Årets siste fjelltur før snøen kommer og sesongens første caps

Eg tar capsen først.


Denne capsen er sendt til dene ei av dei skjønne jentene til Silje Irene. Litt tidligere i høst hadde dei stand på høstmessa med mine produkt. Da var der ein caps. Den kjøpte den elste av jentene. Den yngste ville også ha ein slik. ho og mora kjøpte garn og sendte meg. vanligvis strikker eg desse i alfa på pinner nr 7 og 5. Eg oppgav feil garn til Silje Irene og ba ho kjøpe easy. Syntest det var veldig tungt å strikke, men regenet med at det var fordi det er lenge siden eg har strikket med så tykke pinner. kom på det heilt på slutten. Men eg trur resultatet vart veldig bra. Lua vart minst like fast og fin i fasongen. Da håper eg berre att passformen er like god.

 

Her kommer så bilder fortløpende fra dagens fjelltur

Dette var eit knippe av bildene min kjære T tok på turen våres. Han blir meir og meir glad i å knipse. Har funne ut at nå ønsker han seg speilreflex camera til den store dagen sin neste år. Vi får sjå kva vi får til :0).

Det var ein fin tur, men ein merker at tempraturen er ein heilt anna enn for berre ett par uker siden.

På mandag drar eg på ei ukestur til Nøtterøy og Tønsberg. Skal bo hos dattra. det blir kjekt. Er ikkje så ofte eg ser henne. Det vert også tid til besøk til min mor og søster. Litt shopping håper eg også å få til. Men mye blogging vert det nok ikkje. Det får eg ta att når eg kjem heim. Tar vel noen turer innom, men kommentere rekk eg kanskje ikkje. Det får eg ta meg av i dag og i morra.

eller får mine leser ha ei fin uke og takk for att dere stakk innom.

13 kommentarer

Randi Daugstad

15.10.2011 kl.15:16

Det erså kjekt og følge med bloggen din.I dag var det ein fin caps og fine bilder fra fjelltur.Her er det mildt og fint i dag,så vi har fått vekk litt gras rungt huset.Du må ha god tur til Østlandet,hils til kjente.klem Randi.

synnovesyr

15.10.2011 kl.15:21

Så nydelig natur,høsten kan være en flott årstid med alle de fine fargene.Capsen ble veldig fin,ser god og varm ut.Ha en god helg:)

fruensvilje

15.10.2011 kl.16:20

kjempeflott fjelltur,heldige du som får med deg mannen:))det har ikke blitt mye tur i fjellet på meg og min mann i år,men men det kjem alltid en ny vår:))

Ellers har jo du vært flittig med pinnane også,stilige disse capsane du strikker.

Ønsker deg en fin tur,må du kose deg masse

strikkogtov

15.10.2011 kl.16:20

De capsene din er kjempefine. Ikke rart de er populære.

Flotte naturbilder :)

farmoringrid

15.10.2011 kl.17:22

Fine bilder fra fjellturen deres. Jeg merker og på luften at høsten definitivt har gjort sitt inntog. Enn så lenge er det fint og klart. Må sei at jeg liker de luene dine kjempegodt. Er det egen design eller ...?

Det ble Lørdagsjazzen på meg i dag. Ruslet bort på høye hæler. Jeg kjente godt at det var en stund siden sist - de høye hælene altså.

venkesstrikk

15.10.2011 kl.18:45

Flott caps :) Nydelige bilder frå turen og så får vi inderlig håpe at det blir sjanser for litt fleire fjellturar framover, varmare her i dag iallefall. God tur til Nøtterøy

16.10.2011 kl.07:52

Hei Greta.

Takk for sist.

Har jo vært turvær nå et par dager. Helt greit at snøen holder seg på 500 m. Er jamen flott når høsten viser fram den rette sida. (Fin jakke du har forresten:-)

Håper du får et koselig opphold, med sol, på Nøtterøy. Uansett, kjekt å sjå familien.

Klem fra Liv.

Hobbystua

16.10.2011 kl.11:55

Flotte høstlige bilder hos deg,og en kjempesprek Greta i sitt rette element i naturen:) Capsene du strikker er råstilige,,og blir nok en glad jente som får den ja. Så må du ha en fin tur til Vestfold og kose deg med familien din:))

16.10.2011 kl.18:24

Flott caps og månge nydelege hustbilder.

God tur til Tønsberg!

Fru Helianthus

18.10.2011 kl.22:47

Åh, den capsen likte jeg godt! Hvilken oppskrift har du brukt?

Loppelill

19.10.2011 kl.13:12

Det var en stilig caps!

Bittami

19.10.2011 kl.16:45

Heia vennen i vest:-)

Ny caps igjen? Lenge siden jeg så disse hos deg! De er kjempestilige:-)

Tør ikke prøve meg på en sånn en ennå...

Fine fjellturer dere har hatt, men nå er det vel siste? Håper på en flott og rolig høst, uten tidlig snø. Vil ikke ha snø før til jul, og helst ikke så mye da... (liker ikke måking) :-O)

Ha ei super uke videre, kjære du!

Og gooood tur til Vestfold!

sandra

20.10.2011 kl.12:59

så kul caps! en sånn skulle jeg hatt! kan man spørre om hvor du har funnet mønster ?

nydelige bilder fra turen din også :) her på jøa blåser og regner det..... siden vi bor på en forholdsvis flat øy er det nokså værhardt her... umulig å ut med barnevogn er det iallfall!men nå hører jeg det er meldt bedre vær til uka, så nå krysser jeg fingrene for at det blir fint så jeg får ut å trimme vekk alt 'gravidflesket' :)

ha en fortreffelig dag videre :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits