Garnkjøp, operasjon og Mr i Førde

I kveld skal eg berre slappe av. Er sliten i hodet. Skulle tru eg har gjort mye i dag. men det har vore ein lang dag. t skulle vere på sjukhuset 07.30. Kjørte i sentrum og satte meg i bilen og strikka til Domus opna kl 9. Brukte nesten to timer der. har fått eit litt spesielt oppdrag som trengte masse tenking. Skal strikke genseren som er avbilda øverst på dette bildet med easy. Men har ikkje oppskrift


Når eg får måla av oppdragsgiver får eg rekne og satse på at eg finner rett maskeanntall. så må det passe med mønsteret. Skulle vel ikkje vere så vanskelig å finne ut av det. skulle vel ha tegna det, men det er vel greiest at eg ikkje gir meg utpå hehe. Det er raglanfelling på den så det er jo enkelt. Men det vert eit tungt arbeid til slutt. Veldig spent på om eg får det til.

Men før eg skal begynne på denne genseren, skal eg strikke 6 par "blonde"sokker 4 i mandarin petit og 2 i Mandarin heklegarn. Vart med noen nøster fabel også.


Kan jo mønsteret godt så det går vel unna, men det tar nok knappe 14 dager på sokkene, som er bestilt. måtte ha to nøster i resve av hklegarnet også.

Så skal eg jo strikke ien kjole til


det er lys lilla. finere farge i virkligheten enn på bildet.

skal strikke ien marius for Silje Irne også, så det tar litt tid før eg får begynt på den tjukke og på alt eg skal strikke til meg hehe.

Etter garnkjøpet var eg sluten, men liker ikkje å sitte på kafe åleine. kjøpte meg ein banan og eit tørt rundstykke og spiste i bilen. sosa litt rundt i Førde før eg retunerte til sjukhuset , strikka litt og så var det inn i Mr maskina. Liker det ikkje, men det gjekk greit.

da eg var ferdig var t ferdig og hadde vore det ei stund. han såg veldig frisk og sprek ut. godt dopa hehe. Legen hadde ikkje gitt han sjukmelding for mer enn i dag. Dermed hadde T tenkt å gå på jobb i morra. Eg sa det syns eg ikkje og etter som vi nerma oss Høyanger var han meir og meir enig. Når smertelindirngen gjekk ut av kroppen skjønte han at det var litt galskap ja. Ordner sjukmelding fram til og med den 17. i første omgang. vzar gnske så stimpen da han gjekk ut av bilen her heime. Det er vel ikkje før i natt og imorra han merker skikkelig formen. han tolte godt narkosen. Det er bra. Eg vert alltid så sjuk av den eg. Nok om det.


Strikket ferdig dess lange strømpene, men eg venta på at eg skulle kjøpe nytt garn til bestillingene. Veldig elnge siden desse vart påbegynt. Strikket i vaffelstri i  sjilja strømpegarn på p nr 3,5. Lita knyttesnor øverst så dei ikkje skal sige ned så lett.

Nå skal eg sette meg i godstolen og berre slappe av. Ha ei flott helg folkens.







13 kommentarer

fruensvilje

12.05.2011 kl.18:07

Her var det mye lekkert,men seriøst skal du strikke strømper av dei bommuls rullane også??ja da har du en jobb forann deg.

Det var merkelig att sykehuset ikke skrev ut sykemelding,håper fastlegen er litt snillere.

God bedring til mannen og nyt kvelden til frua:))er like spent som deg på genseren du skal strikke

12.05.2011 kl.18:10

Hei!

Slike dager er virkelig slitsomme! Helt enig med deg.

Håper det går bra med pasienten. Ikkje lurt å starte kverdagen for tidlig nei.

Bør vel føle seg 100 % først.

Ha en avslappande kveld.

Klem fra Liv.

elins strikkeri

12.05.2011 kl.18:22

Du har nok hatt ein rimelig slitsom dag hører eg, då må du kvile deg godt i kveld!! Her var det masse garn som eg tenker snart er forvandla til noko fint!! God kveld til deg, klem:))

Hobbystua

12.05.2011 kl.19:32

Her var det bare lekkert garn i flere farger og typer. Du er en tøffing som tar på deg så mye oppdrag av smått og stort. Men tror du trives med det også:) Er godt at operasjonen har gått bra,og han bør nok ta det rolig noen dager for sikkerhetsskyld. Og du fikk tatt MR i samme slengen,,er godt med alt som er unnagjort Greta:) Nå kan du slappe av i godstolen din med strikketøyet,,og passe på at T har det komfortabelt. Ønsker han en god bedring og så må Dere ha en så god kveld som det lar seg gjøre:)

Stor klem fra Marianne.( blir spennende med genseren du skal strikke)

Ajende

12.05.2011 kl.19:43

Her hadde du laga deg "ny "blogg-fin den ble.Og masse lekkert garn du hadde hamstret.Har jobb i flere måneder med dette vel?.

venkesstrikk

12.05.2011 kl.21:28

Du har jammen nok strikkeoppdag på gang, riktig flink er du og du utnytter tiden optimalt ser jeg. Blir spennende å lage oppskrift, alltid spennende å se om det blir som en tror

Fru Helianthus

12.05.2011 kl.22:18

Jeg tror engelske sjaloppskrifter (jeg var_veldig_skeptisk i utgangspunktet, sliter jo med å skjønne avanserte norske oppskrifter) er bare barnemat i forhold til det du skal begi deg ut på :) Står respekt av noe sånt!

Y`s design

12.05.2011 kl.22:50

Masse flott garn,du har og trøye deg med fremover ei lita stund nå. Håper du har og har hatt en rolig og avslappet kveld så du kommer deg til hektene igjen etter shopping og sykehusturen.

Ønsker dere begge to ei riktig fin-fin helg!

Klem ifra mæ som kommer ifra byen i M&R som vi sier Æ. :-)

farmoringrid

12.05.2011 kl.23:54

Oi, du har jammen mange strikkeoppdrag. Jeg er virkelig imponert over energien din. Strømper av heklegarn - hvilket pinnenr. strikker du de med?? Hvil deg kjære deg. Det har du fortjent og pass nå på T så han ikke begynner i jobb før det er frosvarlig. KLEM

Greta

13.05.2011 kl.09:03

Farmoringrid: Eg bruker p nr 2,5. prøvde med 2 men det vart altfor lite. Strikker stramt og syns det gjekk vldig greit å strikke med det garnet når eg kom inn i det. Problemet vart når eg gjekk over til p nr 4 rett etterpå. Det føltest som staur ei lita stund. Bør nok ikkje gå fra heklegarnet til garnet easy som skal strikkes på p nr 9 hehe.

Turi

13.05.2011 kl.20:30

Du fekk handla litt garn i Førde, har arbeid ei lita stund her. Greit at dere begge skulle på sjukehuset same dag, det er jo eit stykke å kjøyre.

Ynskjer deg ei flott helg!

Vigleik

13.05.2011 kl.22:08

Mye flott garn ja. Angående det innlegget på bloggen min, så har blogspot være nede og alt har blitt slettet.
Ha en super helg.

Bittami

14.05.2011 kl.01:00

Litt av en dag du har hatt, skjønner godt du er sliten. Ble nesten sliten av å lese, jeg. Men flott garn har du fått, og prosjektene står i kø:-) Godt det, vennen:-)

Jeg var på handling i dag med lillesnuppa. Først var det kjole til 17. mai og annet tilbehør, og så var vi inne i bokhandelen en tur. Etter de to butikkene måtte jeg bare kjøre hjem, og da var jeg helt gåen. Måtte til og med legge meg og hvile, for det verket i hele kroppen, og jeg klarte ikke holde øynene oppe. Merkelig, men jeg har nok gitt for mye nå. Godt legen sykemeldte meg, hadde ikke hatt sjangs til å jobbe i tillegg til det jeg må gjøre hjemme. Kan jo ikke være sånn at jeg bare må gå til sengs etter jobb. Ikke når en er aleine med ungene...

Satser på at det blir bedre med tiden, men skal ikke mase meg til å begynne på jobb igjen denne gangen. Skal la legen bestemme - hun virket som hun har greie på sånt.

Ha ei god natt, og så blogges vi med tid og stunder:-)

Masse klemmer!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits