Masse rare tanker og eit par pulsvanter :0)

Hei. Eg har jo skreve om att ryggen ikkje er snill med emg og att no har venstre kneet, det som ikkje er bytta ut, har begynt å krangle meir enn berre sånn vanlig. Syter og klager. Lørdag var eg ganske så dårlig form, følte emg sjuk og elendig og syntes veldig synd på meg sjølv. Egentlig på fredagen også.

Poenget mitt er  att like før eg skulle elgge meg på lørdagskvelden så tenkte eg for emg sjølv. No får du ta deg sammen Greta. Du vert overhode ikkje bedre av å synes synd på deg sjølv. Omgivnadene dine (les min kjære og alle som les bloggen) synes ikkje det er så spennde å høre på meg når eg sutrer. Slutt med det og tenk posetivt og tenk over kor heldig du egentlig er. Bestmte emg der å da for att søndagen skulle eg vere meir posetiv å sjå om det ikkje ville hjelpe.

Rart med desse tankene kor dei kan løfte deg fort og på samme måte bryte deg ned enda fortere. Søndagen var formen bedre. Ikkje topp neida, men bedre fordi eg tenkte posetivt. Da er det lettere å gjere dei tinga som er bedre for kroppen også. Blir mye smertestillende når eg har det slik, men i går greide eg å strate med litt nedtrapping att. Det er bestandig poestivt:0). Så er eg jo så heldig att eg har verdens beste og mest forståelsesfulle mann. Han sliter no med nakken og dermed hodet og massse å gjere. Men står på. Så har eg verdens beste barn, svigerbarn og barnebarn. Siden dei ikkje bor her, så ser vi dei ikkje så ofte. Men når vi er saman har vi det desto kjekkere :0). Har flere gode venniner. Når eg er lite mobil, så kjem dei innom så ofte dei ahr anlednig. Herlige damer er dei. Eg har som sagt ingen andre på dagtid å ta hensyn til og kan berre pleie meg sjølv når det trengs. Sjølvsagt sutre masse for emg sjølv når eller om eg vil det. Men det er jo som eg før sa, lite konstruktivt.

Hadde ein god dag i går. Kneet var bedre, eg koste meg i mitt eige selksap og strikka faktisk på noe til meg sjølv. skal til Førde på torsdag. Da skal eg kjøpe garn til to nye oppdrag. før det får eg strikke på mine 18 småstrikk og genseren min.

ein liten ting kan eg legge ut i dag da.


Dårlig fargegjengivelse ser eg. Desse er strikka i Merino ekstra fin og dei er lys lilla. Ikkje lett å sjå her. Men det er ein fin lillafarge. Enkelt ege design. Legges i lageret og når eg har noen flere småstrikk ferdig får eg legge dei på eplabutikken min
http://epla.no/shops/strikkedama/

Ikkje mye som ligger der no, men skal fylle på etter kvart.

tilbake til kor godt eg har det. Såg siste episode av "uten grenser2 på søndagskvelden. Det er noe som får ein til å tenke. For noen mennesker, for eit pågangsmot og livsvilje. Eg er så heldig som har alt eg har.

Eg les jo ein del blogger og har lært mye igjennom det. Trodde før att alle andre hadde så mye enklere liv. Ikkje noen serlig bekymringer og alle fiska ting mye bedre enn eg. Men har lært att alle har noe som dei må jobbe med. Det er godt å lese om og høre om att andre også sliter litt. Og så i samme slenge lese om att kvar enklet har tatt tak i ting og fått det bedre. For mange kan påvirke våre liv og gjøre kvardagen mindre god. Men, og det er eit stort men. Det er vi som er vår egen lykkessmed. Det er berre vi som kan gi oss sjølv eit godt liv. Det vil sei att vi kan sjølv bestemme om andre skal få lov til å påvirke oss negativt eller posetivt. Slutte å tolke det andre sei og skriver. Vel, tolke gjer vi vel heile tida. Men prøve å tolke ting i posetiv retning. Ikkje alt handler om oss, sjølv om i alle fall eg har lett for å ta til meg ting som overhode ikkje var mynta på meg.

Masse rare tanker i dag, men hovedbudskapet mitt er. Eg er priveligert som har så mange rundt meg i heile landet. Både familie, nære venner, perifere venner, bloggvenner. Eg kan velge sjå lyst på livet. Eller eg kan gremme meg over, dårlig økonomi, dårlig kropp, att min kjære sliter med helsen o.s.v Men akkruat no så ser eg frem til alt som skal skje i året som kommer. Neste møte med familie og venner. Eg er så heldig og har det så bra. Det gjelder berre å sjå det.

Masse ord som kom ut av emg i dag. Håper det er forståelig. Ha ein super duper dag alle sammen. Er så glad i dere <3

16 kommentarer

Allis

07.02.2012 kl.09:18

God morgen Gtreta;-)

Et flott og tankefullt innlegg i dag. Du har så rett så rett, det med positive tanker gjør dagen lettere for alle. Eg har det som leveregel sjøl. Håper du får en flott dag videre og masse god bedring.

ps.. pulsvarmerane var knall;-))

Sender masse smil til deg og en klem.

Allis

07.02.2012 kl.09:19

Hahaha eg ler... Det vart fortidlig med rettskrivingen i dag.. Du heter seff Greta og ikke Gtrea. hihihihi

Grete

07.02.2012 kl.09:26

God morgen Greta og godt å høre at dagene har tatt seg opp for deg også :))

Nei dagene går opp og ned med kroniske smerter, men skal man leve eller klage? ja da velger vi vel og leve, og sjølsagt kan vi grine og synes synd på oss sjøl i blandt, og det er jammen meg lov, men i det store og hele så kommer man nok lengst med en positiv innstilling til livet, for man vet jo ikke hva fremtiden bringer, og den skal vi jo være med og fylle selv !

Ønsker deg en flott dag og pulsvantene dine var fine :))

klem fra meg :)

Solkro.blogg.no

07.02.2012 kl.10:13

Flott skrevet, og har også tenkt på det programmet og tenkt nei nå må jeg jammen ta meg sammen.

Slutt med sytingen og se positivt på dagene tross alt har vi det godt og man trenger jo heller ikke å nevne alle plager og vondter hver dag for det er mange som har det likt.

Bitterhet og utakknemlighet plager nemlig en seg selv mest med spør du meg:)

Ha en fin dag:)

Og de pulsvantene var lekre:))

Goe knib

fruensvilje

07.02.2012 kl.10:14

God morgen.Vi snakket også om programmet uten grenser i går,livet får en ny dimensjon når en ser slikt:)vi har alle lov å sutre og klage litt bare vi ikke går oss fast i det men reiser seg og kommer videre:))håper dagen din blir god:)klem fra Connie

PS pulsvantane var kjempeflotte:))

Gry Robertsen

07.02.2012 kl.10:22

Det programmet satt mye i perspektiv for meg...utrolig hva de fikk til med de begrensningene de har! Bare å ta av seg hatten. Håper dagen blir fin for deg. Og jammen var de pulsvarmerne flotte:-)

tovepia

07.02.2012 kl.10:44

Trist å høre at du sliter slik med helsa, og jeg synes du er tøff som klarer å tenke positivt, for det tror jeg er viktigere enn man aner! Programmet på TV får sannelig problemene i perpektiv, de er tøffe til gagns!

Håper du får en utgreiing å det kneet som vil hjelpe deg.

Masse gode dager ønskes deg, klem fra meg;)

ewymarie

07.02.2012 kl.10:57

Du har så rett at man må se de fine tingene i livet selv om noe fort kan overskygge det positive : ) Ønsker deg god beding og en fin dag : )

Hobbystua

07.02.2012 kl.12:29

Er ikke godt når det helsemessige skal plage en,,men er godt at du ser det positive i det,,og hvet at det ikke er noe mere alvorlig,,,men skjønner deg godt:) Min nabo og turkamerat gjennom flere år var med på * uten grenser*og hun er blind. Så her har vi nok mye og lære tror jeg når en ser virkelig hvordan enkelte sliter seg frem i livet. Flotte pulsvanter du har strikket deg,,og det er bestandig godt og ha noe på lur:) Fortsatt en fin dag Greta,og en god bedring:)

siljeirenehobby

07.02.2012 kl.13:29

Hei min venn.

Godt å få ut litt ord av og til, men en ting vil jeg si deg min venn: Jeg har ALDRI oppfattet deg som negativ og sutrete!! Alle sammen har vi en dårlig dag eller 3 innimellom og da er det lov å syns litt synd på seg selv(ikke farlig så lenge det ikke er sånn alltid)

Sant som du sier, vi bestemmer mye selv med tankene våre og positive tanker hjelper på som godt som alt tror nå jeg da. '

Syns du er flink å tenke positivt og du er alltid god med de rundt deg, venner, familie, bloggevenner osv, du er raus med gode ord og det er en god egenskap.

Jeg har også lært mye av å lese andre sine blogger:)

Ønsker deg alt godt min venn og ha en strålende fin ettermiddag:)))

Klemmer i fleng til deg<3

07.02.2012 kl.15:31

Hei!

Er SÅ enig med deg! Klare vi å ha positive tanker er det en makt i seg sjøl. Ingen har sagt at livet skal være "rosa". Vi må takle problema når de kommer, og de kommer. Vi får jo litt "bagasje" med åra. Den skal lærer oss å tåle, og å finne løsning, på det meste.

Det som er sikkert er at det ikkje finnes en ubetydelig dag i vårt liv.

Klem fra Liv.

venkesstrikk

07.02.2012 kl.18:08

Det var gode ord på en tirsdag. Alle har vi vel vårt å slite med, noen mer enn andre, men det er som du sier, det hjelper så lite å klage, av det blir ting bare verre. Positiv holdning hejlper og så smitter det over til andre, så kanskje du har gjort dagen bedre med ditt innlegg. Ha en strålande dag Greta :-) Life is good!

kunsth

07.02.2012 kl.19:44

Fine pulsvanter Greta. Du er positiv !! En har lov å kjenne på det når helsa ikke er helt topp, men sant som du sier. Det handler mye om hvordan en tar det og ikke hvordan en har det.

God bedring og fortsett slik du er :)

synnovesyr

07.02.2012 kl.19:59

Flott innlegg dette her. Det du sier er så viktig,og ha positive tanker er så utrolig viktig,selv om det på dårlige dager ikke alltid er så lett. Det og kunne se på det gode man har i livet gjør at det blir lettere og takle det dårlige.Syntes du høres ut som en positiv og reflektert dame:) ha en fin kveld og håper at formen bare blir bedre og bedre:)

elins strikkeri

07.02.2012 kl.21:23

Hei. Ja her var det mange kloke og sanne ord!!!!! Fine pulsvarmere du har laga, håper du har det fint og ynskjer deg ei fortsatt god veke, klem:))

vestlandsfrue

08.02.2012 kl.20:18

Heia Greta!

Les bloggen din først nå, har vært på jobb og tiden flyr.

Skjønner godt at du blir lei deg når kneet ikke er godt, det er ikke moro å kjenne på smerter, kanskje både natt og dag. Og du har jo vært gjennom dette før....

Men som du selv sier så er det mange som sliter, og mange skriver blogg om det. Det er vel en slags trøst å finne ut at noen har det mye verre enn en selv. Iallefall må jeg selv på mine verste dager tenke at livet kunne vært verre. Og at jeg har egentlig ingenting å klage over. Jeg klager egentlig bare over småting i forhold til mange andre.

God bedring ønsker jeg deg iallefall! Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits