Tilbake til kvardagen.

Som overskrifta tyder på, Har ikkje denne helga vore "kvardager". Vi var så heldige å få låne barenbarna på langhelg. Eg dro og hententet dem på torsdag etter skolen og kjørte dem ned att i går. Vi var så heldige med veret denne gangen. Det vart fin fjelltur på fredag. Torstein hadde tatt seg fri for å kunne kose seg saman med dem. Dei imponerte stort. Så til våren/sommeren/høsten att vert det nok ein litt lengre tur på oss. Viss dei fortsatt har lyst da.

Det er så kjekkt å ha dem på besøk og dei viser att dei setter stor pris på oss. vi får nyte det. Ikkje sikkert det vert like kjekt å dra på besøk når dei vert tennåringer :0). Torstein jobber mye. Vel han er ganske flink til ikkje å jobbe overtid, men jobber intenst når han er på jobb og jobber litt hjemme også. Men når dei var her, var jobben glemt. Han sa det i går at han kobler aldri så godt ut jobben som når dei er her. Og det har ringvirkninger. For han jobbet bortimot full dag i går, mens eg kjørte dem ned att. Men om kvelden var jobben vekke fra tankene att. Da var det berre jentene som fortsatt hadde plass der. kjekt at det er slik.

Det er stilt og tomt her i dag. Det er alltid slik når besøket er reist. både når dei andre er her, men sjølvsagt stillest og tommest når jentene har reist. men kvardagen innheter ein heldigvis veldig fort. Strikketøyet og det meste av husarbeidet har fått fred fra meg i helga, så nå får eg ta det att. Er ganske flink til å fylle kvardagene og trives i nuet. Må berre ha ein dag eller så til å finne roen att. Tenke på alle sine kjære og glede seg til ein treffer noen av dei att.

Til slutt må eg berre takke alle for dei flotte kommentarene til forrige innlegg. Er oververdlet. og jakka blir brukt. Ypperlig til å bruke når ein er ute å kjører. god og varm, samtidig vert ein ikkje svett. Ha ei flott uke alle mann

8 kommentarer

tovepia

14.11.2011 kl.13:48

Skjønner det er tomt når barna drar; hektisk og trivelig mens det står på, stille etterpå;)

Kos deg med strikketøyet, her får jeg gjort litt innimellom slagene;)

Klem fra meg;)

elins strikkeri

14.11.2011 kl.14:53

Hei. Det hørest ut til at de har hatt ei flott helg, ja det er kjekt med småtroll på besøk og stille å rart etterpå... Vi har og hatt besøk av to små i helga og kost oss masse, så det er stille her og:)) Ha ei fin og god veke, klem:))

Tove

14.11.2011 kl.15:19

Nesten så du får meg til å glede meg til at å bli bestemor dette.

fruensvilje

14.11.2011 kl.16:21

kjekt å ha deg tilbake:))men skjønner godt att det har vært stille når småjentene har vært på besøk.

Til helga skal jeg til Melhus og se vårt nye barnebarn gleder meg kjempemasse,synd det er så langt mellom oss.

Lykke til med nye strikkeprosjekter,du henter deg nok fort inn igjen:))

sidselsidserj

14.11.2011 kl.16:44

Hei, det høres ut til at dere har hatt ei flott helg alle sammen. Ja, en kobler ut jobb og alt annet når barnebarna er på besøk, slik er det hos oss også.

Det blir litt tomt med det samme, men nyt roen og kos deg med strikking og daglige sysler.

Klem herfra

venkesstrikk

14.11.2011 kl.21:43

Ta vare på tida med barnebarna, den er gull verdt både for store og små :-) Da får alt annet være. Tenker du koser deg med strikkinga når du har hatt pause noen dager :-)

Hobbystua

14.11.2011 kl.23:46

Hei Greta:) Ja slik skal det være når en får barnebarna på besøk,da må en prioritere litt annerledes. Og jeg tror nok sikkert Dere har hatt en fin langhelg med dem:) Så nå kan du puste ut igjen og ta opp dine syssler igjen,,tror sikkert strikkepinnene har klirret i kveld. Ønsker deg en riktig fin uke:))

15.11.2011 kl.16:13

Hei Greta! Så kjekt som vanlig med barnebarn på besøk :)

Dere kan leve lenge på disse dagene og planlegge og glede seg til neste besøk :) :)

Med tanke på avstanden, er dere ofte sammen. Man må være fornyød, ikke sant?

Jeg blir alltid like glad og varm inni meg, hver gang du forteller om deres dager sammen med barnebarna.Kan god tenke meg at de har blitt store nå.

Kjenner jeg deg ritig, har du mange gode strikkeprosjekter i sikte. Jula er, så å si, rett rundt hjørnet :)

Her er det som vanlig.

Mine har mye å gjøre.

Jeg har strevd i to uker, men nå går det bedre.

Håper det blir litt baking på meg i år. Det ville være flott! Skape kos. Kjenne dufter i huset. Tilstander fra i fjor vil jeg helst ikke oppleve igjen.

Kanskje vi treffes snart? :)

Stor klem! Hils T fra oss!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits