Min lørdag

Her var eg noen timer i går


bildet Er tatt fra ein altan høgt oppe på alexandra hotel i Loen. Eg var her og besøkte barndomsvennina mi, som var her saman med mannen hennar og heile firmaet han er sjef for. ho jobber for øyeblikket i Kasakstan på den Norske ambasanden der, så det er ikkje ofte vi møtest. Vi har som mål og møtest en til to ganger i året. Da passa det godt når ho var heime ein liten tur og var midt mellom der ho bor og der eg bor.

Var der i 7 timer og dei timene gjekk fort. Både basenget og boblebadet vart prøvd. Vi sat lenge i boblebadet. herlig. Lunchen var ikkje dårlig den heller. Men det var jo den gode samtalen som var det beste. Vi har eit nært forhold og kjenner kvarandre godt. veldig forskjellige, og har valgt forskjellige liv, men det er ingen hindring for å vere nære og gode venner. Vi kan vere still saman i lange perioder og så går skravla i andre. uten at det er rart. Det er godt. for skulle vi skravla i ett sett i 7 timer hadde hodet mitt vore ganske så slitent.

det tar 2t 35 min å kjøre. skal verte kjekt når dei om noen år vert ferdig med å utvide og lage ferdig nye tuneller der oppe. Veiene etter at ein kjem ned fra utvikfjellet er veldig varierande standar på. for så videt opp og Utvikfjellet også, men verst er det fra Innvik til Loen.

I dag skal eg ha ein rolig dag og kanskje eg får strikka litt også.


13 kommentarer

tovepia

15.05.2011 kl.10:22

Hei på deg, dette hørtes ut som en flott dag. Det er alltid spesielt å møte de som kjente en i oppveksten, jeg har selv 2 slike som jeg møter innimellom;)

Nyt dagen, klem fra meg;)

farmoringrid

15.05.2011 kl.10:35

Hei, her var det kjente trakter. Jeg trodde først bildet var fra "syden" ett sted. Det høres kjekt ut å møtes slik og bare kunne plukke opp tråden fra der dere slapp den siste dere møttes. Flott med slikt vennskap. Dessverre har jeg mistet kontakten med venninnene jeg hadde i barndommen. Leit, men slik ble det.

Vegstandarden fra Breim til Olden er ikke mye å skryte av-heller tvert om. Jeg hadde kjørt om Nordfjordeid og Hornindalen. Ha en fin søndag.

strikkogtov

15.05.2011 kl.11:05

Jeg trodde også du var i "syden" et sted.

Den gode samtalen er kjempeviktig, og jeg erfarer også at det ikke er noen hindring om nan er forskjellig eller lever helt forskjellige liv.

Sidsel

15.05.2011 kl.11:19

Jeg regner med du hadde en flott dag - alltid koselig å treffe noen som kjenner deg fra "gamledager".

Kos deg videre:-)

fruensvilje

15.05.2011 kl.14:43

Enig med farmoringrid,bilde såg ut som det kom fra syden:))ikke rart dere hadde det flott hi hi,neida tenker det hadde vært flott selv om omgivelsane ikke hadde vært like flotte

venkesstrikk

15.05.2011 kl.17:15

Vegane der bør absolutt gjerast noko med, fins vel ikkje dårligare standard i heile landet

15.05.2011 kl.17:34

Hei på deg!

Må være deilig med luksus ein heil dag. Såg og hørtes flott, og ikkje minst kjekt ut.

Godt med en avslappingsdag etter en lang tur og mange inntrykk.

Ha en fin søndagskveld.

Hilsen Liv.

Hobbystua

15.05.2011 kl.20:28

Hei Greta:) Dette så ut som et hærlig sted,og rene sydenbilde. Er koselig med den gode samtale når en har en venninne som ikke er så ofte på hjemtraktene. Tenker du koste deg denne lørdagen,,god mat godt og varmt vann,,og en god samtale om ditt og datt er ikke og forakte en gang i blant:)) Så kos deg i godstolen og ha en fortsatt god kveld:))

mayeliz

16.05.2011 kl.08:19

Åh, for et flott sted. Tenker du har kost deg der ja. Og slike veninnedager er gull verd :-)

Ha ei fin uke og kos deg på den store dagen i mogen

Anne-Britt

16.05.2011 kl.21:30

Alltid kjekt å treffe gode venninner. Du må ha en fin 17. mai i morgen og kose deg. De kjolene du har strikket var utrolig fine. Mulig du har skrevet det, men hvilket mønster er det?

Turi

16.05.2011 kl.21:57

Den veien er ikkje noko å skryte av nei, på tide det blir gjort noko her. Månge år sidan eg var dar, so veien er vel enndå dårlegare no. Høyrast ut som du hadde ein flott dag.

Ynskjer deg ein koseleg dag i mårå!

Bittami

18.05.2011 kl.00:43

Har kjørt de veiene du beskriver, og vært både i Loen og i Olden. Flere ganger. Var oppe på Briksdalsbreen også for noen få år siden, det var en flott tur.

Kjempefin utsikt på det bildet du har tatt - virkelig en plass å kose seg på!

Håper du har hatt en fin 17. mai? Vi har hatt regn, og det var hustrigt ute. Men vi kom oss gjennom feiringen, og slappet av resten av dagen.

Natta, og klem herfra!

marianne

18.05.2011 kl.12:30

Hei! Så hyggelig det høres ut med en slik dag med ei god veninne,og ekstra kos siden dere ikke treffes så ofte.

Sokkene og kjolen under,var flotte. Du er jo en racer Greta:-))) Gleder meg til dine neste ting kommer i bilder,alltid gledelig å besøke din blogg:-)

Ønsker deg ei fortsatt fin uke,i godstolen med strikkingen:-)

Jeg tar livet med ro,på sofaen,i allefall i dag. Så ser jeg hvordan allting er i morra...

Klem til deg fra meg :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits