Sol!!!!!!!!!!!!!

alle er så posetive i dag og priser det fine veret. Og da kan eg vel ikkje vere dårligere eg heller da. Sola kom inn vinduet mitt 12.32 og da vert det skikkelig godt og varmt med ein gong. Lyst vart det og.


Lurte meg ein liten tur ut på verandaen. Ser ut som det skal verte vår her og snart. Men noen varme var det ikkje ute. Inne er det godt og varmt.

Veit ikkje kvifor men ryggen er verre enn den bruker å vere i dag. Har ikkje gjort noko spes, men men. Det går vel i bølger. Gleder emg til eg kjem igang med ryggtreningsgruppa. Den skulle starte i mars, så eg får vel innkalling snart. Eg fikk høre fra ei god vennine i dag att ho haddde bestemt att mars skulle vere ein god månad både for ho og meg. Og da måtte vi regne med att det vart det. :0). det håper eg og.- Da får eg starte med å tenke posetivt. Så enkelt og så vannskelig kan det vere. ikkje tenke på kva man ikkje klarer for øyeblikket, men tenke på kva eg klarer. Eg har litt for lett til å begynne å tenke og da kverner tankene meir og meir i sirkel uten att det er konstruktive tanker. Tenker på att viss sånn og sånn skjer så vert det slik og slik. Men kva er vits i det. Ingen vits i det heile. Bruke tanker og energi på det som er her og no og så får man ta det som skjer når og viss det skjer. Det er det eg skal få til no.:0)

Har steikt kjeks i dag. Og testa dei. Kjempegode. No skal eg strikke litt. Har faktisk ikkje gjort det før i dag. Har pusla med andre ting. Sitter her og smiler for meg sjølv over sola og kor mye glede den kan gi. Ønsker alle ein strålandes solskinndag

4 kommentarer

venkesstrikk

02.03.2012 kl.14:32

Med litt sol blir alt så mye bedre. god fredag :-)

tovepia

02.03.2012 kl.16:10

Ja, tenk positivt, tida for det nå:O)...men ikke alltid like enkelt, men veldig givende;)

Ha ei riktig god helg, klem fra mæ;)

fruensvilje

02.03.2012 kl.16:43

Du har fin utsikt fra verandaen din:)når ryggen trøbler er det ikke godt nei,håper det bedrer seg etterhvert.

Akkurat no trøbler beina mine:))men svigermor sier det er selvforskylt hi hi ,kanskje det men jeg bare må ut i fjellet,så får eg heller lide litt om kvelden.

Ha en fin kveld da

sidselsidserk

03.03.2012 kl.16:43

Hei Greta, her hos deg arbeides det flittig ser jeg. Først og fremst gratulerer med vel overstått feiring av mannen i ditt liv:-) Gode fornuftige ting du har strikket.

Sola skinner her hos meg også og det gleder meg stort. Ille å høre at ryggen din krangler så jeg ønsker deg god bedring og håper den gir seg fortest mulig.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits