Hjemme igjen.

Vi kom heim 22.45 i går kveld. Godt slitne og sultne. Lagde oss noen mat og nesten rett i seng. Men ein må sitte oppe litt, for går ein og legger seg tvert, får ein ikkje sove likevel.

I dag er eg godt sliten ja. Og kroppen har vel hatt bedre dager, men eg er overbevist om at det var verdt det. Det vart mykje kjøring på meg. Det var jo derfor eg var med da. Vel, ha liker å ha meg med når det er mulig, men dene gangen måtte han ha hjelp til kjøringa. T liker overhode ikkje å fly, men gjør det når det er til utlandet. Men innlands gjør han det ikkje, viss ikkje det er livsnødvendig eller noe slikt.

Eg kjørte på søndag nesten heilt inn til Oslo. Men der overtok han. Eg har aldri kjørt i Oslo, han kjørte post der om sommrane når han studerte. Det er lenge siden, og mye er forandra. Men det har no vorte slik da att vi er tryggst når han kjører der og eg er kartleser. Kanskje like viktig det.

Det var surt og kaldt når vi kom ned. Dro nesten rett til Grynerløkka og traff bror min. spiste middag på ein markoansk rest og koste oss. Tida gjekk fort. vi gjekk tidlig til ro den kvelden.

Mandag hadde eg fult program. rakk likevel ein liten tur ut på byen først. Da vart eg ståande og sjå på dette opptoget

     

Det var uendelig langt. kjekt å få med seg for noen som er turister hihi.

Besøkte så ei tante og om kvelden traff eg to eks svigerinner av T og ei som var samboer med broren som døde så altfor ung. Det er fast det når eg er i oslo så samles vi 4 og går ut og spiser og skravler og koser oss. "enka" hører med i familien fremdeles og er med på det faste Buhgentreffet om sommeren. Men eks svigerinnene er sjølvsagt ikkje det. Kjekke damer eg liker å treffe.

I går hadde eg ikkje så mye program. Skulle sjekkke ut, treffe ei kusine og vente til T var ferdig så eg kunne kjøre oss heim. rusla litt i byen uten å kjøpe anna enn ein pose med kaffibønner på eit kaffibrenneri. Gler meg til å prøve den. T kjørte ut av byen og mellom fergene i sogn. resten kjørte eg. Var godt stiv og støl når vi var fremme og veldig trøtt. Men eg merka ikkje att eg var trøtt før eg gjekk ut av bilen. Da seig det på.

i dag har eg nesten ikkje kome igang enno. Har spist frokost og vaska badet. Pakke ut og rydde får eg ta sånn pø om pø. Skal lytte til kroppen og ta det heilt i sakte tempo. Veldig kjekt å få treft så mange på så kort tid. Neste gang håper eg at eg har litt bedre tid, så eg ikkje vert heilt utslitt.

Har ikkje fått strikka mye nei. Berre ein halv sokk, så no ligg eg etter skjemaet. Men det får berre våge. seg.


Ønsker alle ei flott langhelg og håper at alle kan sei at veret var bed oss denne helga. Stor klem til alle som vil ha
 

5 kommentarer

01.06.2011 kl.12:51

Heisan!

Velkommen heim. Ikkje rart du er trøtt, har vært en intensiv tur forstår eg. Men det er jo kjekt mens det står på. Gode venner er alltid kjekt å treffe igjen.

(Takk for klemmen. Eg tar gjerne imot. :-))

Klem til deg og.

Hilsen Liv.

tovepia

01.06.2011 kl.13:11

Hørtes ut som ei hektisk, men trivelig helg;) Men skjønner du er sliten etter den lange bilturen og alt som skjedde; hyggelige ting tar jo også på når det blir mye på en gang.

Kos deg nå i helga!! Klem fra meg;)

bestemor drillo

01.06.2011 kl.14:57

Endelig kom jeg inn på kommentarfeltet ditt ! Jeg er hjemme i gamlelandet en snarvisitt og da går dataen mye bedre! Fin langtur du har hatt! Kos deg videre i sommerdagene!

Klem fra bestemor!

fruensvilje

01.06.2011 kl.16:30

Velkommen hjem.Etter så masse aktivitet og kjøring er det ikke rart du føler deg sliten,men det er no rart med det ,vi liker slikt bare det ikke blir for ofte.

Håper du har fått kviltdeg godt i dag da,og så må du ellers ha en fin kveld

Bittami

02.06.2011 kl.11:25

Høres nå ut som en koselig tur, allikevel, og at man er sliten, behøver ikke være negativt. Man kan være sliten på en god måte, og det tror jeg du er nå:-)

Her regner og blåser det, og jeg er såååå kjempelei av dårlig vær nå. Har kun sett sola i korte glimt de siste 2 ukene, og jeg savner klimaet i Østfold. Men ellers er det bra å bo her... :-O)

Formen min er ennå laber, men dagene veksler veldig. I dag er det midt på treet, og jeg skal ta en tur til Støtt på besøk til "far" og bror, som også er der. Kjenner det skal bli godt. Kommer hjem i morra igjen, og da er bror med:-) Han ble gående lengre enn planlagt med den ryggen sin, og tar behandlinger hos kiropraktor.

Håper "teppet" er riktig nå, du får sende en mail om det er mer som må ordnes. Teststrikking er alfa og omega innen design, for en leser seg ofte og lett blind på egne ord.

Klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits