Lange strømper med flettemønster og knytting

God morgen venner. sitter her med frokosten, pc og nyheter på tv. Hopper litt fra frokost tv til nyhetene på nrk.. akkurat no har eg følgt litt med på att angsten som kan komme snikende og ramme alle. spes dei som på ein eller annan måte tøyer og tøyer grensene til dei møter veggen. Ganske så intresant igrunnen og lærerikt. Alle kan vel føle litt på "småangst" og utilpassheten overfor visse situasjoner. da er det ikkje langt fra det og til att det kan bli ordentlig angst av det. det gjeld å vere klar over det og oppmerksom. Å tøye grensene sine forlangt er ikkje lurt uansett kva det gjelder. Eit stikkord er vel å kunne klare å sei nei av og til. Det er eit ord eg i alle fall ikkje liker å bruke. Heldigvis er det ikkje ofte eg treng å bruke det heller. Men får dårlig samvittighet om eg fjer det. Bortsett fra når eg får spørsmål om å strikke noe på noen få dager sånn utifra ingenting. Det har vel skejedd berre ein gong og i den sammenhengen var det ikkje vanskelig å sei nei :0).

Vel det v ar lange strømper eg skulle skrive om i dag. Her er dei:


Mønsteret er ikkje så lett å sjå altså. blir ikkje det på slike bilder med slikt garn. Har bruk Silja sokkegarn. Eit garn eg alltid kjem tilbake til. Sterkt og godt garn som holder seg bra til tross for att det ikkje er noko dyrt garn.

Siden det er knytting på dei oppe kan dei passe til mange. Fra str 36-38 skulle i alle fall gå greit. Dei skal inn på eplabutikken. kanskje i løpet av dagen. viss eg rekk det. hehe, eg som har det så travelt :0).

Det er leeenge siden eg begynte på desse. Men når ein strikker berre litt på kvar sånn ting om kvelden så tar det tid. Men plutselig så er det nesten feerdig når eg plukker det opp fra kurven. Desse hadde berre halve eine foten att, da eg fann dei i gårkveld :0)

No skal eg ha meg ein surferunde før eg trener litt og tar frem Mariusgenseren. går litt treigt med denne bolen opp til mønsteret.

ha ein flott dag alle sammen. her snør det foresten att i dag. så vinteren den har ikkje tenkt å slippe tanket på ei stund enno.

 

13 kommentarer

Grete

13.02.2012 kl.08:26

God morgen i strikkestova ;0)

angsten kan ta oss alle ja, kjenner litt på den jeg når jeg skal møte nye folk, man blir nok litt einstøing av og trø her heime aleine. Du får ha en god dg med strikking, jeg skal vel sy litt eller rydde systua kanskje hihi så har jeg jo pasienten min heime, men ho skal få sove noen timer til :)

Gry Robertsen

13.02.2012 kl.09:28

Strømpene var skikkelig deilige. Det er ikke alltid lett å si nei,men av og til må man bare.....småangst kan vi alle kjenne på innimellom. Ha en kjempefin dag:-))

sandra

13.02.2012 kl.10:14

slike strømper er så deilige :)

ewymarie

13.02.2012 kl.11:38

De var lekre. Smart å lage de lange, for er jo et fint alternativ til leggvarmere som fort kan blir litt klumpete.

Tove

13.02.2012 kl.14:18

he...he.. angst og strømper er grei kombinasjon det. Ha en fortsatt fin dag.

Greta

13.02.2012 kl.17:04

Har ikkje angst eg da. viss eg skreiv det slik har det blitt litt mistyda. såg på frokost tv att dei tok opp det temaet

synnovesyr

13.02.2012 kl.18:04

Er ikke alltid lett og si nei,liker det ikke i det hele tatt i grunnen,men hender jo at man må. De strømpene var fine,lange strømper er så deilig og ha på:) ha en fin kveld:)

Hobbystua

13.02.2012 kl.18:27

Dette ble fine langstrømper Greta,og Silja garnet er superfint til så mangt. Men har du startet butikk du også da? Er visst mange som er på Epla nå skjønner jeg. Men sikkert en grei måte og få solgt sine håndarbeider på!! Fortsatt hyggelig strikkekveld,,og en fin uke videre:) Her daler det litt lett snødriv nå,,,men går mot våren alikevel da:)) Den venter nok mange på nå.....:))

strikkogtov

13.02.2012 kl.18:35

De sokkene så deilige ut :)

Allis

13.02.2012 kl.19:34

Hallais flittiglisa;-)) Så flotte sokkane vart, veldig behagelig farge. Ja det er ikke lett for de som strever med angst, syns det er bra de tar opp sånne tema siden det bare blir mer og mer utbredt, syns det er skummelt at det rammer så mange unge , usj..

Ja det å si nei er ikke lett, men må man så må man;-))

Ha en fin fin kveld videre og tusen takk for koselige kommentarer;-)

Klem klem

fruensvilje

13.02.2012 kl.21:02

flotte gode langstrømper.Har ofte tenkt eg skulle strikke slike:)men stopper ved halve lengda he he.

Håper du har hatt en god dag

mimouna

13.02.2012 kl.22:41

Så fine strømper. Jeg liker også Silja, har flere par som brukes for tredje sesong på rad nå, og de holder nok en vinter til. Tusen ganger bedre enn kjøpestrømper. :)

Likte veldig godt det korte skjerfet ditt, det ble kjempefint med de knappene. Og så er det absolutt greit å kunne si nei av og til. Øver på det jeg også. Og på å takle at noen kanskje blir sure fordi de er vant til å få ja. Det er deres eget problem i grunnen.

Vi får kose oss med strikketøy, noe godt å spise og TV-zapping/nett-surfing til været blir bedre og det går å bevege seg utendørs uten fare for liv og lemmer. ;)

God natt og stor klem fra meg.

14.02.2012 kl.00:38

Akk, ja du sier noe du. Jeg har brent meg på at det ikke er så kjekt å si nei. Jeg har et NEI DET KOMMER IKKE PÅ TALE gående. Noen vil absolutt ha meg inn i Fylkeslaget. Det er så trøttende når noen IKKE vil høre hva en sier!!!

Flotte strømper du har strikket og Silja er et godt garn: Der er vi også enige ;))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits