Var hos revmatolog

I dag var eg in nkalt til revmatolog på første gang på 10 år viste det seg. Revmatologen syns ikkje noe om at eg ikkje hadde vore på jevnlig kontroll. Han lurte på kvifor eg ikkje hadde det. Eg måtte sei som sant var at han eg var hos sist skjønte ikkje vitsen med at eg skulle det. Han rista på hodet.

Ikkje likte han at ryggen og nakken var så stiv heller.Han vil ha full scanning av heile baksida  for å sjå kva som skal skje videre. Håper det ikkje går lenbe nå da. Ikkje at eg trur dei finn noko meir men det er veldig greit at det er han som vil ha scanning og skikkelig gjennomgang. Føler at ein vert tatt på alvor da.

ei vennine av meg dro i hu og hast på føden i går. det var kjekt så fikk eg med emg eit lite barselbesøk mens eg veta mellom labatoriet og legen. han var så skjønne. Og så liten.

Orka ikkje så mye anna men var innom domus og fikk kjøpt garn til 3 oppdrag. En mariusgenser og to capser. da har eg garn til 5 oppdrag liggende. har starta på ett av dei.

dette vart eit innlegg uten strikkebilde det er ikkje vanlig fra meg hehe. ha ein fin uke videre

9 kommentarer

siljeirenehobby

29.03.2011 kl.20:05

God kveld min venn. Så bra at du møtte en lege som tok dette på alvor og ville ha full sjekk av deg! Det er nok nødvenig etter 10 år uten kontroll...Har aldri hørt om noen med revmatisme som ikke har vært på kontroll iløptet av 10år. Ta vare på deg selv min venn, håper virkelig du får den hjelpen du trenger nå skjønningen min:-)

Gleder meg til å se dine ferdige oppdrag!

Klem klem på du

tovepia

29.03.2011 kl.20:29

Enda godt du får en skikkelig sjekk!

ha ei god uke videre, jeg depper litt pga all snøen...klem fra meg;)

Stian Buhagen

29.03.2011 kl.20:39

Høres veldig bra ut du var til en revmatolog som tok deg skikkelig på alvor, og at du endelig får dratt på skikkelig sjekk. Får bare håpe som du sier at det ikke er så lenge til det skjer!

Klem

fruensvilje

29.03.2011 kl.20:57

Hei Greta,sier som dei andre:bra att du nå får en grundig undersøkelse og att du får hjelp til å få en bedre hverdag.Kanskje noen timer hos fysioterapaut:))det skal eg om 14 dager håper det hjelp.

Ellers ønsker eg deg en fortsatt fin kveld,blir nok ike så altfor lenge før det dukker opp bilde av nye handarbeid kjenner eg deg rett:))klem fra connie

elins strikkeri

29.03.2011 kl.21:39

Hei. Godt at du endelig har kome deg til sjekk,får håpe du får skikkelig hjelp og at dei finn ut noko som kan hjelpe deg!! Ha ei fortsatt fin veke, klem:))

venkesstrikk

30.03.2011 kl.09:07

En kan vel si det sånn at helsesystemet fungerer ikke alltid som det skal. Kos deg med strikkinga

Vigleik

31.03.2011 kl.13:40

Det er viktig at man blir tatt på alvor av legene:) Har det ikke så ryddig på kjøkkenet mitt hele tiden, men jeg prøver så godt jeg kan:)
Skal besøk Bitta snart, må bare planlegge det med min samboer. Han måtte ute på jobb i går, og vi hadde tenkt oss en tur til henne i helgen. Kanskje det blir besøk om et par helger.
Her har jeg vært ute å jogget og måket litt snø, så nå skal jeg spise knekkebrød og så blir det jobb i ettermiddag.
Stor klem til deg.

stubbetufsa

31.03.2011 kl.20:18

Lykke til med normal behandling, omsider!

Det hadde jo vært bra å føle seg litt friskere?

Klem til deg fra nord!

marianne

01.04.2011 kl.19:48

Å,så hyggelig å lese at det skjer noe med deg,i positiv retning:) Håper det blir en god løsning til slutt nå da....Det er godt å møte noen som tar en på alvor,de vokser ikke på trær,føler jeg.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits