Ville berre sei hei

Det er ei stund siden det har vore noe lyd fra meg. Har hatt fint besøk og da blir det ikkje hverken strikka eller blogga. Man velger da mer kjekke ting da.

Vi hentet barnebarna på torsdag og kjørte dem heim att i går. Har hatt noen flotte dager, sjølv om regnet lurte oss noen ganger. Måtte springe hjem fra ein lekeplass ein dag . Ein anna dag, så vart vi søkkvåt før vi kom oss hjem. Men da har vi kako og varme oss på og litt kos med ein god film om kvelden :=). Har leika med lego, handla i"butikkene" deres, tegna masse. Lenge siden denne dama har lest så mye også.

Vi har rett og slett kost oss. Kjekt når dei veks til, slik at ein kan gjere fleire ting saman. Gå på fjellt og slikt også. Til neste gang har dei bestemt att det er eit par andre ting vi skal gjere. Vi får vel holde det.

I dag skal eg vere husmor, for det har eg gitt blaffen i desse dagene. I morra vert det strikking av luer att.

Håper alle har det fint og litt bedre ver enn her. klem

14 kommentarer

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

09.08.2011 kl.14:50

Så koselig :D Kjekt å kunne ha de på besøk og finne på så mye gøy sammen.

Tenker de og har kost seg masse

fruensvilje

09.08.2011 kl.15:26

Vi har faktisk hatt fint vær vi,men i går kveld snudde det og nå høljer det ned :(det var så ille for litt siden att vi såg ikke ut gjennom glaset.Det kan ikke bli annet enn bedre etter dette :))Jeg ser deg for meg som butikkdame:))eller kanskje du var kunde,kjekt å høre att du har kost deg iallefall,strikkinga tar du fort igjen tenker eg

Mojita

09.08.2011 kl.17:17

Høres ut som en fin langhelg for både små og store dette her da. Det er ikke langt mellom sol og regn på mine trakter idag.

synnovesyr

09.08.2011 kl.18:15

Det er jo koselig med barnebarnbesøk:)men kjenner meg igjen i at alt annet må vike unna.Jeg har også hatt besøk i helgen og storkost meg

Turi

09.08.2011 kl.20:18

So koseleg. Barnebarna må sjølvsagt prioriterast når dei er på besøk!

venkesstrikk

09.08.2011 kl.20:56

Hei, hei du også. Klart en ikke kan sitte på dataen når en har så flott besøk

Tove

09.08.2011 kl.21:25

Hei på deg igjen. innimellom trenger man en bloggpause også.

marianne

10.08.2011 kl.00:11

Hei Greta:-) Lenge siden jeg har blogget og sett i blogger til dere alle....Sommerferie på rett! Ser ut som du har hatt fine dager med barnebarna,herlig det. Det er ei tid som aldri kommer tilbake. Viktig å nyte tiden,mens man kan.

Nå har jeg lagt ut bilder av sommerens håndarbeide,så langt. Det finnes mer,som ikke er helt ferdig enda....Ha ei fortsatt fin uke:-)

farmoringrid

10.08.2011 kl.00:25

Dere har riktig kost dere skjønner jeg. Det er så kjekt å ha besøk av den yngste garde. Da får blogging bare være så lenge. Dumt at ikke veret ble bedre, men innkos er ikke så dumt det heller. Klem :)

Merima

10.08.2011 kl.18:09

Så kjekt me så staselig besøk!

Skal skrive mer på en annen plas :)

Klem

malla

10.08.2011 kl.22:40

Lenge sidan eg har vore inne på bloggen. Høyrest ut som du har hatt nokre fine dager med barnebarna.

tovepia

11.08.2011 kl.11:34

Tenker dere har kost dere alle sammen;) Her venter jeg på sola som er meldt til helga, hadde vært koselig å avslutte ferien med litt sol, om ikke annet;)

Ha ei flott helg, klem fra meg;)

Lena Gabrielle

11.08.2011 kl.23:27

Tusen takk :)

Kan virkelig anbefale minanamnband.se. Leveringstida kan være litt lang, men jeg fikk mine på en og en halv uke. Er super fornøyd :) De er skikkelig fine.

Ei snill mamma er det beste <3

Stor klem :)

sandra

13.08.2011 kl.11:44

bloggpause er vel lov ;) Fjelltur og slikt høres helt fortryllende ut! Selv kan jeg ikke hente posten uten å få kynnere en gang, så her går det mest i stillesittende aktiviteter :) Blir litt småprosjekter med symaskin, brodering og annet småtteri. Er dårlig vær her på Jøa så det blir mye filmtitting også :) Ellers har jeg en 6-åring som har første skoledag på onsdag til uken....blir en spennende høst :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits