Lavkarbokjeks og besøk

Startet dagen med å lage dobbel porsjon med lavkarbokjeks i dag. prøvd ut oppskrifta i går.

Eg var så heldig å få denne boka til jul


Den var til og med signert av utgiver. Det er ekstra kjekt. Da eg følger hennes blogg også. Har ikkje prøvd noe derfra før no. Vel eg prøvde noen oppskrifter ho har laga før jul, men etter att eg fikk boka er dette første tingen eg ahr prøvd.


Desse kjeksa var utrolig gode. Dei heiter mandel og sesam kjeks. Akkurat desse er med i vedlegget til Allers denne uken også. Veldig god med ost på. Einaste forandringa eg gjorde på dagens porsjon var å doble salt og sukrin mengden. Og så steikte eg dem i 16 i stede for 15 min. Men det er nok ovenen min som er litt svak.

hadde besøk av to kjekke damer i dag, og dei likte veldig godt kjeksa dei og. Enkle og lage, greie å ha å sette frem ved besøk og passer godt til f.eks ostepanne som vi hadde til middag i går.

Veret er ikkje noe å skryte av. Da er det kjekt med besøk, så dagen ikkje vert så lang. Ikkje det att eg kjeder meg ellers heller. men det er greit å sjå folk. Skal prøve å komme emg ut å sjå folk kvar dag, men i dag gidder eg ikkje å stresse emd det. Siden eg alt har skravla masse i fleire timer. Får heller sjå i morra.

Tror eg skal prøve ei ny oppskrift snart, men eg må gå til innkjøp av litt først. Muffinsformer er godt å ha til fleire ting ser eg. Skulle vel ahtt sånn muffinsform brett. Ja ja, greier meg vel uten det og.

Strikker fortsatt mye, men ingen ting ferdig enno. Men snart hehe

Ha ein fin dag videre uansett kva ver dere har

14 kommentarer

sandra

11.01.2012 kl.14:22

så flink du er med disse lavkarbogreiene :) har startet et nytt og bedre liv jeg også nå! Gravidkiloene skal vekk :)

solkro

11.01.2012 kl.14:43

Jeg beundrer dere som får til dette jeg synes det ble så kjedelig:))

Ha en god dag

beatheshverdagsliv

11.01.2012 kl.15:03

Sitter å vurderer om jeg skal bestille boken, har endel bøker om lavkarbo... skal starte opp igjen med lavkarbo på mandag og gleder meg:-)) De kjeksene ser skikkelig gode ut.

fruensvilje

11.01.2012 kl.15:04

Dei kjeksa både såg og hørtes gode ut,er det lov å legge ut oppskrift:))

Etter å ha hatt mannen syk her hjemme i en uke så var det helt ok å være alene i dag,og jammen har jeg fått ryddet og vasket noen skuffer og skap:))resultatet til no er 3 fulle nett med søppel.

No skal eg legge opp nok et sokkestrikk,greit å ha no til kvelden

Grete

11.01.2012 kl.16:02

De kjeksene såg veldig gode ut, kanskje både til ost og dessert ?

Jeg har middagen i ovner, koteletter med fyllt squash og fyllte tomater :)

vestlandsfrue

11.01.2012 kl.16:24

Så flink du har vært, og jeg tviler ikke på at de ikke er gode. Det er godt å ha noen å snakke med om dagan, man kan jo bli helt "tussete" å bare gå for seg selv.

Ha en flott ettermiddag!

Allis

11.01.2012 kl.16:48

Ååååh skal si du er flittig!!!! De kjeksa såg jammen gode ut, eg våger meg ikke inn på en sånn lavkarbo diett, hehehe.. hadde nok ikke klart og holde meg unna brød og poteter,,, er helt avhengig av det eg.. hehe..

Flott header bilde, kjekt og se sola på toppane.

Ha en fin fin eftan videre

Greta

11.01.2012 kl.17:47

Grete: Dei passer nok til både ost, dessert, og ved siden av eggeretter. Veldig anvennelige. Så kan ein jo tilsette, krydder, mer søtt og så videre etter eget ønske

Venke

11.01.2012 kl.21:52

Den boka er kjempefin. Her skeiet vi ut i jula, men nå er det slutt på alt det søte, merker veldig godt at kroppen ikke er så veldig glad i det. Så forresten et program fra Høyanger i helga, Norske attraksjoner, artig å sjå film derifra for eg har aldri vore i Høyanger sjølv om vi har farta veldig mange plassar i Norges land

gretashobby

12.01.2012 kl.09:40

Venke: Vart ikkje store utskeielsene på meg i jula. Kun vanlig panering på kalkunbiffen. Klarer ikkje baconsvor. Litt vart det jo, men det var lavkarbosnop :0).

Det var morsomt å sjå fra Høyanger. Såg reprisen også. He he. Var så dumt att vi ikkje var heime den dagen. Men kjekt å sjå masse kjentfolk da. Det att du ikkje har vore her, er ikkje vanskelig å gjere noko med. Du er hjertleig velkommen på besøk :0)

tovepia

12.01.2012 kl.19:03

De så ihvertfall gode ut. Jeg holder meg til Mimmis knekkebrød, for de er jeg avhengige av;)

Her har vi fått dosen med snø så det holder;)

Nyt helga som kommer, klem fra meg;)

Bittami

12.01.2012 kl.22:01

Du er flink med lavkarbo:)

Og å treffe folk er viktig, men jeg er ikke like flink til det selv.

Vi skal feire 10-årsdag i helga, så da blir huset fullt i et par dager. Først voksenbursdag på fredag, og så barneselskap på lørdag. Jeg får vel bytte ut pinnene med baking i kveld, tenker jeg:)

Kos deg med både strikking, baking og skravling:) Man trenger litt av alt!

Klemmer fra meg:)

Anne-Britt

13.01.2012 kl.13:16

Så flink du er. Får til det meste. Håper dietten hjelper deg.

mimouna

13.01.2012 kl.14:43

Heisann Greta.

Pc-en min er "snill" i dag, så da er jeg på bloggrunde. Begynner å lure på om det er netforbindelsen som tuller seg jeg, og ikke pc-en. For nå virker plutselig alt nesten normalt igjen. Snodig. Eller kanskje pc-en hørte at jeg ville søle te i den, hihi.

Den boken så ikke dum ut. Frøken Dings er jo vegetarianer, og da kunne det vært greit med litt sunnere bakverk. Skal sjekke den ut i bokhandelen tror jeg.

Samme vær her som hos dere, men det er jammen godt å komme seg ut litt likevel ja.

God helg og klem fra meg. :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits