3 julegave. ops eg kan ikkje vise dem frem. Da får det bli ny julebakst:0)

Eg er ferdig med ei stor og to mindre julegaver. Men eg kan ikkje vise dem frem. Da mottaker heilt sikkert ville ha sett det. da får eg vise det frem i slutten av des eller i januar. Måtte jo berre sei att eg strikker alikevel. I morra regner eg med att eg får to pakker med garn. Har vendte lenge no. Det er garn til ei jakke og til oppdrag. På fredag skal vi ein tur til Førde. Der håper eg å få tak i garn til ei anna julegave. Da er eg i mål med garn. Skal strikke ein del sokker også. Men det har eg masse garn til.

Men eg gjer andre ting også. både i går og i dag har eg laga julegodteri og syltetøy


blåbær og jordbær syltetøy med sukrin


heimelaga marsipan steikt som kjeks. Vart litt harde trur eg, men spent på korleis dei er etter at dei har vore frosne.


Bounty sjokolade

og


sjokolade med peanøttsmør eigen blanding :0). Har laga med hakka sjokoladebiter litt tidligere. Den har mindre peanuttsmør i seg.

Alt er sjølvsagt laga på lavkarbovis. Om noen har lyst på oppskrift, så er det berre å spørre. No trur eg att eg greier meg med slikt til jul. Vi et ikkje så mye av slikt. Ja eg har jo kransekakestenger fra før også.

Når det nermer seg litt meri jul, får eg bake gjærbakst til julebesøket. dei skal slippe å spise det vi spis. :0).

i kveld skal eg strikke sokker og eg gleder emg. det er altfor elnge siden. Har begynt på noen heilt heilt enkle. trenger det no etter litt mye hodearbeide strikking.

blogger når eg har fått garnet att. Ha ei fortsatt fin uke der ute

9 kommentarer

fruensvilje

23.11.2011 kl.18:02

det såg godt ut:))jeg tenkte også å prøve meg på bauntysjokolade:))blir litt julekaker her i huset men ikke mye,besøket lyt få litt godt synes eg også:))ikke for det dei liker godt det jeg serverer av lavkarbomat også:))kos deg med strikketøyet ditt:))

Henrietta

23.11.2011 kl.18:46

Dette ser riktig godt ut for oss gottemomser, nam :)

elins strikkeri

23.11.2011 kl.18:56

Så flink du er som er godt i gang med juleforberedelsane, har ikkje komen så langt eg enno... Kos deg masse no i adventstida:))

farmoringrid

23.11.2011 kl.19:27

Dette ser skikkelig godt ut. Jeg har noen slike oppskrifter jeg og som jeg tente jeg skal prøve. Det går på julegaver her også. Holder på med en genser. Den nærmer seg ferdig. så står et par mønsterstrikket sokker for tur. Et kokkeforkle skal sys. Jeg har brodert et festelig motiv som skal festes på. Det planene så langt.

tovepia

23.11.2011 kl.20:24

Dette så utrolig godt ut! Marsipan er bare nydelig! Håper jeg får laget noe før jul selv, men her skal det ikke stresses når kjøket først blir ferdig...det har jeg bestemt meg for;)

Nyt uka videre, klem fra meg;)

bestemor drillo

23.11.2011 kl.22:15

Like driftig som alltid du Greta! Dette så knakende godt ut!

Jeg stekte 60 krumkaker i går, så jeg har da begynt! Klem fra bestemor!

synnovesyr

23.11.2011 kl.22:31

Så mye godt du lager,jeg har laget corn flakes kake mange ganger den er også peanøttsmør i,farlig god:) forstår at du også lager mye av julegavene selv,det er så koselig og gjøre.Ha en fin kveld:)

24.11.2011 kl.06:23

Hei!

Kjekt å være i gang med juleforberedelsane. Eg er veldig "julete", så starten har gått her og. Smultringane er i boks pluss et par sorter til.

Eg har nett fått en Mariusvest til Emil av pinnane. Var herlig å slippe å strikke arma. :-))

Blir innevær i noen dager nå, så da er det godt å kunne forberede høgtida. Er koselig det.

Håper du får ei fin helg!

Vi snakkast. Klem fra Liv.

venkesstrikk

24.11.2011 kl.20:50

Ser du har hendene fulle, mange koslige timer med strikkepinnene. Baksten din ser deilig ut, vi har laget en del av det og det smaker godt

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits