Lavkarbobløtkake :0), skjerfet fra i går og litt til

God morgen til alle som fortjener det. Det vil sei alle .0). Vil også benytte anledningen for alle hyggelige kommentarer. Er overveldet. Rett som det er :0).

I dag har eg egentlig ikkje så mye på hjertet. Men eg vil berre vise dere skjerfet fra forrige innlegg. Der fikk eg gode råd om kanskje bruke ei trenål på den. Tenkte litt på det. eg har ei rund treeske som eg har arva av min bestemor/mormor. Den har eg knapper i. Den som kjnner meg skjønner sikekrt kvifor eg har knappene min i ei eske fra henne :0). Poenget er att eg fann ut att eg skulle sjå om eg hadde noen passende knapper der. Og det fann eg.


Det vart ikkje så verst nei. Veit ikkje om eg skal ha det sjølv, eller om eg skal gi det vekk. Får tenke litt på det. Eller kanskje eg legg det i salgseska.

Eg er litt svak for Melodi grand prix. Men ofte er eg veldig skuffa over programmene. Men det er eit greit bakgrunnsprogram for strikking og avslapping på ein lørdagskveld. Eg falt heilt for åretsvinner. Syns låta var morsom og gutten var no berre hærlig da. Ein ekte gladgutt som tar vare på mulighetene når den byr seg og ein som aldri gir opp. Håper han kommer seg videre fra semifinalen i den europeiske finalen. Nok om det.

Gratulerer med dagen alle mødre :0). Eg lagde bløtkake i går. og den måtte vi jo teste. lavkarbo sjølvsagt .0).


Eg er ingen kakepynter, men den ser ikkje ut som eit takras heller. Oppskrifta er fra boka eg fikk til jul. Så den deler eg desverre ikkje.


Det vart eit voksent stykke med kake og ein liten bit med lavkarbosjokolade. Den vart veldig god. viss vi skal kikke på noe så kunne eg ha hatt mer krem oppå. Syns den er fult på høgde med vanlig bløtkake. Det fine med den er att du vert mett og det varer.

I dag vert det masse sport titting og litt strikking ellers ingen planer. Må ha litt bløtkake da.

Ha ein trivelig dag alle mødre og ellers alle som leser dette.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits