Dagen i går. Snøfør til Ørsta, kosedag i Ørsta, veldig slitsom snøkave heim fra Ørsta

I går skulle min kjære på eindagseminar i Ørsta. han har det travelt på jobb for tida og hadde ikkje tid til å overnatte, dermed måttte han heim etter seminaret i går. Eg vart med. Både for å holde han med selskap på den lange veien, for å treffe Connie og kjøpe garn, og ikkje minst for å slippe å sitte her heime å vente å vere redd for han kjøre å leine på vinterefør. Og vinterføre det fikk vi.

vi starta 6.50 og hadde småglatte veier halve veien. Siste rest var stort sett bar og vi brukte vel 4 timer. Litt meir enn eg hadde håpa, men det gjekk jo greit da. Seminaret skulle vare fra 11.30 til 17.30. I den tida hadde eg fri til å gjøre det eg ville hehe. Var altså så heldig att Connie, fruensvilje kom til Ørsta for vere der saman med meg. Vi hadde ein super dag. Her er ho da vi spiste lunch


Veldig kjekke dame. Det er andre ganger eg treff ho. Er no kjekt att ein kan treffe å få nye venner på nettet også. Ikkje berre venner som ein har på nettet, men kan treffe dem i virkligheten også.

Det første vi gjorde etter att vi møttest var jo å gå på ein herlig garnbutikk da. Her er kva eg fikk med emg derifrå.


Mitt neste oppdrag. offwhite Marius med rund sal og litt ekstra mønster på. i sandnes alpakka.


Dette er det meininga att det skal verte ein genser til meg av. Oppskrift fra boka retromasker. Vi får sjå når eg får tid til å starte på den.


Dette skal verte gryteklutar ein gong i iløpet av året.

Var å kikka litt på kjole også. Der hadde vi ulik smak eg og damen. Litt gøy det og. Men eg var ikkje i rette kjolemodus. Har god tid til å kjøpe den kjolen. Eller til å få den sydd. Har eit lekker stoff liggende hos dattra, men ho har nok ikkje tid til å sy den.

eg trudde Torstein var ferdig kl 17, men han kom ikkje før kl var nermere 17.30. Veret var ganske greit i Ørsta da vi dro. Men snøkaven kom omtrent med det samme vi kjørte av ferga i Folkestad. Veldig dårlig sikt, ubrøyta veg og dermd glatt vegbare, gjorde det til att vi ikkje rakk neste ferge på Lote. 20 min å vente. Så stavra vi oss videre heimover. Tror ikkje det var mange ganger bilen var over 60 km i timen, uteom i tunellene. Kjørte ein lang strekning i 30. Men for det meste gjekk det sånn ca i 50 km i timen. Litt dårlig bilde det som kjem no, men sånn var utsikten ut frontruta til tider


Hadde vi på langlysa vart det berre kvitt. Det var heldigvis byger, sjølv om det virka som det var ei byge heile tida. Det var vogntok i grøfta, melkebil i grøfta, Rev over vegen rett forann bilen. vi måtte følge med begge to. Vi sat og nistirra ut frontruta begge to. Kl 23.05 låste eg opp døra til leiligheta. Da var det godt å kome heim. Lagde oss litt mat og fann roen før vi stupte til sengs. Alt eg hadde kjøpt stod utover golv og benker da eg stod opp i dag. Utenom det som måtte rett i kjøleskapet. Orket rett og slett ikkje å sette det på plass.

Var veldig glad eg var med og det var min kjære også. Ikkje kjekt å kjøre i slikt ver åleine. Vart invitert i 80 års dag på sunnmøre i starten av februar i går. Ikkje rette dagen å få ein slik invitasjon på hehe. Dit er det enda lengre å kjøre. Ikkje har min kjære tid til det heller. Synd, men den invitasjonen måtte eg takke nei til. er ikkje rette årstida å farte rundt på vestlandsvegene. Man kan vere heldig eller uheldig som vi var i går. Men vegene var opne heldigvis. Og det gjekk veldig bra, så eg skal ikkje klage. Eg kan slappe av i dag. Verre for Torstein som måtte på jobb som vanlig. Heldigvis har han fri i morra. Tror det gjer han godt med ein heil dag fri uten noen særlige plikter. Ikkje anna enn dei eg setter han til i huset og dei han sjølv ser han må gjere :0).

No skal eg over i strikkestolen å "jobbe" litt. Strikket ikkje ein maske i går så no ligg eg etter skjemaet.

Ønsker alle mine lesere ei god helg

13 kommentarer

Solkro.blogg.no

20.01.2012 kl.10:57

Det hørtes ut som dere hadde en hyggelig dag inntil kjøreturen hjem, jeg er helt enig med i at slikt vær er vanskelig å kjøre i .

Ikke lite garn du har fått med deg hjem og mange lykkelige som tilslutt får nydelige produkter.

Ha en fin dag sammen med strikkepinnene dine:))

Sidselsidserk

20.01.2012 kl.12:15

Så trivelig å treffe "kjentfolk" fra bloggland:-) og skal si du fikk shoppa litt garn også. Det er godt å komme hjem etter en slik tur og jeg skjønner godt at det ikke fristet å ta turen om igjen på denne årstiden.

Likte godt at du var enig i alt jeg:-))

Klem til deg Greta

malla

20.01.2012 kl.13:35

Vi hadde ein slik tur til Bergen dagen før. det var ein fin tur, og kommheimatt med mykje bra garn. Ønskjer deg også ei fin helg.

fruensvilje

20.01.2012 kl.17:33

Ja her ser jeg hva du mente med vær hemmat uffa nei vintersdag er nok ikke beste tida å reise lange vegane på for å være med i selskap.

Håper du har fått kosa deg masse i dag:))du har iallefall litt å strikke på:))klem

passion4lifeandtravel

20.01.2012 kl.18:12

For et flott og innholdsrikt blogginnlegg :-)

Hjemturen hørtes tøff ut, men godt dere kom dere vel hjem...selv om dere må virkelig ha vært slitne...

Så kos at du traff en bloggvenninne...utrolig hva man kan oppleve gjennom bloggverden...hørtes ut som om dere hadde noen koselige timer...også så mye flott garn...ja...da er det ikke vanskelig å gjette at strikkepinnene kommer til å gå varme denne helgen også <3

Ha en god og avslappende fredagskveld.Klem.

Hobbystua

20.01.2012 kl.19:22

Høres ut som Dere har hatt en fin dag sammen i Ørsta,,og jammen har du også fått kjøpt med deg masse deilige nøster med garn. Det går nok unna på garnet hos deg vil jeg tro:) Men kjøreturen hjemover igjen kan jeg ikke si virket så koselig,men godt alt gikk bra og trykt fremme i Høyanger igjen. Du lurte på om jeg hadde hefter med mønster,,ja det har jeg og jeg scanner og sender deg gjerne hvis du vil ha. Må Dere begge ha en flott helg,og kos deg med garn og pinner:)))

venkesstrikk

20.01.2012 kl.20:27

Så hyggeligt dere har hatt det, sikkert koselig å treffe Connie. masse jobb har du kjøpt deg også ser jeg, det blir mange koslige timer med strikkepinnene. Det er langt å kjøre når det snør, men med tida til hjelp går det bra som regel

20.01.2012 kl.20:38

Høres ut som du hygget deg, - og nå har du mye å strikke av. Vi får vel "resultatene" etter hvert.

Anne-Britt

21.01.2012 kl.08:36

Høres ut som om dere hadde skikkelig vinterføre ja. Sånn blir det her i dag og. Det laver ned, og vi står på farten for å reise på Badeland med ungene i dag. Lovt er lovt. De venter veldig, og blir nok godt å komme i terapibassenget selv og. Flott jakke under i striper, og nydelig Marius. Må si du er rask. Tjener du noe på det du strikker? Hvor mye tar du? Jeg tenker bare litt framover i forhold til strikking og sying. Ser nemlig ut til at jeg foreløpig ikke kommer til å jobbe mer enn 50%. Håper det går i orden med arbeidsavk penger nå. Det blir lite å leve av i forhold til hva man er vant til, så tenker kanskje jeg etterhvert skulle prøvd meg på noe salg, hvis det er noe å tjene på det da. For har jo to barn som skal følges og som man skal tas seg av, og er jo litt på jobb og. Så vet ikke helt. Ønsker deg en god helg. Klem fra meg

Bittami

21.01.2012 kl.08:51

Uff og uff, for en tur hjem dere hadde. Og til Førde også. Det utrolig slitsomt å kjøre i sånt vær, det vet jeg. Nå får dere bruke helga på å kommer dere igjen, og snart er turen bare et minne. Blir godt når våren og sommeren kommer igjen, da kan man nesten gjøre hva som helst:)

Ha ei flott helg i vest:) Her i nord er det nattevakter i helga:) Og soving på dagen!

Klem fra meg!

Allis

21.01.2012 kl.13:02

Åååy så koselig og treffe blogg venner ;-) Eg har gjort det flere ganger og de jentene er bare helt topp og har vært på besøk hos meg flere ganger. Eg misunner dere ikke den turen der, fysj, det er jo så skummelt og kjøre på sånt føre. Godt dere kom dere velberget heim igjen.

Ha en flott lørdag videre og takk for nok et koselig innlegg fra deg;-)

Tove

22.01.2012 kl.13:54

Kjenner igjen denne dama ja. Hyggelig med bloggtreff i virkeligheten også. Morsomt.

23.01.2012 kl.20:43

Herlig med snø som blir liggene. Nå har vi jammen fått ordentlig vinter her også.

Jeg så snøkheksa inni alt det grønne på det 3. siste bildet jeg. Og en veldig blid Grata helt til slutt. ;)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits