Har vore ei uke i Nøtterøy og Tønsberg

Hei. Da var det ei stund siden denne dama har gitt lyd fra seg. Tenkte kanskje eg skulle blogge fra Nøtterøy, men det vart ikkje. Ikkje vart det strikka så mye heller. Og bilder det vart det smått med. Enten så tar eg ein drøss med bilder, eller så vert det nesten ingen. Dei bilda eg tok er enten sånne som ikkje skal publiseres eller så passer dei ikkje. Men eg kan vise frem kva eg fikk gjort da på strikkefronten.


Det skal verte ei jakke til meg til slutt i mitu. Trodde eg skulle få strikket heile jakka eg da. Men det vert jo lite tid til slikt når ein er på besøk. Det vert ei varm og forhåpentligvis god jakke til slutt. AAngrer på at eg ikkje strikker den i pinner 4,5, men det veit eg til neste prosjekt.

Planen for turen var å besøke dattra og sambuer (bodde der), pluss å treffe mor mi og søstra mi og litt shopping. søstra mi hadde bursdag medan eg var der og eg hadde jo bursdag 14 før henne, så vi hadde planlagt ein bursdagsmiddag saman. Der eg er kokk på søsterens kjøkken. Vi fikk ein ting i tillegg å feire den dagen. Sambueren til Monika fridde på ein romantisk måte til dattra medan eg var der. :0). Det var så kjekt. Får vel begynne å kalle han svigerson no, sjølv om bryllupsdato ikkje er satt. Men det vert. :0). Regner med dei kjem til å feire begivenheten mer sjølv etter kvart. Forskjellen vart jo berre eit par ekstra skåler under bursdgamiddagen. Ikkje rare forlovelsesfesten hehe.

Menyen var både lavkarbo og ikkje. Den besto av kyllingfileter fylt med hvitløksmør og ost, surra inn i bacon. Surra på steikepanna og ettersteikt i ovenen. Heilsteikt indrefilet (den stod Trine for). Salat, litt grønnsaker i ovenen sammen med kllingen. Blomkål og brokkoligrateng og potetbåter. Kakene var både lavkarbo kaker og vanlig kake og is. Det var ein fin kveld.

Fikk jo shoppa litt også da. Det merka eg i alle fall når eg skulle heim. Var tre dager på shopping. fikk med meg halvlang høst/vinter kåpe, supre vintersko første dagen. Ullundertøy og superundertøy og litt garn andre dagen, og siste dagen som var i sverige vart det visst med heim 6 topper, masse kaffi og frø. Hadde jo med meg meir enne g trengte ned til Nøtterøy. Så det vart meir enn fult nok tilbake. Ja soveromsgardiner vart det også med.

Dagen i dag blir brukt til klesvask og få på plass ditt og datt og litt smårydding. T holder det fint i orden mens eg er vekke, men det blir litt sån småjusteringer :0).

Hadde det veldig kejkt der nede. Fann ut at om eg er flink til å shoppe å gå i butikker så slå søstra mi meg ned i støvlene. eg har for lite energi eg. Men så er jo ho 4 år yngre da hehe. Får alltid lyst til å flytte østover når eg er der. Men vi får sjå kva som skjer. Vi vert no her til min kjære vert pensjonist i alle fall. Har sikkert ikkje råd til å flytte østover alikevel. Men det er noen år til. så vi får sjå.

Godt å kome heim til kvardagen og sin kjære T er det no uansett. Det er jo her ein hører til. Vi hører sammen og trives veldig godt ilag.

Ha ei super uke alle mann. klem

 

10 kommentarer

fruensvilje

25.10.2011 kl.10:20

Velkommen tilbake:))koselig å høre fra deg igjen.Jeg har også merket att endten tar en masse bilder eller så blir det omtrent ingen og det er sant ikke alle bilder skal inn på bloggen.

Synes du har shoppet masse eg:))en bør jo helst trenge det en kjøper oså så mengden blir vel litt justert utifra det også tenker eg:))

Og du sier du nesten ikke har fått strikket:)og så strikker du nesten en hel jakke:)hadde vel ikke kommet gjennom en arm en gang eg da,hi hi,ja jakken blir fin og helt sikkert god til vinteren.

ønsker deg en fin dag

25.10.2011 kl.11:20

Hei igjen!

Velkommen heim! Borte bra men hjemme best. Sånn er det bare, fordi om en har det veldig godt der en er på besøk. Grattis med svigersønnen. Det var jo kjempekjekt!

Jakka di ser flott ut, eg likte fargen.

Vi blir vekke et par veker nå, Haukeland neste. Vi får besøk av ei datter og to barnebarn mens vi er der. Det setter vi pris på, så klart.

Vi snakkast. Ha det fint.

Hilsen Liv.

ewymarie

25.10.2011 kl.12:08

Hørtes ut som en kjekk tur med mange koselige begivenheter : ) Nydelig farge på garnet du har valgt ut : )

Hobbystua

25.10.2011 kl.13:29

Hei på deg Greta:) Må jo først få gratulere deg med svigersønnen du får i familien. Ja slikt må jo feires på et vis. Skjønner du har kost deg masse på turen din,og fått besøkt familie og hatt det bra denne uken. En utrolig nydelig genser du strikker,og fargen er jo helt skjønn:) Den blir kledelig på deg. Må du ha en fortsatt fin dag i heimen og kos deg med T og strikkingen:))

Sidselsidserk

25.10.2011 kl.17:06

Hei på deg - så herlig at du har hatt en flott tur - og gratulerer til datter og svigersønn:-)

Det er jo morsomt med en shoppingtur og jeg ser du har omløp på pengene og det er vel sånn det skal være. Jeg bruker å si at pengene skal sirkulere.......

Jeg får ikke opp når du legger ut nye innelgg - i det hele så er det mye tull med blogger. Det betyr bare at jeg må prøve å være litt mer aktiv her inne:-)

Ha en fortsatt flott ettermiiddag - klem fra Sidsel

elins strikkeri

25.10.2011 kl.21:13

Hei. Kjekt å høre at du har kost deg på tur, hørest ut til at du har fått gått litt i butikker og shoppa!! Ser ut til å verta ei nydelig trøye du lager deg!! Og grattis med svigersønn, vert no kjekt med bryllup i familien, ha ein fin kveld, klem:))

Bittami

26.10.2011 kl.08:25

Det høres ut som du har hatt det kjempekjekt. Og så artig med frieri mens du var der:-)

Jakke i Mitu - det høres mykt og godt ut. Den kommer nok til å bli en favoritt til vinteren. Mitu er jo bare herlig!

Får vel se garnet du handlet etterhvert? Sånt snadder må du jo vise fram:-)))

Ha ei flott uke videre!

Regner med at dagen i dag får du brukt på bare koseting:-)

Klemmer fra meg.

venkesstrikk

27.10.2011 kl.09:12

Velkommen heim, sjølv om det sikkert er nokre dagar sidan no, berre eg som er litt på etterskudd med lesing av bloggar. Så koselig at det blir bryllaup, det er alltid så flott. Koselig å vere saman med familie. og då blir det som regel smått med strikking, men no har du vel tid :)

bestemor drillo

27.10.2011 kl.23:28

Like flittig som vanlig ! Godt å høre at det er flere som ikke har sort belte i shopping!

Jeg skulle shoppe i Tyskland, men det ble ikke noen storhandel akkurat!

Kos deg videre i høstmørket!

Klem fra bestemor!

Stian Buhagen

28.10.2011 kl.11:19

Ser ut som du har hatt det kjempekjekt :). Håper jeg kan ta meg en tur dit snart selv.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits