Gartulerer med dagen alle mødre, skjerfet fra i går og litt til

 

God morgen til alle som fortjener det. Det vil sei alle .0). Vil også benytte anledningen for alle hyggelige kommentarer. Er overveldet. Rett som det er :0).

I dag har eg egentlig ikkje så mye på hjertet. Men eg vil berre vise dere skjerfet fra forrige innlegg. Der fikk eg gode råd om kanskje bruke ei trenål på den. Tenkte litt på det. eg har ei rund treeske som eg har arva av min bestemor/mormor. Den har eg knapper i. Den som kjnner meg skjønner sikekrt kvifor eg har knappene min i ei eske fra henne :0). Poenget er att eg fann ut att eg skulle sjå om eg hadde noen passende knapper der. Og det fann eg.


Det vart ikkje så verst nei. Veit ikkje om eg skal ha det sjølv, eller om eg skal gi det vekk. Får tenke litt på det. Eller kanskje eg legg det i salgseska.

Eg er litt svak for Melodi grand prix. Men ofte er eg veldig skuffa over programmene. Men det er eit greit bakgrunnsprogram for strikking og avslapping på ein lørdagskveld. Eg falt heilt for åretsvinner. Syns låta var morsom og gutten var no berre hærlig da. Ein ekte gladgutt som tar vare på mulighetene når den byr seg og ein som aldri gir opp. Håper han kommer seg videre fra semifinalen i den europeiske finalen. Nok om det.

Gratulerer med dagen alle mødre :0). Eg lagde bløtkake i går. og den måtte vi jo teste. lavkarbo sjølvsagt .0).


Eg er ingen kakepynter, men den ser ikkje ut som eit takras heller. Oppskrifta er fra boka eg fikk til jul. Så den deler eg desverre ikkje.


Det vart eit voksent stykke med kake og ein liten bit med lavkarbosjokolade. Den vart veldig god. viss vi skal kikke på noe så kunne eg ha hatt mer krem oppå. Syns den er fult på høgde med vanlig bløtkake. Det fine med den er att du vert mett og det varer.

I dag vert det masse sport titting og litt strikking ellers ingen planer. Må ha litt bløtkake da.

Ha ein trivelig dag alle mødre og ellers alle som leser dette.

11 kommentarer

fruensvilje

12.02.2012 kl.09:16

God morgen og god morsdag til deg også Greta:)kaka di såg god ut den så kos dokke godt og nyt kaka.

Skjerfet ble helt annerledes når knappene kom på,ikke alltid så mye som skal til:))her ventes et innrykk snart så dagen min går nok mest opp i unger i dag og i morgen:))

Tove

12.02.2012 kl.09:16

Obs har vist glemt morsdagen jeg. hi..hi.. har ikke fulgt med på Grand Prix i år jeg, men har notert meg at det var en velfortjent seier til han som fant.

Ha en flott morsdag og nyt den deilige kaken

solkro

12.02.2012 kl.09:38

Da er det bare å gratulere oss mødre:)

Kaken så god ut den, likte også godt Grand Prix sangen som vant:)

Ha en super søndag og kos dere<3

skjerfet ble veldig fin med de knappene<3

synnovesyr

12.02.2012 kl.09:52

God morsdag til deg også:)så lekker det skjerfet ble med de knappene,er ofte bare noe små detaljer som skal til. Må si jeg er enig med deg ang. grand prix,jeg syntes også det var den beste som vant,en flott flink gutt. Ha en riktig fin søndag:)

Allis

12.02.2012 kl.12:15

Grattis med dagen Greta;-))) Syns det skjerfet var knallfint for ikke å snakke om bildet av deg;-)))

Kaka såg kjempegod ut, nammis...

Kose dere masse i dag, nydelig vær har vi og!!!!! så vi har all grunn til å smile;-)

tovepia

12.02.2012 kl.12:28

Her er det dårlig med kaker, men det blir lammelår til middag, for det hadde ligget lenge nok i fryseren;)

Blejo flott med de knappene på!

Jeg ser "Hver gang vi møtes" istedet for GP, for dt er et virkelig herlig program;)

Ha en finfin dag, klem fra mæ;)

strikkeogheklelise

12.02.2012 kl.16:37

Hei. En riktig god morsdag til deg og. Kjempefint skjerf og kake. Fortsatt fin dag :)

12.02.2012 kl.16:54

Hallo!

Eg er litt seint ute med "grattis med dagen". Godt meint for det. :-))

Skjerf og kake ser berre lekkert ut!

Eg har ikkje sett på MGP iår, men eg ser jo at vinneren er en stor sjarmør. Flott gutt.

Ha en fin søndags kveld.

Klem fra Liv.

vestlandsfrue

12.02.2012 kl.18:15

Skjerfet ble stilig med knapper.

Kaka så kjempegod ut. Kos dere!

Hobbystua

12.02.2012 kl.20:18

Vil bare få ønske deg en fortsatt fin morsdag Greta,,litt sent ute,,men bedre sent en aldri:) Vært opptatt med middagsgjester her i dag,men nå kan jeg puste ut og ta en bloggrunde videre. Du ser ut som en solstråle som smiler og er fornøyd på bildet her,og slikt liker jeg og se:)) Skjerfet ble jo supert med flotte knapper,,da blir det anvennelig med en gang det:))

Marianne

13.02.2012 kl.00:21

Så godt og få brukt om litt restgarn, ikke bare eg som holder på med det for tiden skjønner eg. ;) Og kakene såg kjempe gode ut ;) Like flink og bake som du er å strikke - effektiv på begge fronter.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits