Kakebaking til barnedåp/lavkarbo

Starta dagen i går med ein liten handlemat tur til Førde. Siden vi stort sett lever på lavkarbo. Eg lever hgeilt og T nesten 100%. Får vi ikkje tak i all amt her. Da tar vi oss eit raid og er innom dei fleste matbutikkene i Førde. Får med oss litt tilbud og ting dei ikkje ahr her. Og litt til hehe.

I dag skal ei vennine av meg ha barnedåp. Eg skulle bake kake og da skulle eg prøve meg på Lavkarbokake. Dei er litt på den kosten dei og. fann to oppskrifter på sukksessterte. Den eine såg litt enklere ut enn den andre. Prøvde den først. Var litt skeptisk på bunnen og det var med grunn. Lagde kremen mens den steikte. Vel den vart stiv til slutt den og men den smakte ikkje godt.Da var det berre å prøve den andre


Sjølvtiliten på kake var ikkje serlig stor da eg strata på kake nr to. Men resultat ser da bedre ut, eller? Den til høgre gjekk i bosset. Er så glad for at eg ikkje utsette å lage kaka til i dag. Det hadde ikkje vore noko kjekt for nervene mine hehe.

Mens eg skriv no skulle T ta bilde. Han kan det med bildetaking :0)


Det er i alle fall to små figurer som tror kaka er god :0). er spent på smaken ja. Men det var ein god del meir sukrin i denne kaka enn den første og kremen var god sa T. Så da krysser eg fingrene for at den er bra. Prøvde i alle fall.

Vart ikkje mye strikking i går. For vi rakk ein treningstur også før middag. Men i dag skal eg vel få strikka litt.

Fikk foresten ein del produkt fra Lifeamfi på Moa i går. Så no skal eg bli enda friskere og sprekere. Når ikkje helsevesenet kan hjelpe ein, må ein ordne ting sjølv. Lavkarbo gjer mye, men langt fra alt. Da får vi prøve andre ting også. Greit om det hjelper. Vi går ein haust og vinter imøte.

Da ønsker eg alle ei fin ny uke

 

6 kommentarer

venkesstrikk

28.08.2011 kl.12:08

Spennende med nye oppskrifter. Jeg skal prøve meg på lavkarbobrød i dag. Vi har fått inn en blanding i butikken og den må prøves. Er spent på resultatet. Og så kjenner jeg at jeg gleder meg til kamp i kveld. Ha en fin søndag

farmoringrid

28.08.2011 kl.12:11

Den ser nå veldig god ut kaken din. Jeg har holdt meg til lavkarbo hele sommeren så nå er jeg spent på vekten når jeg kommer hjem. Merker at linningene har blitt romsligere. Jeg finner det meste på Coop-Mega og jeg regner med at Maxi i Sandnes har det jeg trenger. Lasagne med Squash i stedet for de vanlige pasta-platene var veldig godt. Du her vel laget det kan jeg tenke. Ha en fin søndag.

fruensvilje

28.08.2011 kl.13:18

kaka di såg da god ut den:)tenker det blir godt attåt en kopp kaffe.

Håper du har en god dag i dag ,skulle gjerne gått meg en tur men regnværet frister lite,tenker eg holder hus i dag:))

Anne-Irenes lille hobbyhjørne

28.08.2011 kl.14:27

Nam! Det såg ut som en god kake :)

synnovesyr

28.08.2011 kl.16:17

Det så ut som en god kake,jeg er så utrolig glad i kaker så jeg bør vel prøve noen sunner alternativer jeg og.Du får ha en fin søndag:)

Turi

28.08.2011 kl.19:34

Den kaka ser go ut, reknar med at den smaker godt og:-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits