ikke an å legge seg:O) Men lua ble kjempefin, og er sikkert lett og deilig.

Her snør det store filler!! Kos deg videre denne helga!

Klem fra meg;)

Bittami

06.02.2011 kl.14:25

Det går unna hos deg for tiden:-) Kjempenydelige luer du har strikket! Og flott at du også tok deg tid til ei helt til deg selv:-)

Jeg nyter en stille søndag, og her er vekselsvis sol og skyet - akkurat som det skal være:-)

Ha en flott søndag videre!

Klemmer!

bestemor drillo

06.02.2011 kl.15:17

Lekker lue, jammen er du rask, men se nå til at dufår skjønnhetssøvnen din da !!

Ha en fin søndag !

Klem!

bestemor drillo

06.02.2011 kl.15:18

Lekker lue, jammen er du rask, men se nå til at dufår skjønnhetssøvnen din da !!

Ha en fin søndag !

Klem!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits