Har hatt ei super "bursdagshelg" med jentene på besøk

Torsdag dro eg til Bergen og hentet godjente på langhelg hos farmor og farfar. Det passa jo veldig bra da, siden eg hadde bursdag på fredag. Dagen vart feira litt både fredag og lørdag. Fikk flott blomster begge dagene. Desse to fikk eg fredagen


Reidun, ei god vennine kom innom og hilste på meg og jentene på fredag. Ho hadde med denne flotte buketten. Litt seinare på dagen kom denne buketten.


Det var fra barndomsvennina mi som for tida jobber i kairo noen uker.

Fredag etter att T kom fra jobb, dro vi alle 4 for å handle. Eg handla mat og farfar og jentene skulle gjøre noe hemmelig. Det skulle eg ikkje få vite noe om før dagen etter. eg glemte hele greia. Men om morgonen medan eg var på badet romsterte dei på. Eg vart komendert inn på soverommet og der hadde dei plasert desse skjønne blomstrene. Det var barna til dei store fortalte dei meg. Det er altså dei små orkideene som er fra jentene


Litt vanskelig å sjå kanskje. Men dei måtte stå i midten der og så ha eit kjeldyr i midten. Dei er no gode da :0). "Er du veldig glad i blomster, farmor" spurde dem. Og det er eg ja. Og spesielt i orkideer.Og i flotte buketter og det fikk eg begge deler. Svarte farmor

Det var synd det var så dårlig ver i helga, men i går var det flott. Sjølv om det var kaldt. Vi kledde på oss så mye klede vi hadde og for på tur. Etterpå måtte vi ein tur innom ein barnehage og leike litt.Da var det godt å komme inne og varme seg litt. Jentene hadde bestilt pannekake til middag og det fikk dem.

Koste oss masse hele helgen. Dei er så gode og snille og flinke til å aktivisere seg sjølv og farfar. Spesilet er han blitt flink til å leike med lego :0). Det har altså vore ei perfekt helg, sjølv om veret ikkje har vore på vår side.

 

13 kommentarer

venkesstrikk

09.10.2011 kl.20:20

Så koselig :) Barnebarn må være koselig. Gratulere med overstått dag og orkideer er også blant mine favoritter

synnovesyr

09.10.2011 kl.21:22

Gratulerer med vel overstått:) er alltid hyggelig med barnebarn besøk,og for noen fine blomster du har fått:)

strikkogtov

09.10.2011 kl.21:39

Gratulerer med vel overstått :)

Anlen

09.10.2011 kl.22:08

Gratulerer med overstått!

Eg kan for så vidt anbefale Misti, det er i alle fall mjukt og deilig. Men sørg for å ha ei klesrulle eller noko slikt klar, for det var ganske mykje laushår på meg etter ei strikkeøkt...

Eva Petronella

09.10.2011 kl.22:44

Høres ut for at du har hatt ei helt perfekt helg Greta - Koselig =)

Bittami

10.10.2011 kl.08:27

Gratulerer med vel overstått bursdag, vennen:-)

Jeg har hatt jobbehelg, og stått i med Norsk Sokkedille, så har ikke fått noe i bloggverden med meg.... Og i går tok migrenen meg med full kraft, så da var det sofaligging og oppkast.

Ser du har hatt ei flott helg, og bursdag - kjempekoselig:-)

Har forresten anbefalt deg i ett innlegg på Facebook, i gruppa Strikking. Der var det noen som ville ha strikket knestrømper:-) Vet ikke om de tar kontakt, ei heller om du har tid.. Men da er det jo i så fall bare å si nei:-)

Ønsker deg ei flott uke, kjære vennen!

Klemmer fra meg!

elins strikkeri

10.10.2011 kl.10:18

Grattis med overstått bursdag !! Og så masse flotte blomster som du har fått og så forstår eg godt at du har kosa deg masse med to små frøkner på besøk:)) Ha ei fin og god veke, klem:))

Hobbystua

10.10.2011 kl.11:36

Gratulerer med en vel overstått bursdagsfeiring Greta. Og med småjentene på besøk så ble nok dagen ekstra koselig,,og skjønne orkideer du fikk:) Været er ikke mye og skryte av her heller,tåke regn og 8 gr. Ønsker deg en fortsatt fin dag. Klem fra Marianne:)

fruensvilje

10.10.2011 kl.21:18

Gratulerer med vel overstått bursdag.Dårlig vær har vi men med koseligt besøk så går det greit alikavel:))

Tove

11.10.2011 kl.20:13

Ble fine bilder ble det ihvertfall

tovepia

11.10.2011 kl.22:07

Gratulerer med vel overstått dag!!..og sannelig fikk du mange fine buketter og blomster! Tenker både barn og voksne koste seg maks uansett vær;)

Nyt uka videre, klem fra meg;)

sandra

12.10.2011 kl.09:11

gratulerer så mye med vel overstått =)

Merima

12.10.2011 kl.15:30

Flott gjort av jentene og T. Slike helger varmer,da har været ingenting å si :) Klem!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits