Skjørt til meg

fikk skjørt i posten i går. Men fikk ikkje prøvd  det før på kvelden, da min kjære kom fra jobb. Og ikkje orket eg å blogge det i gårkveld. Var ikkje i bloggehumør.  Ser på bildet att no må eg bestille time til klipping og kanskje litt striping. Bustete var eg hm.

Så til skjørtet


Ikkje mye til glis det der


ser så vidt i permen med sjølvmeldinger og slikt også. Min kjære rakk ikkje å sjekke før alt vart stengt. Men rekk det vel tidsnok. Skjørtet ja. Det er det
http://sirdalsrypa.blogg.no/ Grete som har sydd til meg. Eg strikket guttestrømper til henne. Rein byttehandel. Eg kjenner att eg har fått trene magen og hoftene litt forlite. Det var ein smule trangt. Men i morra begynner eg på ryggtreningsgruppe og da får nok magen gjennomgå håper eg. Kanskje verdt eg flinkere til å trene den også heime. Det er desse gåturene mine som er så dumt eg ikkje får gjort. men skal ikkje klage. Tusen takk for flott skjørt Grete. :0)

I dag er det skikkelig regn og tåke att. Er meldt bra til i morra, men eg trur det ikkje før eg ser det. skal kose meg med besøk fra ei god vennine eg ikkje har sett på lenge i dag da. Ho og familen var 6 uker på Grand Canaria i vinter. Perfekt vinter å vere vekke på. No får eg kome igang med dagens faste gjøremål. Startet med ein tur på sykkelen. Kos dere

19 kommentarer

Grete

21.03.2012 kl.08:39

Du ser da fin ut synes jeg, skulle sett min slappe mage du :D den får ikke plass i skjørtet ditt i alle fall !!

men vi får satse på finver og mange turer utover for oss alle, det gjør godt for både kropp og sjel :))

hfosse

21.03.2012 kl.08:39

Kjempe fin blogg du har, jeg har blogg vs blogg på bloggen min, tror du har stor sjanse for å vinne!

synnovesyr

21.03.2012 kl.08:49

Ser ut som et flott skjørt:) så kjekt med byttehandel:) ha en fin dag:)

passion4lifeandtravel

21.03.2012 kl.08:50

Wow...så fint skjørt på en flott dame, syntes det satt som et skudd, jeg :-)

Det var et rålekkert skjørt, stort kompliment til den flinke syrypa i Sirdalen :-), men...så hadde hun en flott modell å sy til også da <3

Kjekt å kunne bytte tjenester...skulle ønske dere alle bodde i nærheten av meg...for da kunne dere sy og strikke til meg, og senere blant annet legge dere i timesvis på massasjebenken hos meg :-)

Ha en fin dag :-)

elins strikkeri

21.03.2012 kl.08:51

Så flott skjørt du har fått, smart med byttehandel! Flotte labber i innlegget under, du er så flink at, Ha ein god dag:))

Bittami

21.03.2012 kl.10:01

Det var veldig pent på, Greta:) Og ikke ser jeg noe til noen mage, så det er nok kun du som ser den:)

Riktig flott skjørt, den byttehandelen var vellykket!

Ha en koselig dag, kjære venn:)

Allis

21.03.2012 kl.10:08

God morgen;)

Knallfint skjørt du har fått deg , lurt og kunne bytte tjenester, dere er jo så flinke med nevane alle sammen, skulle ønske at eg fulgte mere med på håndarbeidstimane på skulen, knis.

Ja nå håper vi at solen titter fram fra i morgen, "håpe håpe" Da pakker vi snippesken og reiser på godset og nyter en solrik helg.. hehehe.. "krysser fingrene"

Ha en fin dag videre og kose deg med besøket.

solkro

21.03.2012 kl.11:52

Flott skjørt til en fin dame spør du meg:)

Ha en fin dag:)

Goe knib:)

fruensvilje

21.03.2012 kl.12:22

Du kledde skjørtet godt,og med våren i framarsj så kommer nok mer trim utendørs også:)og da tenker eg att skjørtet passer bedre etterhvert.

Håper du føler deg litt bedre i dag:))nyt sykkelturen

Gry Robertsen

21.03.2012 kl.13:20

Kjempesmart skjørt. Det satt jo som ett skudd:-)) Ha en fin dag:-))

21.03.2012 kl.17:19

God ettermiddag!

Det var en flott modell!

Jamen lurt med byttearb. Ikkje enkelt å finne sydame idag.

Nå må vi berre glede oss til mange solfyllte dager.:-))

Klem fra Liv.

sandra

22.03.2012 kl.22:10

stilig skjørt ! Det kledde du virkelig =) !

venkesstrikk

23.03.2012 kl.09:26

Riktig god morgen :-) Stilig skjørt, greit med sånne bytteprosjekter. Ser du er flittig med pinnene om dagen, men det er viktig å ikke gå lei (Sabeltanngenseren!) Her males det og strikketøyet har fått hvile hele uken. Ønsker deg en flott fredag, håper mannen får tatt seg litt mer fri

vestlandsfrue

23.03.2012 kl.15:47

Skjørtet passet jo perfekt, og byttehandel må jo være kjekt så en kan hjelpe hverandre med det en kan. Det er vel ofte att det buler litt ut etter en lang og mørk vinter. Når våren kommer så går alt så mye lettere.

Klem :-)

tovepia

23.03.2012 kl.16:47

Stilig dame med flott skjørt! Byttehandel må være toppers.

Her har snøen nesten forsvunnet, og det liker jeg godt!!!

Kos dæ i helga, klem fra mæ;)

Innfall

24.03.2012 kl.09:01

Du var flott i skjørtet du, og det er jo ikke rart så flink som du er med sunn mat og trening! Det var godt det ordnet seg med Sabeltanngenseren, kjenner meg igjen i den følelsen av kvalme når man tenker på strikketøy som har gått fullstendig i vranglås. Prøver selv å komme litt i gang med strikkingen igjen, men har hverken veldig mye tid eller særlig lyst til å strikke for tiden.... Det kommer vel etterhvert.

mimouna

24.03.2012 kl.14:02

Det ser jo ut til å passe flott det skjørtet, og så lurt med en sånn byttehandel. Får finne meg en som kan sy jeg også kanskje, hihi.

Håper finværet kom til dere også? Her er det sol og skikkelig vårlig i dag. Klesvask ute for første gang i år, deilig.

Mannen drar mandag morgen, så egentlig har jeg ikke tid til å være på nettet. Alt skal jo ordnes i siste liten, puh. Men jeg har tenkt å okkupere pc-en hans mens han er borte, så DA blir det andre boller, hihi. Min er helt død nå.

Vi snakkes, god helg og stor klem.

Eva Petronella

25.03.2012 kl.21:48

Jeg syns du ble skikkelig vakker i det nye skjørtet. Det var skikkelig kledelig og hadde stilig fasong som passet til deg. Lurt å gjøre en byttejobb :-)

Anlen

26.03.2012 kl.22:23

Herlig skjørt! Det var rett og slett fint til deg!!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits