Julegaver og anna gave til dattra

Endelig har eg fått bilder av det dattra fikk til jul og ei anna gave.


Eg fikk ikkje tatt bilde sjølv av det meste og jakka den måtte ho sjølv sy glidelås i. Det er jakka som ikkje er julegave da. Den har ho plukka ut sjølv.


Pus "barnet" deira ville også vere med på bildet. Ho er no skjønn da innepusen deira :0)

skal ta ting for ting. panne bånd og hals er strikka i dobbel misti. Skjørtet er strikka i fabel. Begge dei er dropsoppskrifter. skjørtet må ho sy eit strikk i . Etter bruk var det for vidt i livet.  Jakka er strikket i alaska det er pulsvantene også. Dei er mitt design da. Ellers har eg brukt oppskrifter på alt. Jakka vart strikka på tvers. Ny erfaring for meg og litt uvant og eg måtte lese og lese oppskrifta mange mange ganger. Den fann ho i bladet Mog M. Oppskrifta altså :0).

Er veldig kjekt å strikke til den som virkelig bruker det. Men no har ho vel så mye att eg må til å tenke i andre baner når ho skal få gaver.

Har funne ut att no er det på tide å bestille time hos legen for å få sjekka det kneet som ikkje er operert. det har krangal ein del i vinter. Det gjer det fra tid til anna, men no begynner eg å verte redd for att det skal bli så dårlig som det venstre var før operasjonen. Får nok roet det ned att noen ganger til, men eg vil ikkje komme i den situasjonen att eg ikkje klarer å gå og vert sittende i ro i eit halvt år før og eit halvt år etter operasjon. får begynne no og få sjekka om det er så gale inni der som eg frykter. Kanskje er det ikkje det og da kan eg jo roe ned eit åpar år til. Det hadde vore det beste. Vil vere føre var denne gangen.

Kroppen krangla ekstra i går. Da eg var oppe og trente i natt såg att det hadde starta å snø. Så da skjønner eg kroppen. Den har likt seg no når vi har hatt stabilt kaldt ver. Det er bedre det når ein kler seg godt. Enn når nedbøren kjem att. Ja, ja eg bur der eg bur og da får eg ta konsekvensene av det.

Da får eg komme meg i stolen og "jobbe". Ønsker dere alle ein flott dag. Takker for alle koselige kommentarer

18 kommentarer

Matja

02.02.2012 kl.09:18

Et rålekkert sett.Dette kan du være skikkelig stolt av og datteren din er bare nydelig.Er imponert over alt det fine du strikker.Klem:)

siljeirenehobby

02.02.2012 kl.09:28

Owww kjempe fint sett du har strikket til henne, skjønner godt at hun bruker det mye:)

Liker ikke at du sliter med kropp og kne.... Men godt at du har tenkt å være føre var! Det er ikke så dumt det med de lange ventelistene som er.... Ønsker deg alt godt og god bedring. Kos deg i stolen med arbeidet ditt. Håper det slutter å snø igjen, her er det bare et par fjon som er kommet og godt er det:) Men, vi håper på en liten hytte tur i helgen så det får bare snø her for der vi skal er det masse snø... Kjekt for jentene det:)

Ha en fin dag min venn<3

lulltove

02.02.2012 kl.09:33

Så utrolig heldig datter :) Vakker datter og vakre klær :)

fruensvilje

02.02.2012 kl.09:39

En utrulig vakker datter du har og så godt som hun kledde dei vakre kledene.

Du er bare så flinke.Jeg er av den meningen att gode strikkeplagg lever i årvis og kan arves av neste generasjon om det blir stelt riktig.Så om datteren din har mye nå så kan det komme en dag da du ikke greier å strikke like mye,da er det godt å ha litt lager å ta av :))Uffa håper ikke du må til med ny opperasjon,ønsker deg lykke til så får du prøve å holde deg litt i ro:))

Grete

02.02.2012 kl.09:58

Så flott å få bilde av dattra med alt på, skikkelig flott var det :))

Du sliter med knea du og ja, ja jeg venter jo bare på dato for operasjon, og denne gangen er vi føre var :))

Kos deg med dagen :)

solkro

02.02.2012 kl.10:13

For et flott bilde av datteren din,og hun er heldig som har en mor som strikker:) og den kroppen våres ja den kjenner nok litt på været,jeg er også plaget med kneet og har fått kortison sprøyter så det holder blir ok i 14 dager så er rett på an igjen.men tror jo på at det å bevege seg er det beste:) forsiktig!

02.02.2012 kl.11:16

Kjempelekkert sett til ei nydelig jente :-)

Heldig hun som har ei så dyktig mor.

Håper ikke du blir så ille plaget med kneet, men det høres jo ikke bra ut når du må stå opp å trene om natten.

Ha en kjekk dag!

tovepia

02.02.2012 kl.11:47

Var du oppe og trente i natt??

Nydelig antrekk til en vakker datter!!

Ikke trivelig nå kroppen krangler slik, og ille når været gjør det verre også. Jeg har en lunefull ankel for tida, men den går seg som oftest til igjen;)

Nyt dagen, snart helg, det liker jeg;) Klemmings;)

elins strikkeri

02.02.2012 kl.16:18

Wow så flotte plagg du har laga til din datter, superfint!! Håper du snart føler deg i bedre form, klem:))

02.02.2012 kl.17:01

Hei!

SÅ NYDELIG!!! Akkurat mine farger. Den jakka var utrulig fin, og Monica er jo skjønn

uansett. Alt kler jo den smukke. Var virkelig flott drakt det der.

Fælt når en verker så det går ut over nattesøvnen. Håper det kommer seg etter hvert, og at du får komme på røntgen.

Hilsen Liv.

strikkogtov

02.02.2012 kl.17:25

Nydelig antrekk i fine farger. Håper du får orden på kneet snart :)

malla

02.02.2012 kl.19:51

Flott sett og kjempeflott datter! Håper det går flott med kneet ditt. Eg har to kustige hofter.

Hobbystua

02.02.2012 kl.20:23

Dette var et nydelig antrekk som passet veldig godt på en flott ung dame,,og ser at fargene passer godt til henne også:) Nydelig datter,og en veldig flink mamma som strikker så mye fint:) Er mange som sliter med vondt nå,,men været spiller nok kanskje inn også. Men du får nok undersøke kneet ditt,,skal ikke stå opp på natten med trening Greta. Ellers må du ha en fortsatt fin strikkekveld,,for antar pinnene klirrer for fullt:)) Klemmings:))

Eva Petronella

02.02.2012 kl.21:30

Så fine ting du har strikket til dattera di, og så koselig at ho likte plaggene. Det er sannelig trivelig å strikke til personer som blir glad for det man lager =)

Lykke til med kneet ditt - kan være lurt å få sjekket det hos legen, ja - Blir veldig slitsom om du må fortsette med natt- trening for å holde smertene i sjakk ;-/

klem

Allis

02.02.2012 kl.21:33

Hæ!!!! Har du strikket den drakten der og, fy flate så flott den var , for ikke å snakke om den flotte datteren da. Heldige ho!!!

Ja disse vrange kroppane som ikke liker værforandringer kjenner eg godt til , og så kjedelig du har det med vondt kne, har sjøl operert 1 og strever noe infernalsk med det enda, må av og til bruke ei sånn kneskinne, det holder alt på plass.. hehehe.. ikke morro og vingle rundt.. hehehe... God bedring , og håper det ordner seg med kneet.

Ha en fin fin kveld videre;-) Klem

venkesstrikk

02.02.2012 kl.21:56

God kveld :-) Flott datter du har og artige klær du har strikket til henne, ser ut som det er akkurat til hennes stil. Det er mange som påvirkes av værskifter, håper kroppen blir bedre, men det høres ikke så veldig godt ut med hverken kneet eller resten av kroppen. Ha en fin kveld

passion4lifeandtravel

03.02.2012 kl.19:31

For en utrolig nydelig datter du har...bildene var så vakre...at sorry Greta...jeg for en gang skyld glemte å se på det fine du har laget...det var bare datteren din som skinte på bloggen i kveld.

Klarte å få med meg at kroppen har kranglet, og jeg ønsker deg god bedring og en natt uten trening, men heller massevis søvn <3

Gry Robertsen

04.02.2012 kl.06:27

Å det var ett kjempefint sett. Så flink du er:-) Imponert!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits