Herlig tur søndag formiddag.

Fikk med meg min kjære ut å gå, før han sette seg med pc'en for å jobbe heimefra i dag. det vertein del ekstra jobbing på han dei neste 3 månadane. Det er vi vant til. I år er det faktsik enda verre, fordi dei driv å legg om til nytt system. Det er det samme kvart år. det vert som regel i meste laget for han. Men no kan han gjere ein del heimafra og det vert mykje lettere. Da kan han ta det litt sånn når han føler for det. Vi har laga ein liten regel. Han skal så langt det lar seg gjere ikkje jobbe på Rådhuset meir enn ein av dagane i helga. Helst ikkje i det heile tatt. Men da heller jobbe ein del heimfra. Da får jo eg sett han litt meir også. :0).

Han har falt heilt for det å fotografere i naturen. Her kjem eit knippe av bilda han tok i dag.

Sola kommer seg så vidt over kanten på fjellet


Ikkje berre natur nei. Litt rar her, men eg var med hehe


Vakkert syns eg

 


Så eit lite spørsmål til slutt. Er det noen som ser kva dette er?

Da skal eg snart rigge meg til for å sjå att Bjørgen og Northug gjer sitt beste, men eg tror det vert for tungt for dei begge. Kanskje Johaug lurer alle. Det hadde ikkje vore meg imot. ho er berre skjønn.

Ønsker alle ein fin søndag

16 kommentarer

solkro

08.01.2012 kl.12:22

Vi er heldige som har det så flott her hjemme, ja jeg får ta meg ut idag:)

ha en god søndag og heia Marit og Petter:)

Tove

08.01.2012 kl.14:51

Så deilig å kunne jobbe hjemme. Jeg gjør det ofte. Utrolig praktisk med tanke på fleksibiliteten.

gretashobby

08.01.2012 kl.15:38

Tove: Ja det er bra at han kan jobbe litt hjemmefra. Det er berre ekstrajobbingen han kan gjøre det. Må vere tilstede på jobben på dagtid.

Turi

08.01.2012 kl.15:46

Det er so flott ute i naturen, månge fine bilder her.

fruensvilje

08.01.2012 kl.16:05

Her var det masse fine bilder,av selveste fruen også:))godt kledd for en frisk søndagtur.

Skal tru om det siste bilde er frosten på ett glass,vindu?

gretashobby

08.01.2012 kl.16:07

fruensvilje: Ja det er eit glassvindu, men kvar hører vinduet til?

stubbetufsa

08.01.2012 kl.16:50

Fine bilder!

Bilvindu med frost på!

Skrape, skrape!

gretashobby

08.01.2012 kl.16:53

stubbetufsa: Ja det er riktig. Glad det ikkje er min bil. Har heldivis garasjeplass

Biija

08.01.2012 kl.16:53

Flott natur og frontrute med is på :)

malla

08.01.2012 kl.17:05

Kjempefine bilder. Kjekt med data der vi kan jobbe frå alle stader, men eg har ein god regel aldri jobbarbeid på ein lørdag. Den har eg halde på i alle år. Treng ein dag i veka som eg slapper av.

Det var kjempefint veir her også i dag, var ein lang tur i fineveiret vi også, men no ventar rettearbeid resten av kvelden og kanskje litt strikk. Ha ei kjempefin veke.

Bittami

08.01.2012 kl.17:06

Frossen frontrute, ja:) ?

Herlig bilde av deg, Greta - og du så veldig glad ut:)

Ønsker dere mange fine turer fram over, håper været holder seg greit hos dere nå:)

Dere har vel hatt mer enn nok av uvær, tenker jeg.

T er flink å ta bilder:)

jegerfritilhva

08.01.2012 kl.17:06

Ja, vi som har(har hatt) anledning til å jobbe heimefra ( jobbe heime) kan nok overdrive det, i hvert fall gjorde jeg det.........var nesten ingen grenser, så jeg ble nærmest gift med jobben...................Nå ser jeg hvor galt det var, - det bidro nok ikke så rent lite til at jeg ble utbrendt.........Pass på, la det ikke gå så langt.............Godt nyttår!

vestlandsfrue

08.01.2012 kl.18:04

Skikkelig vinter hos dere, her er det bare regn og atter regn.

Ha en flott kveld!

Greta

08.01.2012 kl.18:26

jegerfritilhva:

Han har gått på ein smell eit par ganger. Så for øyeblikket er han veldig klar over problemet, men det er lett å glemme når det står på som verst. Derfor har eg no fått beskjed å sei fra før eg syns det går forlangt. Håper eg slepp det denne gangen. er ia ell fall elttere å distrahere han og få han vekk fra maskina, når han er heime og jobber. Men eg gleder emg til April. Da håper eg att ting begynner å normalisere seg.

Hobbystua

08.01.2012 kl.23:37

Hei og godt nytt år Greta:) Dette var flotte bilder og ikke minst en sprek dame så blid og fornøyd over og være ute i vinterværet. Ja dataverdenen er genial med tanke på og kunne jobbe hjemmefra,men alt til sin tid det også!! Kjempefin header du har nå,og det er vel tatt der du bor vel? Jeg har ikke kommet helt i bloggformen enda,men kommer innom og titter mere siden:) Må du ha en flott ny uke og jeg antar strikkepinnene går fortsatt varmt:))

Fru Helianthus

11.01.2012 kl.23:03

Flotte bilder :) Har flere tilsvarende det nederste "på vent" hos meg selv, gikk ut og skulle skrape bilen en morgen, men fant ut at jeg måtte inn og hente kameraet først, for det var jammen meg kunst som var på frontruta :) (nei, vi har dessverre ikke garasje)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits