Egenkomponert jakke til min kjære T

Da er endelig jakka ferdig. Den har vore i kurven min for fort ferdige arbeide veldig elnge. Først tenkte eg at den skulle bli ferdig til jul, men så var det så mye oppdrag og andre gaver. Dermed utsatte eg det til brusdagen. Men da hadde også så mange andre spennde prosjekt at det vart noko anna i gave. Men no er den ferdig og han likte den :0). Først eit bilde fra benken


Den er strikket i silja multicolor. Det er kanskje ikkje så tynt garn, men tynt nok for meg som strikker stramt. Flere detaljer følger
Han prøvde den på og den satt som eit skudd. Akkurat slik han ville ha den. Flere bilder nå med t inni og jakka utenpå :0)


Ryggen :0)


Forfra :0)


og til slutt litt av armen.

Nå skulle eg ha vore flink å laga oppskrift på dette. Men eg hugser vel det meste visst eg skal lage ei liknende noen gang.

Er velødig spennde når ein kjem oppover og gjør det ein trur er rett, men kan ikkje vite det før den er ferdig. Veldig kjekt at den passa så bra. Nå kan eg slappe av i kveld.

Vi har eit fantastsik ver for øyeblikket. Sat ute og strikka ganske lenge i dag. Men når eg skulle ta opp masker langs kanten måtte eg inn. Det vart for lyst og for varmt. blir svett når eg skal ta opp masker fint langs kanten.  I morra skal eg prøve å gå ein tur saman med ei vennine og hennes lille prins. Om kveld ereller ettermiddagen skal eg til Førde på MR. Gruer emg litt. Liker ikkje å ligge så lenge inni trommelen. Men det går vel bra. Gler emg til eg er ferdig.

Viss eg orker skal eg begynne på mitt siste oppdrag i morra. Sokker strikket av heklegarn. Det skal bli spennde det.

Da er det tid for knekkebrød og te. See you


18 kommentarer

akbhandy

27.04.2011 kl.21:20

Så flott jakke. Likte den fargen. :-)

elins strikkeri

27.04.2011 kl.21:20

Hei,hei! For ei flott jakke du har strikka og designa til mannen din!!! Så flink du er! Ynskjer deg masse lykke til i morgon, det går nok fint skal du sjå, klem:))

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

27.04.2011 kl.21:47

Det var en flott jakke i frisk vårfarge :D

Så kjekt at den satt så bra og at han var fornøyd.

Lykke til på MR i morgen, du får tenke kjekke tanker når du ligger i maskinen

fruensvilje

27.04.2011 kl.22:07

Hei Greta,fin jakke du har strikket ikke hadde jeg fått det til uten oppskrift og så bra som den satt på kroppen også,du er flinke:))lykke til i morgen,det går nok bra skal du se

Bodil

27.04.2011 kl.22:11

Nydeleg jakke i flott farge :) Du er så flink :) Lykke til på MR.

strikkogtov

27.04.2011 kl.22:17

Så fin jakke. Lykke til på MR

Hobbystua

27.04.2011 kl.22:43

Dette ble en vårfrisk og flott designet jakke til din kjære T. Jammen er du flink Greta:) Og du får tenke på strikkepinnen som venter på deg når du ligger på benken i MR maskinen,,er sikker på at dette klarer du også med glans:) Så lykke til i morgen:)

Ann karin

28.04.2011 kl.05:51

Kan ikke sei det mange ganger nok . Du er så flink Greta. Flott jakke.

Takk for tilbude du kom med i bloggen min. Det er egentligt hele hefte eg har lyst og kjøpe. Så me får sjå om eg får noen resspons. Du skjønne eg har vært eier av dette hefte,men finner det ikke igjen. Kansje ikke så rart etter.. tjaaa.. det må vel være over 15 år siden eg brukte det. Etter flere flyttinger er et kansje ikke så rart noe forsvinner. Ønske deg ein fin dag og lykke til på MR en.

Silje Irene

28.04.2011 kl.08:22

Hei hei min venn,

Wowww den jakken var fin! Så flink du er!!! Tenker din kjøre T vart fornøyd og stolt av deg nå ja:) Ekstra kjekt må det være for han at du har laga mønsteret selv<3 Kjekt å strikke noe til de vi er glade i:)

Ønsker deg masse lykke til i trommelen, er aldri noe kjekt inni der , men må man så må man, bra vi er noe ordentlig tøffinger:)))

Her skinner solen igjen og jentene er kjempefornøyde:) A prøver å beise treassene og jeg ligger inne med forkjølelse, bihulene verker og hode holderpå å eksplodere kjennes det ut som, vonden i nesen blir ikke akkuratt bedre av dette men snart går det over :)

Ha en super duper dag min skjønne<3

Siri

28.04.2011 kl.08:46

Veldig flott jakke! Er mektig imponert over at du er så flink å komponere "mønsteret" selv! Flink er du! :D

Takk for hyggelige kommentarer hos meg, de blir satt stor pris på :)

Vibeke

28.04.2011 kl.08:56

Wow, for en flott jakke! Jeg liker fasongen kjempegodt! Så flink du er som klarer å finne på mønsteret selv! =) Nå fortjener du jammen en pause i vårsola. =)

28.04.2011 kl.10:25

Greta - Mesteren :) :) :)

bestemor drillo

28.04.2011 kl.20:26

Dette var ei flott jakke Greta!

Tenker mottakeren setter pris på denne!

Håper du har en fin vår!

Masse klemmer fra bestemor!!!!

Ingrid

28.04.2011 kl.20:50

Skikkelig flott jakke dette. Det var flott med de flettebordene og halsringingen var stilig. Du er en riktig mester jo. Tror så gjerne at T ble glad for denne.

Bittami

29.04.2011 kl.00:22

Flott jakke til din kjære T - og den satt som et skudd, ser det ut som:-) Flink å dikte masker du! Det blir litt poesi i sånt, ikke sant? :-)

Ønsker deg ei god natt, her jobbes det igjen. Og det går bedre igjen, for tiden i alle fall:-)

Klemmer!

Vigleik

29.04.2011 kl.12:58

For en flott en jakke. Den så nydelig og fantastisk god ut. Du er flink:)
Ja den kaken som er på bloggen min er god, men litt mektig. Men det er jo mange kaker som er litt tung;)
God helg til deg Greta.

tovepia

29.04.2011 kl.17:18

Du er en mester på å strikke uten oppskrift!!..her er jeg dårlig:(

Kjempefin jakke som satt som støpt på staut mann;)

Her i hyttelandet (på Nordmøre) skinner sola også, har gått mellom bryllup og uteliv i hele dag:O)

Kos deg i helga, klem fra meg;)

Stian Buhagen

02.05.2011 kl.17:02

Det var en kjempefin genser! Ble mektig imponert nå. Jeg visste at du var flink til å strikke, men ikke så flink. Helt topp! Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits