Sjølvskryt

I går var eg lat og trente ikkje. Håpte på at det skulle vere bedre ver i dag. Det var det tvert om. Men no har eg bestemt meg for at ergometersykkelen skal stå iro. Derfor må eg ut om eg skal sykkle. Da fikk eg berre kle meg inn så godt eg kunne, uten att det vart for stivt til å sykkle.

det gjekk jo bra det. Sykler opp ei gate og ned ei anna og rundtomkring i heile sentrum. Mye opp og ned bakker. Sykkler det eg orker og av og til måtte eg trø enormt for å komme end bakken når viden tok den vegen. skikkelig motvind. Var heilt utslitt etter 35 min på sykkelen. Da gjorde det godt å komme i ein varm dusj og så i strikkestolen.

skal"jobbe" litt no fremover og så når T kjem heim tar eg helg. da vert det berre eget strikk denne helga. Må slutte å jobbe overtid hehe. For T sei at jobber eg overtid så kan han gjøre det fnis. Så vil eg ha han heime, får eg la vere å "jobbe"

Ønsker alle mine lesere ei fantastisk helg. så kjem det nok strikkebilde over helga ein gong tenker eg. Klem til alle som tar imot

8 kommentarer

fruensvilje

08.04.2011 kl.13:58

No får eg nesten dårlig samvittighet:))jeg skrev jo att eg skulle trene idag så det må eg har bare ikke hatt tid ennå.Du har iallefall lov til å skryte for dette hørtes flott ut,og så i det været da,nei her skal ergometersykkelen i bruk i dag:))

Ha en fortsatt fin dag,og kos deg med egne produkter

siljeirenehobby

08.04.2011 kl.14:33

Er lov å skryte når en er sååååååååååå flink!!!

Ha en strålende fredag og god helg til deg og T.

Klem klem

farmoringrid

08.04.2011 kl.14:34

Du er riktig flink syns nå jeg da. Ser forresten at det er flere som syns det. Å sykle i motvind er ikke bare, bare. Godt at din kjære T holder deg litt i ørene. Slik som du strikker blir jeg litt bekymret for skuldrene og armene dine - bare så du vet det!! Kos dere i helgen. Klem!

Mayeliz

08.04.2011 kl.15:23

Så flink du er som får trimmet :-) Det skulle så avgjort jeg også ha gjort, men må innrømme at jeg er for makelig. Var flink ei lang stund, men nå for tiden blir det dessverre for lite tid

Ha en superfin helg :-)

08.04.2011 kl.16:04

Hei!

Du gjør rett. Finst ikkje dårlig vær osv.

Vi kan glede oss til bra vær imorra og søndag. Mildt og opphold i alle fall.

Kan jo sitte ute og strikke og, heldigvis.:-))

Vi kan snakkast neste veke, hvis det passer. Skulle jo levert mønsteret eg lånte.

Ha ei fin, fin helg.

Klem fra Liv.

Mojita

08.04.2011 kl.17:41

ja man må ikke glemme å kose seg sammen. Ha en fin kveld. Her blåser det ekstremt så det blir ingen joggetur på meg.

venkesstrikk

08.04.2011 kl.19:37

Klem tilbake, ja viktig å ikke jobbe for lange dager, ellers kommer NAV og tar deg vet du. ha ei riktig fin helg

Hobbystua

08.04.2011 kl.22:07

Jeg tar gjerne klemmen,og må si du er flink til å bruke sykkelen din tross vær og vind:) Det vil du nok merke på kondisen din etterhvert også,så du har fortjent godstolen din i kveld med hygge av din kjære T. Så kos dere begge 2,og ha en fin helg:) Sender en klem tilbake til deg:))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits