Hei, tilbake fra Bergen

Da begynner livet og vende tilbake etter Bergensturen min. Det vart ein god tur, sjølv om ikkje alt gjekk som eg hadde sett for meg. Men når noe ikkje skjer, så skjer ofte noe anna som og er bra :0). Var mye sammen med fam og det er jo alltid kjekt.Ser berre meir og meir kor mykje det betyr for oss å vere saman med familie.

Eg fikk handla ein del også. Som eg skreiv i forrige innlegg så har lividda minka mye. det har ført til at eg hadde berre ei skikkelig bukse som passa før eg dro. Dermed måtte eg på buksejakt. Fikk med meg tre gode bukser heim, ei cardigan, to topper og ei skjorte. Og berre cardiganen var svart hehe.

Kjøpte ein god del garn også, men det kjem eg tilbake til i eit seinare innlegg. Årsaken var: På tre av butikkene eg var hadde dei da ikkje nok av det garnet eg skulle ha. så dei sender det til meg. Skulle tru at det var eg som kjøpte i kjempekvanta, men det var berre vanlig mengde. Har med heim garn til tre heil dresser da. så eg ahr noe å begynne på. Kunne jo vist frem det, men litt kjekt å sjå kor mye eg fikk tak i alt, syns eg da.

Fikk treft alle bloggdamene som stod på programmet, og det var veldig kjekt :0). på torsdagen møtte eg Silje Iren. Ho har skreve eit skjønt innlegg om møtet vårt. Det kan dere lese her. http://siljeirenehobby.blogg.no/


Ho er ei skjønn dame. Veit ikkje kva godt ho skal gjere for andre, sjølv om ho har nok å stri med sjølv. Vi hadde ein super dag. Syns ho skrev det så godt at det er bedre dere går inn å les det der enn att eg skal skrive det samme ein gong til.

Fredag var eg på besøk i garnbutikken til Maj Britt . den heter strikkeloftet og ligg i Oasen. tror eg måtte vere litt magnet den dagen, for eig var der vel i eit par timer og det var ikkje amnge minutta vi var åleine. Masse kunder heile tida. Neste gang får vi håpe ho har mulighet til å ta ein kaffipause eller noe. det var veldig kjekt, sjølv om vi ikkje fikk prata så  veldig mye.

Begge desse damene kjenner eg jo fra før. Men på mandag skulle eg treffe mimouna.http://mimounashobby.sprayblogg.no/.  Det er alltid spennde å møte folk ein kjenner fra nettet, men ikkje har møtt før. Eg har alltid eit bilde av korleis fol er og ser ut inne i hodet. Spennde å sjå kva som stemmer og ikkje stemmer. enkelte ting falt på plass og andre vart viska ut da eg trefte ho. vi var på to kafer og ein garnbutikke. vi koste oss saman i ca 3 timer. Eg er alltid spent før slike møte, men eg har vel tilgode å treffe bloggdamer som ikkje er kjekke å vere saman med.

Det er kjekt å vere på tur, men det er alltid godt å kome heim til si eiga seng også. roen ned å komme tilbake til normalen.

Eg var saman med fam og venner kvar dag, men eg var også mye åleine på denne turen. Det er ein lærdom eg skal ta med meg. At å bo på hotel åleine, er ikkje så veldig gøy. Ei natt er ok når ein har fult program. Men no når eg var såpass lenge og T var der berre ei natt, så vart det for mye. Neste tur og seinere skal vi i utganspunktet vere dere saman heile tida. Ikkje at vi treng å vere saman hile tida om dagen, men den biten med kvelden, natta og frokosten, den vil eg/vi ha saman. Og så skal eg ha hotel i sentrum av Bergen neste gang. 2,6 km var ikkje heilt idielt liksom. godt at man lærer så lenge man levere.

Trenger noen dager på å sortere alle opplevelsene og roe ned att. I morra skal eg på fysio. det er ein grei måte å starte treninga på att. For den har blitt forsømt den siste uka.

Ha ei flott uke alle sammen. håper dere har litt bedre ver enn kva eg har her.

 

 

15 kommentarer

Yvonne

07.09.2011 kl.11:33

Velkommen hjem igjen Greta. Du har fått utretta mye på turen din synes jeg både med det ene og det andre. Det er kjekt og få hverdagen tilbake også nå tenker jeg. :-)

Ha en fortsatt fin uke. Klems

elinshobby

07.09.2011 kl.13:30

Høres ut som du har hatt en super tur her til Bergen. Shoppet og kost deg. Borte bra men hjemme best vet du.

fruensvilje

07.09.2011 kl.16:41

velkommen hjem.Familie er godt å ha ja uansett kor i livet vi står.

En uke alene på hotell hadde ikke jeg orket så det høres fornuftig ut å ha gemalen der neste gang:))

du får nyte det gode du har opplevd og slappe av når kvelden siger på ilag med din kjære:)jeg misunner deg litt alle kiloane du har greid å ta bort,selv har jeg gått opp i liv vidde igjen:))men no skal eg ta meg sammen ,hi hi ønsker deg en koselig kveld

bestemor drillo

07.09.2011 kl.18:54

Høres ut som en koselig tur !

Nå kommer mørketiden og da er strikketøyet godt å ha! Ikke sant ?

Håper du får hjelp for smertene av "fysiopytten"

Klem fra bestemor som nå har avsluttet sommeren på torpet!

strikkogtov

07.09.2011 kl.19:29

Vi gjør oss hele tiden noen erfaringer.

Høres ut som en fin tur. Så får vi se reultatet av innkjøpet utover høsten:)

venkesstrikk

07.09.2011 kl.20:52

Sikkert artig å treffe bloggdamer og det ser ut som du har hatt en fin tur. Chiax gir metthetsfølelse, det er sikkert

Strikkepinnen

07.09.2011 kl.21:37

Hei Greta du er sannelig flink og holde kontat med nettvennene må jeg si. Høres ut som du har hatt en trivelig tur. Ønske deg ein fortsatt fin uke. I ettermiddag har det faktisk vært oppholdsvær her. Fikk meg ein goe tur med hunden. Marka at tempraturen og har synka ein del. Var litt små kalt. Men utroligt fine fargar. Ja eg elske høstfargar som du sikkert vett.Nyte alle fargane som er ute i marka nå :)

Turi

07.09.2011 kl.22:11

Høyrast ut som du hadde ei koseleg helg i Bergen.

elins strikkeri

08.09.2011 kl.13:31

Hei. Kjekt å høre at du har hatt ein fin Bergenstur!! Håper eg kan ha anledning til å treffe deg ein gang du er i Bergen, hadde vore veldig kjekt:)) Ha ein fin og god dag, klem:))

tovepia

08.09.2011 kl.21:21

Ja, hotellopphold er kun greit for kort tid...og ihvertfall alene.

Spennende og koselig å møte folk man tror man kjenner...for så å se at bildet man har faktisk stemmer ;)

Ha en god ferd mot helg, klem fra meg;)

Anlen

08.09.2011 kl.23:52

Så kjekt å få dra på Bergenstur! Det er klart at det er spennande å møte bloggdamer i virkeligheita, det er noko ekstra med slike damer;)

Håper du får ei fin helg!

mimouna

09.09.2011 kl.14:50

Du rakk jammen mye på den Bergensturen din. Og det var kjekt å treffes "på ordentlig". :o)

Opal-topp er noe så enkelt som en barnundertrøye strikket i Opal-garn, hihi. Samme modell som de rosa jeg strikket for en stund siden, men denne er i "guttefarger". Håper jeg skal klare å lure den på Klumpen.

God helg til deg også, vi snakkes. *klem*

Gørill

10.09.2011 kl.00:12

Hei Greta! Du kan tro jeg plundrer med nybloggen, men hadde så lyst på noe nytt. Jeg brukte pinne 4.5 på det Dropsgarnet i babyteppene. Utrolig mykt og godt! Med det ble liksom litt "slappere"og større etter vask. Vasket i vaskepose på 40 grader ullvask. At det ikke er noe hyggelig å bo på hotell alene, det vet jeg alt om. Bodde en uke på hotell i Trier (tyskland) da mannen ble akutt syk og havnet på sykehus. Alt endte godt, men strikketøyet var godt å ha! Håper det går an å kommentere på bloggen min nå. Det er vanskelig med alt det nye. Ha en god helg videre! Klems...

sandra

10.09.2011 kl.12:44

Også så deilig å handle inn nye klær etter at man har minket i størrelse! Nå føler jeg at jeg har gått i de samme klærne de siste 6 mnd pga den voksende magen, så nå gleder jeg meg stort til å få kroppen min tilbake og å begynne å trimme! Fysioterapeuten min skal hjelpe meg i gang med et treningsopplegg, så det blir spennende! Ha en fortsatt fin høst Greta =)

Bodil

10.09.2011 kl.14:15

Så kjekt at du hadde ein så fin tur til Bergen :) Fint at du fekk tid til å handla litt til deg sjølv og. God helg :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits