Ingen nye strikk ferdig.

hei alle som leser bloggen min. Koselig at dere stakk innom. Har vore stilt noen dager no. Eg hadde nemelig fint besøk i helga. Når barnebarn er på besøk vert det hverken strikka eller blogga. Da koser vi oss med jentene og tar dagen som den kommer. synd det var slikt eit drittver heile helga. vi var nesten ikkje utfor dør. Men ein kan da gjere mye kjekt inne også. Farmor prøvde å tegne hund, det vart katastrofe hehe. Eg kan ikkje tegne, men men. bygge lego er jo også veldig sjelden eg får gjort og det liker eg godt. så da koste eg meg veldig.

Farfar ville bake og det fikk ahn hjelp til. Deigene vart fotografert og noe av baksten.


3 små deiger. Ein med rundstykker uten "ekle" frø. Ein med "ekle" frø og ein bolledeig.

resultatet kjem her

Det vart små brød som falt virkelig i smak. Kjekt å spise små skiver.

Veret i helga var som sagt elendig og det tok på kroppen, så dagen i går var heller laber men fikk så vidt begynt på ein sabeltanngenser. Den har eg strikka eit par timar på i dag og. Så skal eg begynne på ei strikkabukse i dag. Videre har eg bestilling på eit par hanskar, ein hanske (den andre har blitt mista), einhals/skjerf, retrogenser, caps, liverpool sokker, pluss att eg holder på med noen bursdagsgaver. Så eg har arbeid og det er bra. Likar det. Tar det etter tur alt sammen. Har planer om ett par kjoler til sommeren også, ikkje til meg altså. Ingen ting til meg på ei stund fremover.

Neste innlegg vert med strikk trur eg.

 

9 kommentarer

Torunn

15.03.2011 kl.16:17

Så god bakst! Gler meg til å sjå kva du held på med på strikkefronten.

tovepia

15.03.2011 kl.17:53

Skjønner du har kost deg, og baking med de unge er jo bare toppers;)

Ha en fin kveld, klem fra meg i godværet;O)

Sidsel

15.03.2011 kl.18:38

Så koselig:-) du har kost deg med barnebarn og da skal blogginga selvfølgelig nedprioriteres. Jeg blir helt imponert av bakinga i heimen hos deg altså. Akkurat nå har jeg ei gulrotkake i ovnen, men det er dessverre sjelden vare her. Det er bare oss to og vi trenger jaggu ikke søtbakst:-)

Forsatt god uke til deg:-)

siljeirenehobby

15.03.2011 kl.19:11

Så kjekt at dere har hatt koselig besøk!

Her er ikke noe strikerier ferdig heller..:-( Jeg er så sliten i kroppen og kjener godt at jeg er på jobb noen timer i uken så blir mye soving...Men snart så kommer formen på plass og da skal det strikkes mye!

Klem på du

elins strikkeri

15.03.2011 kl.19:19

Så kjekt å høra at du har hatt ei fin helg!! Alltid koselig med barnebarn på besøk, då må jo dei prioriterast!! Ha ei finfin veke:)

leirabestas

15.03.2011 kl.21:25

Mannen din er unik når det gjelder bakst:))noe så flotte brød er lenge siden eg såg sist.

Skjønner godt att strikk og blogg må vike når barna kjem på besøk,kroppen treng jo kvile fra det dagelige også da.

Er glad vi har fint vær,men håper selvsagt att hele landet vårt skal få fint og vårligt vær snart.Ha en fin kveld videre

venkesstrikk

15.03.2011 kl.21:48

Har man storfint besøk må alt annet vike ja. Dårlig med strikking her om dagen også,

matja

15.03.2011 kl.21:50

Du har jammen vært produktiv i det siste,så du fortjener virkelig en pause.Hva er vel bedre enn å kunne kose seg med barnebarna.Baksten ser virkelig fristende ut.Tenker både store og små har kost seg.Ha en flott uke:)

Bittami

17.03.2011 kl.18:37

Kjekt å gjøre andre ting også når dere har besøk, og dere er jo flinke til det:-)

Og såååå mye strikkejobb du har foran deg:-) Jeg hadde blitt stresset av slikt.

Er inne i en hektisk jobbperiode, så det blir lite både blogging og bloggbesøk for tiden, men jeg lever og har det greit:-) Og tenker på deg, selv om jeg ikke er innom.

Kos deg med strikkejobbing framover - må si du har jo drømmejobben:-)

Klemmer!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits