2 par barnesokker

Som eg skreiv etter forrige førdetur, så vart det hamstra inn litt garn til ein del porsjekter og noen nøster sokkegarn. No har eg brukt opp det eine.


Jarbo tjukt sokkegarn. Strikka på 4,5. Greit garn, men det var slitna og knytt sammen to ganger inni. Og det mangla ein god del garn i skjøtene. Eg hadde bestemt meg for att dei skulle vere så like som mulig kvart par. Derfor måtte eg klippe av og skjøte noen ganger. Da vart det akkurat nok til desse to barensokkepara. :0)

Dagen i dag er litt sånn. Kommer liksom ikkje igang. Det er jo ny uke og nye muligheter, men føler meg litt sånn tom og ikkje heilt i humør. Men sånn er det vel for dei fleste av og til. eg skal jo alltid finne forklaring og årsaking for alt. Men det er ikkje alltid så lett. Eg trur eg får skulde på skodda som heng langt ned i fjella og den blaute (les søkkvåte) snøen som har kome i dag.

Får ta meg ein sløv dag, og heller satse på å få gjort litt meir i morra. Kanskje kroppen og hodet har bruk for ein dag uten få brukt dei til noko fornuftig. Ja, ja bortsett fra litt småstrikking da. Det får ein jo alltids gjort.

Ønsker alle ein fin dag

6 kommentarer

Madde K.K

27.02.2012 kl.12:55

fine!

håper du får en fin dag!

sandra

27.02.2012 kl.13:16

kjempeflotte lugger =)

fruensvilje

27.02.2012 kl.13:57

Slike dager har vi nok alle endten vi går hjemme eller er i arbeid.Synes du skal lytte til kroppen og bare slappe av.Sokkane var fine,nydelig farge som barn setter pris på:)kos deg resten av dagen

Allis

27.02.2012 kl.14:01

Hallois!!!! Sender deg masse smil;-) og håper du får en flott dag videre. Klart en blir litt daff når en ser ut vindua og ser dette sørgelige søleværet som er over oss akkurat nå, usj..

elins strikkeri

27.02.2012 kl.16:35

Hei. Ja ikkje alle dager er like, enkelte dager går det meste greit mens andre dager funker det ikkje!! Fine sokker du har laga, håper du får ein fin ettermiddag og kveld, klem:))

Hobbystua

28.02.2012 kl.00:20

Hei Greta:) Det er lov til og ha noen slike dager i blant,,og når kroppen ikke er helt på topp også,,så unn deg en slik dag uten og ha noe gjøremål. Tenker du våkner i morgen og er på et annet humør og har mere energi igjen:) Slik kan vi alle være,,! Flotte sokker i fine farger,,og vær glad for at du har denne fine hobbyen som du kan ha glede av i gode og onde dager:) Så ønsker deg en riktig fin uke videre jeg,,,klem fra Marianne:))

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits